• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medya

Ben de her yerden kontrol ediyorum iyice psikopata bagladim whatsapp twitter facebook instagram snap kimi eklemis en son ne zaman girmis cikmis butun enerjimi ona harciyorum isin garibi sacmaladigimi bilerek yapiyorum simdi buraya yazinca iyice anladim ne sacma oldugunu :/ platonik herkes aci cekmekten kurtulur ins bi sekilde
Allah herkesi sevdiğine kavuştursun, amiin:KK68:

Hiç bir şey anlamadım ki baştan anlatman lazım:KK53: Neyse dur bir daha okuyayım..
Snapchat diye bir uygulama var resim video falan atiyorsun karsi tarafa bir de anasayfa gibi bir sey var onu kimseye atmana gerek kalmiyor seni ekleyenler goruyor. Bu sahis beni ekledi once sonra ben de onu ekledim yani takibe aldim. Profiline resim eklemis izledim meger izleyen kimse karsi tarafa gorunuyormus izleyenler diye bunu kendi profilimi guncelleyince fark ettim o da izlemis sonra ben bunu ogrendim ya taktik yapayim dedim onun ekledigi yeni seyi izlemedim bnm 2.ekledigimi izledi o sonra ben 3.yü ekledim bekledim ama izlemedi o ekledi hadi izleyeyim dedim ben izleyince o da izledi ama iste ayip olmasin diye mi izledi anlamadim bu iste yeniyim ben:eek: neyse bugun yine ekledim bi sey yine izlemedi daha sabahtan beri izlemesini bekliyorum:KK61:

Snapchat diye bir uygulama var resim video falan atiyorsun karsi tarafa bir de anasayfa gibi bir sey var onu kimseye atmana gerek kalmiyor seni ekleyenler goruyor. Bu sahis beni ekledi once sonra ben de onu ekledim yani takibe aldim. Profiline resim eklemis izledim meger izleyen kimse karsi tarafa gorunuyormus izleyenler diye bunu kendi profilimi guncelleyince fark ettim o da izlemis sonra ben bunu ogrendim ya taktik yapayim dedim onun ekledigi yeni seyi izlemedim bnm 2.ekledigimi izledi o sonra ben 3.yü ekledim bekledim ama izlemedi o ekledi hadi izleyeyim dedim ben izleyince o da izledi ama iste ayip olmasin diye mi izledi anlamadim bu iste yeniyim ben:eek: neyse bugun yine ekledim bi sey yine izlemedi daha sabahtan beri izlemesini bekliyorum:KK61:
Peki bu şahıs internetten tanıştığın biri mi yoksa tanıyormusun? Yüzyüze görüştünüz mü,arkadaşlığınız varmı? Birde sevgilisi varmı yok mu mesala? Bunları biliyormusun?

Izledi mi izlemedi mi? izledi mi izlemedi mi? Izledi mi izlemedi mi? :confused:
Anam dedi Hızır olsun, babam dedi Yunus olsun gibi bir şey olmuş bu :KK53::KK53:

Peki bu şahıs internetten tanıştığın biri mi yoksa tanıyormusun? Yüzyüze görüştünüz mü,arkadaşlığınız varmı? Birde sevgilisi varmı yok mu mesala? Bunları biliyormusun?
Tandigim biri yakinen :) sevgilisi surekli degisen bir tip yani asik olunmaasi gereken tarzda biri zaten beni arkadasi ona yakistirdi ondan sonra bende ne olduysa olmaya basladi. Kendisi dikkat ceken bir tip fazlasiyla :( beni cok duzgun buluyor ama o duzgun birini aramiyor sonra da kizlara guven olmuyor diye dolasiyor ortalikta. Benim hatam ona bir seyler hissetmekte onun özü iyi biliyorum amabu haliyle asla asik olmamam gerekiyor beynim dur diyor kalbim durmuyor ama buraya yazdikca sanki azalıyor gibi bilemedim :)

Tandigim biri yakinen :) sevgilisi surekli degisen bir tip yani asik olunmaasi gereken tarzda biri zaten beni arkadasi ona yakistirdi ondan sonra bende ne olduysa olmaya basladi. Kendisi dikkat ceken bir tip fazlasiyla :KK43: beni cok duzgun buluyor ama o duzgun birini aramiyor sonra da kizlara guven olmuyor diye dolasiyor ortalikta. Benim hatam ona bir seyler hissetmekte onun özü iyi biliyorum amabu haliyle asla asik olmamam gerekiyor beynim dur diyor kalbim durmuyor ama buraya yazdikca sanki azalıyor gibi bilemedim :)
Canım sevgilisi olan birinden birşeyler beklemen doğru değil ki..Bu çocuk sevgilisi varken sana yakınlaşmaya çalışıyorsa yarın öbür gün senle sevgili olsa sanada aynı şeyi yapar..Yani çapkın demek ki bu çocuk..Bence kendini kaptırma çok fazla..Üzülen sen olursun sonra...

