Sosyal medyadan erotik çağrışımlı şarkı paylaşan

ucanhayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
495
433
23
36
Bu kişiyle aramızda hiçbir adı konulmamış, yavaştan birbirimiz tanıma gibi ola Özellikle şarkının bu kısmını paylaşması birine atıf gibi geldi bana. Ve sosyal medyan paylaşılması da biraz da sapkınca. Bu gün de instagrama yeni gelen durumAdam herhangi birinden gelecek adıma mı koşuyor, koşacak. İaekının klibi de tamamı da garip, izledim. Tamamen cinsellik çağrışımlı kısmını özellikle paylaşması da garip değil mi ? Bu sıralarda görüşelim deyip duruyor. Hiç oralı olmamak en iyisi mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapkınca değil mi her halin her kıvrımın kısmını paylaşmış 😄
Yok bence değil ama sizi rahatsız etmiş olabilir.
Mesela ben de hikaye atarken geçen gün Hadise'den Yaz Günü şarkısını attim dinleyenler beni tefe koymuş mudur acaba?
Beni al kollarına sar bırakma diyor şarkıda evli barklı kadınım kendimi ayıpladım 🙈

Yok bence değil ama sizi rahatsız etmiş olabilir.
Mesela ben de hikaye atarken geçen gün Hadise'den Yaz Günü şarkısını attim dinleyenler beni tefe koymuş mudur acaba?
Beni al kollarına sar bırakma diyor şarkıda evli barklı kadınım kendimi ayıpladım 🙈
Durumunu da sohbet edelim olarak ayarlamış

Bana da öyle geldi. Şarkının sadece her halin aklımda her kıvrımın kısmını paylaşması düşündürücü
Ya adamdan buram buram cıvık vıcık bir enerji aldım. Yoksa şarkıda bir sıkıntı yok. Mesaj güncellemesi gel gel yapıyor daha çok

Bu kişiyle aramızda hiçbir adı konulmamış, yavaştan birbirimiz tanıma gibi olan bir durum var. Geçen gün her halin aklımda her kıvrımın seni bir tek ben anlarım diye devam eden kısmını paylaşmış sadece. Özellikle şarkının bu kısmını paylaşması birine atıf gibi geldi bana. Ve sosyal medyan paylaşılması da biraz da sapkınca. Bu gün de instagrama yeni gelen durum güncellemesini sohbet edelim olarak ayarlarlamış. Adam herhangi birinden gelecek adıma mı koşuyor, koşacak. İaekının klibi de tamamı da garip, izledim. Tamamen cinsellik çağrışımlı kısmını özellikle paylaşması da garip değil mi ? Bu sıralarda görüşelim deyip duruyor. Hiç oralı olmamak en iyisi mi
Şuan da bu şarkı çok yaygın instagramda. Hemen sapkınca olarak yorumlamazdım ben

Back
X