Sosyal medyada para kazanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Merhaba arkadaşlar. İnstagramda sürekli fotograf paylaşanların baya para kazandığını duydum. Ciddi ciddi düşünmüyor değilim. Ek atamada öğretmenim atanıyorum. Eşim diş hekimi maddi problemim yok. Ek gelir olarak oturduğun yerden para kazanmak güzel bir şey üstelik reklam felan verip baya ürün kazanıyorsun. Bir yandanda bu kadar insanların hayatımı bilmesi hoş gelmiyor. Bu konuyla ilgili fikriniz ne? Hiç bulaşmasam mı? Yoksa ek gelir olarak olabilir mi?

Canım uğraşayım dedim bi ara çok kafa yoruyor öyle büyütmek içinde 4 sebebi vereceksin sürekli aktif olacaksın bayağı zor arkadaşım 5 yılın sonunda birşeyler kazanmaya başladı

Para herşey değil ya
Hiç oynayamayacağım özel hayatın ifşasını
Tabi siz bilirsiniz gene

Para kazanacak seviyeye hemen geliniyor mu ki? Anladığım kadarıyla bişiler satmıcaksınız..Fenomen olup ilerde de reklam alıp para kazanıcam diosunuz.Hmmm:))
Yani ne desem bilemedim.Sanki işe girişseniz hemen fenomen olabileceğinizden eminsiniz de tek sorununuzun aile yaşantınızı paylaşmanız olacakmış gibi yazmışsınız.Bilmiorum ama o dediğiniz seviyeye gelmek bence biraz zaman alır.Zamanınızı da harcamaya hazırsanız denenebilir ama garantisi yok.

(Sosyal medya kullanmadığımdan yanlış anladıysam kusura bakmayın.Anladığım kadarından yorumladım)

Benim paylaşımım günlük yaptığım yemek ev hayatı tarzı günlük yasadıklarım olarak düşünüyorum. Öyle yorucu bir iş hayatı gibi değil çevremde var bu işle uğraşanlar.

Para kazanacak seviyeye hemen geliniyor mu ki? Anladığım kadarıyla bişiler satmıcaksınız..Fenomen olup ilerde de reklam alıp para kazanıcam diosunuz.Hmmm:))
Yani ne desem bilemedim.Sanki işe girişseniz hemen fenomen olabileceğinizden eminsiniz de tek sorununuzun aile yaşantınızı paylaşmanız olacakmış gibi yazmışsınız.Bilmiorum ama o dediğiniz seviyeye gelmek bence biraz zaman alır.Zamanınızı da harcamaya hazırsanız denenebilir ama garantisi yok.

(Sosyal medya kullanmadığımdan yanlış anladıysam kusura bakmayın.Anladığım kadarından yorumladım)

Denemek istiyorum. Bir yandanda bilmiyorum fikre ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar. İnstagramda sürekli fotograf paylaşanların baya para kazandığını duydum. Ciddi ciddi düşünmüyor değilim. Ek atamada öğretmenim atanıyorum. Eşim diş hekimi maddi problemim yok. Ek gelir olarak oturduğun yerden para kazanmak güzel bir şey üstelik reklam felan verip baya ürün kazanıyorsun. Bir yandanda bu kadar insanların hayatımı bilmesi hoş gelmiyor. Bu konuyla ilgili fikriniz ne? Hiç bulaşmasam mı? Yoksa ek gelir olarak olabilir mi?
Fenomen olmadan para kazanamazsnz buda en az 2 senenizi alır ve sürekli aktif olmalısınız

Instagram popüler olmaya çalışan hesaplardan geçilmiyor artık bence. Öyle para kazanmak da kolay değil, 400-500 bin abonesi olanlar anca kazanıyor. Öbür türlü paylaşmış olmak için paylaşmak ilgi çekmiyor bence artık. Eski havası sönmeye başladı eskiden herkesin yoktu takip ediyorduk. Şimdi beş yaşında çocukların bile hesapları var, youtube kanalları var vs. Para kazanmak da hiiiç kolay olmasa gerek.

