Sosyal medyada facia için kan donduran iddialar !

İddialar cidden kan dondurucu, çünkü okuma yazma bilen, teknolojiyi kullanabilen hanımların böyle iddiaları ciddiye alması korkutucu bir inkar psikolojisi içine girildiğini gösteriyor. Bakın tek tek beraber inceleyelim iddiaları

-1.si önerge geri çekilmemiş oylanıp reddedilmiş, 2.si önerge ilk defa 20 gün önce ortaya atılmış bir önerge değil, 2012, 2013 yıllarında da konuyla alakalı girişimleri olmuş Chp Manisa milletvekilinin, örnek olarak 2013 Ekimin'de verilen önergeyi gösteriyorum http://www2.tbmm.gov.tr/d24/10/10-252460gen.pdf . TBMM'de yaşananlar çok gizemli şeyler olmuyor, tutanak altına alınma zorunlulukları olduğu için rahatlıkla siz de takip edebilirsiniz.

-İkinci madde neden Zonguldak değil de Soma, çok basit çünkü önergeyi veren bu konuda yıllardır çaba harcayan milletvekili Manisa milletvekili, adam her milletvekilinin yapması gerektiği gibi bölgesinin taleplerini iletmeye çalışıyor. Dahası madende çıkan ilk yangın, bu yaşanan son facia değil. Daha önce çeşitli ölümlü ve ağır yaralanmalı yangınlar çıkıyor madende 2012-2013 yılları arasında.

- Madenci-milletvekili fotoğrafı, bir anda dağıtılan pankartlar vs. dayanak olarak ortaya hiçbir resim video vs. sunulmamış iddialar,Hrant Dink bağlantısı da çok saçma ayrıca, o yüzden bunlar üzerinde konuşma gereği duymuyorum.

-Trafo konusunda maden sahibi yangının trafodan kaynaklanmadığını söylemiş. Kaldı ki ortada bir sabotaj olsa bile -ben şahsen komplo iddiasından fazlası olduğuna inanmıyorum- , karı değil işçi güvenliğini ön planda tutan yasalar yapılsa daha fazla işçimiz sağ çıkardı.

- Böyle modern bir madende bunlar nasıl olur lafına da bir taraflarımla gülmek istiyorum. Daha önce paylaşmıştım, gezelim görelim tarzı bir programın sunucusu Soma'daki bu madene girip işçilerle röportaj yapıyor, geçen yıl. Tabi derin kısımlara girmiyor güvenlik sebebiyle sadece girişteki bantlarda konuşuyor işçilerle. Daha felaket olmadan önce videoyu izleyen ve yorum yapan sıradan insanların hepsi, bantla taşımacılığın çok tehlikeli ve yasak olduğundan yapılmaması gerektiğinden, bir kopma olsa grizu patlamasından daha büyük bir felakete yol açabileceğinden bahsediyorlar. Bunu madencilikten az biraz anlayan sıradan insan bile önceden görüyorsa, ben kanal kanal gezip aman mesela işçi sigara içtiyse işverenin suçu ne? Aman pek modern madendi nasıl olur diyen diplomalı şarlatanların niyetlerinden şüphe duyarım.

Son düzenleme:

Kilicdaroglu ve bahceli sesszce gidip taziyelerini ilettiler. Aciklama yapmadilar. Hatta bu yuzden taner yildiz ve huseyin celik kendilerine tesekkur etti. Herkes rant pesindeyken agizlarini acmadiklari icin.

Sabotaj de montaj de işin işinden sıyrıl ohh ne hala,bunlara ancak başbakanına körü körüne bağlı olanlar inanır,

aslında onlar bile inanmaz da yeter ki başbakan aklansın diye inanmış gibi yaparlar ve milleti de inandırmaya çalışırlar bunlar boşa çabalar.

Ortada kanıtlar varken inanmayıp inkar edenler bizlerin bunlara inanıp ciddiye almasını nasıl bekliyor acaba?

ne akepe imiş beee

Kilicdaroglu ve bahceli sesszce gidip taziyelerini ilettiler. Aciklama yapmadilar. Hatta bu yuzden taner yildiz ve huseyin celik kendilerine tesekkur etti. Herkes rant pesindeyken agizlarini acmadiklari icin.

