Sosyal medyada facia için kan donduran iddialar !

Mum yakanlara gavur muamelesi yapanlar aynı duyarlılığı Emine Erdoğan kilisede mum yakıp dilek dilerken de gösterdi mi ?

Söylemek istemedim ama yetti.

Onlar içinde bir tek enerji bakanının davranışlarını ılımlıydı insanlara karşı, bence.

aynen arkadaşım katılıyorum tamda bi devlet gb olayların başında ki ona neler söyleniyo her zamn ılımlı konuştu takdir ediyorum her kelimesinde üzüntüsünü hissediyorum ve erdogan sadece bu olayda değil en son bi yerde eleştirildigi içinde yeri degil diye nasılda hiddetlendi cumhur başkanı zor sakinleştirmeye çalışıyo ama nafile kalkıp dövecek nerdeyse son tokat olayındada arınç sakinleştirmeye çalışlıyo nyin öfkeini yaşıyo anlamıyorum pohpohlanmaya çok alıştıda ondan mı anlmıyorum

Egosu cok sisti. Cok oy alan liderler bu hale gelir genelde. Ve yiprandigini dusunuyorum ben. Sinirleri bozuk. Hasta. Yorgun..

Geri kalan hicbir parti uyesi boyle degil. Tek yurek olmamiz gereken gunde 30 mart denmez..

Son düzenleme:

Aman ne güzel konuyu ben açtım ,yazılanları ben yazmadım de kurtul, millet acısıyla uğraşırken ,siz boyle akla hayale gelmegen komik(asılsız )saçma ve azıcık iternet kullanmasını bilen herkesin kolayca öğrenebileceği yalan dolan iddiaları burda yazabiliyorsunuzya ,tebrikler !
Millet kahroluyor ,sizse halen siyaset derdindesiniz !!! Yazık

Egosu cok sisti. Cok oy alan liderler bu hale gelir genelde. Ve yiprandigini dusunuyorum ben. Sinirleri bozuk. Hasta. Yorgun..

bende ona oy verdim hep sagduyulu güçlü gelirdi bana evet bu son halleri benide düşündürüyo emanetimize iyi bakmalı körü körüne takım tutar gb siyasi görüşlerimi savunamam insan şaşarda yaptıkalrını taktir ettiğimde oldu davranışlarını eleştirdigimde bazı şeyleri eşeledigimde ama gördügüm şeyler
keşke hiçbiri yaşanmasaydı... hep dua ederim devetimizn başındakileri kibir ve nefretle doldurma şeykatle merhametle vatanına milletine vatandaşına adamış olsunlar , imanlı inançlı olsunlar diye çok zor bi vasıf varsa üzerinde taşımalısın taşıyamıyosan bırakmalısın yorulmuş ve bunalmış olabilir dediğiniz gb kolay değil ama pes etmeyi bilmek lazım

Hakikaten de öyle.
Bu insanlar onun yerine onu öyle bir savunuyorlar ki bu tablo karşısında kim olsa eleştiriyi kaldıramaz.Haddinden fazla övülüyor.
En nihayetinde bir insan, başbakan olsa dahi aciz bir insan hepimiz gibi. Ama o kendini çok farklı yerde görmeye başladı.
bunu sağlayan da onu ölesiye savunanlar

kimi yerde mumlar yakılıyo üzültüler paylaşılıyo kimi yerlerdede polis arabaları devriliyo ellerde taşlar yüzlerde maskeler bunalr yurdumun insanı değiller bunlar başka memleketin tohumları ...
İkinci gruptakiler bu ülkede kan akıtmaya çalışanlar işte.
Hiç bir zaman destekçisi olmadım olmam.
Neye sinirleniyorum biliyor musunuz?
Ikinci gruptakileri muhalefet diye göstermeleri,birinci gruptaki sağ duyululardan hiç bahsetmemeleri.
İnsanlar her akpli olmayanı böyle sanıyor,bu algıdan nefret ediyorum.

LG-P710 Tapatalk

bende aynen chpli onlar evde duran koyunlarda akpli olup çıkıyolar bizi birbirimize düşürüp dıaşrdna izleyip zevk alıylar provokotörler var sokaga cıkmadan herkez bunu düşünmeli ama o acıyla heycanal dıaşrı cıkanalr kim yanındaysa huraa oluyolar biz türkler biraz gaza gelen bi yapıya sahibiz sanırım o yüzden bunalrı içimizde barındırmamalıyız asla ve asla... olan bize oluyo malımıza cnaımıza oluyo ... kışkırtanalr bizden değil kışkıranalr bizden ama malesef o yüzden sagduyulu olmalıyız her zman bu olayların sonrasındanda çok korkuyorum inşallah kayıplarımız meydan olaylarıyla çoğalmaz devlet o yüzden hemen elle tutulur halkı sakinleştiricek tatmin edicek önelemler alınmalı depremzedeler gb madur kalmamalı oranın halkı tek acıları kaybettikelrine olmalı yicek içicek geçim drdi okul harçlığı düşünmemeli ordaki insanalr çünkü hayatlarındaki en büyük acıyı yaşadılar bu kadarı onalra yeter bundan sonra ne gelirs eo elden onalr için sefeber edilmeli zaten halkımız buna hazır 3ü olan birini 5i olan 2sini coktan ayırdı devletimize düşende sakinleşip biran önce toparlanıp dik durmalı.... binlerce suriyeliye kucak açan bi ülke kocaman ülke somasını el üstünde tutabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…