Ben tamamen farklı bir hesap açmıştım instagramda birazda büyümüştüm, belki bilenler vardir diye söyleyip kendimi ifsalamayim :) ama 1 yılın sonunda cok cok ufak rakamlar kazanmaya başlamıştım. Cok zor devamli aktif olmak lazim, sayfadaki kisilerle iletisim cok onemli. Mesela siz ne yapicaksiniz? Yemek makyaj temizlik gezi el emegi yapip satmak? Tabi reklam vermeden kendi kendinize büyümek zor. Işiniz yoksa tüm gün boşsaniz diger sayfalarin altina reklam verebilirsiniz tabi sayfa sahibi engellemezse :)

Benim paylaşımım günlük yaptığım yemek ev hayatı tarzı günlük yasadıklarım olarak düşünüyorum. Öyle yorucu bir iş hayatı gibi değil çevremde var bu işle uğraşanlar.
Peki kim neden sizin yaptığınız yemekleri ya da günlük hayatınızı takip edecek?
Yermek için sormuyorum. insanlara ilgi çekici ne sunacaksınız mesela?

Ya buna benzer bir şey soracaktım bu akşam aklıma takılmıştı. Takip ettiğim birkaç anne var kadın para mı kazanıyormuş ki böyle ya diyorum hep insan hep çocuklarını kocasını kendini nasıl bu kadar paylaşır şok oldum şuan para kazanmak için miymiş. Güzel yapıyor ama para için aile mi göstermem ya hiç hoş değil. Hep biz etkinliklerden faydalanalım diye yapıyor sanmıştım

Peki kim neden sizin yaptığınız yemekleri ya da günlük hayatınızı takip edecek?
Yermek için sormuyorum. insanlara ilgi çekici ne sunacaksınız mesela?
Bu tarz sayfalar daha çok takip ediliyor gözüme çarpan çok sayfa var

Zorluğu bir yana binbir hakaret, küfür, eleştiri belki dalga malzemesi olmak kaldirabilecek misiniz? Sonuçta aile yasantinizi paylasmak
istiyorsunuz, bir hobi vs olsa daha iyi olurdu.
Kitleniz büyüdükçe bunlar olacaktir illa ki. 🙄

Bu durum benide ürkütüyor. Hobi olarak çok eşimle vakit geçiremiyoruz eşim yoğun çalışıyor. Malesef oturduğum yerde arkadasım yok

Bolca reklamla ilerlenebilir şanslıysanız. Benim ex patron bir ton reklam vermesine rağmen geliştirememişti.
Ayrıca konuyla ilgisi yok ama felan kelimesi mızrak gibi gözlerime saplandı.

Bu durum benide ürkütüyor. Hobi olarak çok eşimle vakit geçiremiyoruz eşim yoğun çalışıyor. Malesef oturduğum yerde arkadasım yok

Hobi olarak esinizle veya arkadaşlarinizla vakit gecirmeniz gerekmiyor bireysel olarak yapabilirsiniz.
Yani aile hayati paylaşmaktan daha normal geliyor bana bu ama siz bilirsiniz tabi.

Bu tarz sayfalar daha çok takip ediliyor gözüme çarpan çok sayfa var
Ben hiç hayatını paylaşan ya da yaptığı yemeği paylaşan birini takip etmiyorum mesela. Çok zaman geçirmem sosyal medyada ama aklı başında bir insanın tanımadığı bir başka insanın hayatını takip edilmeye değer bulacağını sanmıyorum. Özel, takip edilebilir, ilgi çeken bir hayatınız olsa anlarım da sıradan bir ev kadınının hayatı neden takip edilsin?
Yine linç yemeden belirteyim yermeye çalışmıyorum. Ben de bunları paylaşsam beni de takip etmezler bence, benim de ilgi çekecek bir hayatım yok.

Bir şekilde popülerliği yakalamalısınız ki insanlar sizi takip etsin.
Rutin bi hayatınız varsa ne paylaşabilirsiniz ki

Ben hiç hayatını paylaşan ya da yaptığı yemeği paylaşan birini takip etmiyorum mesela. Çok zaman geçirmem sosyal medyada ama aklı başında bir insanın tanımadığı bir başka insanın hayatını takip edilmeye değer bulacağını sanmıyorum. Özel, takip edilebilir, ilgi çeken bir hayatınız olsa anlarım da sıradan bir ev kadınının hayatı neden takip edilsin?
Yine linç yemeden belirteyim yermeye çalışmıyorum. Ben de bunları paylaşsam beni de takip etmezler bence, benim de ilgi çekecek bir hayatım yok.
Linç edilecek durum yok fikir almak için yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X