şaşırdıgım konuda tam olarak bu zaten ama bahçelinin gittigi dogru ama kılıçdar oglu sanırım daha bugün gitti haber göremedim mutlaka düşerdi burda bi arkadaş bugün gitini ve nerdeydin diye tepki aldıgını söyledi hatta

onu ben söyledim ama hayır bugün değil.
bugün izlemedim çünkü. sanıyorum olayın yaşandıgı gecenin gündüzündeydi.

Hayir erdoganla ayni gun gitti.

Aynen oyle canim olayin ertesi gunu erdoganla ayni zamanlarda gitti. Radyodan dinledim hatta. Balikesire ucakla gidip ordan araciyla gitti :)

Aynen oyle canim olayin ertesi gunu erdoganla ayni zamanlarda gitti. Radyodan dinledim hatta. Balikesire ucakla gidip ordan araciyla gitti :)

Evet evet ben kendim izledim. Birkaç kişi tepk ide verdi hatta.
o da sadece dinledi ve orada tekrar gezinmeye devam etti.

Evet evet ben kendim izledim. Birkaç kişi tepk ide verdi hatta.
o da sadece dinledi ve orada tekrar gezinmeye devam etti.

Bu asamada butun siyasilerin tepki almasi o kadar normal ki. Olayin oldugu gun kimse gitmedi zaten. Tvler bile gostermedi. O tepkiler karsisinda olmasi gereken susup bassagligi dilemekti sadece..

Kalemine sağlık pin.
Yukarda cevap verdiğin tarz yazıları görünce " kamera nerde el sallıycam" diyesim geliyor.

Hayır canım Erdoğan'ın gittiği gün Kılıçdaroğlu'da gitti. Ama Erdoğan ondan daha çok konuşulunca o arada kaynadı. Hatta Kılıçdaroğlu'na acılı aileler tepki gösterdi. Kanal D'de izledim. Bağırdılar falan. Durdu, dinledi. Bahçeli bir gün gecikmeli gitti. Ama çalışmalara engel olmasın diye olay yerine gitmediğini duydum bir kanalda. Onun yerine ilçe başkanlığına gelmiş orada kurtulan madenciler ile görüşmüş.

Bu asamada butun siyasilerin tepki almasi o kadar normal ki. Olayin oldugu gun kimse gitmedi zaten. Tvler bile gostermedi. O tepkiler karsisinda olmasi gereken susup bassagligi dilemekti sadece..

Evet dediğin gibi olmalıydı..Kılıcdaroğlu'na da neredeydiniz diye bağırdı bir vatandaş, sonra bir bayandı sanıyorum karsısında ağlıyordu
o da böyle şeyleri hoş karşılamak lazım dedi.

(bu arada ben chp.li değilim olanı söyleyeyim dedim:))

Son düzenleme:

Ben de chpli degilim, akpli de degilim. Parti tutmam ben :))))

hüseyin çelik yusuf yerkelin 1 hafta iş göremez raporu aldığını söylemişti,inanın siz inanın işinize gelen yalanlara

Hayir erdoganla ayni gun gitti.

helal olsun ilk defa muhalefet sagduyulu inşallah provokotörlere kalmaz bu olayda ülkemizin her yanında somalı şehitlerimiz anılsın hakları aransın ama nasıl taşla tüfekle polise saldırıyla degil böyle değil bizde halk olarak birbirimize destek olsak sadece destek cok mu zor biliyorum ve hissediyorum bu işin sonu geziden beter olucak gb korkuyorum somalılar için geride kalanlar için ve bu işin sonunda ülkemi kullanıcaklar için devlet gerçekten soma anma yürüşlerini anma törenelrini kabul etmeliki digerleri kışkırtamasın halkı ... yazık oluyo ülkemize vatandaşımıza karanlık bi kesim var elinde taşlar monotoflar onlar kimler kimlerin maşaları

kimi yerde mumlar yakılıyo üzültüler paylaşılıyo kimi yerlerdede polis arabaları devriliyo ellerde taşlar yüzlerde maskeler bunalr yurdumun insanı değiller bunlar başka memleketin tohumları ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…