Hiçbirşey anlamadım... Kim kimi nasıl izlemiş mi izlememiş mi, ne yapmış, takip mi etmiş, bakmamış mı...
Kafam yandı.

Canım sevgilisi olan birinden birşeyler beklemen doğru değil ki..Bu çocuk sevgilisi varken sana yakınlaşmaya çalışıyorsa yarın öbür gün senle sevgili olsa sanada aynı şeyi yapar..Yani çapkın demek ki bu çocuk..Bence kendini kaptırma çok fazla..Üzülen sen olursun sonra...
Ya sevgilisi yok ama mesela 2 gün cikiyor ayriliyor degisiyor surekli o durum. Cocuk capkin evet farkındayım. Ciddi iliskisi olsa vazgecerim canim olur mu oyle sey bana yapilmasini istemedigim seyi baskasina yasatmam Allah korusun :(

Ya sevgilisi yok ama mesela 2 gün cikiyor ayriliyor degisiyor surekli o durum. Cocuk capkin evet farkındayım. Ciddi iliskisi olsa vazgecerim canim olur mu oyle sey bana yapilmasini istemedigim seyi baskasina yasatmam Allah korusun :KK43:
Şuan sevgilisi olmasada vazgeçmelisin..Bu çocuğun yapısı belli,üzer seni..O yüzden daha fazla kendini kaptırmadan direk sil gitsin bu çocuğu..Böyle insanlarla düzgün ilişki kuramazsın..Senlede 2 gün çıkıp ayrılırsa ne olacak? Üzülmeyecekmisin o zaman? Yol yakınken vazgeç güzelim..

Şuan sevgilisi olmasada vazgeçmelisin..Bu çocuğun yapısı belli,üzer seni..O yüzden daha fazla kendini kaptırmadan direk sil gitsin bu çocuğu..Böyle insanlarla düzgün ilişki kuramazsın..Senlede 2 gün çıkıp ayrılırsa ne olacak? Üzülmeyecekmisin o zaman? Yol yakınken vazgeç güzelim..
Haklisin canım iste kendimi kandiriyorum bir sekilde :/ cocugun ici saf iyi niyetli ama bu bakimdan üzer zaten idare edilmesi zor biri nerde ne yapacagi belli olmayan cekinme duygusu olmayan biri :( arkadasim o kadar cok soyledi ki bana onu yakistirdigini her firsatta etkilenmeye basladim ama vazgecicem inşallah cunku oldu da cocuk sevdi ciddi iliski olacak diyelim ailem onu garipser cunku cok rahat fazla ozguvenden oluyor hep bu. Onun saf olduguna inandigim icin vazgecemiyorum ama oyle dusunmemeye caliscam ben saflik yapiyorum asıl :(

Haklisin canım iste kendimi kandiriyorum bir sekilde :/ cocugun ici saf iyi niyetli ama bu bakimdan üzer zaten idare edilmesi zor biri nerde ne yapacagi belli olmayan cekinme duygusu olmayan biri :KK43: arkadasim o kadar cok soyledi ki bana onu yakistirdigini her firsatta etkilenmeye basladim ama vazgecicem inşallah cunku oldu da cocuk sevdi ciddi iliski olacak diyelim ailem onu garipser cunku cok rahat fazla ozguvenden oluyor hep bu. Onun saf olduguna inandigim icin vazgecemiyorum ama oyle dusunmemeye caliscam ben saflik yapiyorum asıl :KK43:
Yaşlar kaç sizin?

Anlamadım canım ama yorum yapayım bir cocugu seviyorsun o seni izliyor sende onu bir gun geliyor sen onu izledigin halde o izlemiyor uff kafam karıstı..
neyse hoslanıyorsan git konus yok utanırım dersen.. belli et artık yani..

Anlamadım canım ama yorum yapayım bir cocugu seviyorsun o seni izliyor sende onu bir gun geliyor sen onu izledigin halde o izlemiyor uff kafam karıstı..
neyse hoslanıyorsan git konus yok utanırım dersen.. belli et artık yani..
Face gibi dusun arkadasin resmini acip bakinca bildirim geldiğini ama seni ekleyen arkadasin resmini acmiyor sen onunkileri aciyorsun oyle bir sey :) neyse ya gormems olma ihtimali de var . Aman naparsa yapsin vazgecmek istiyorum ben ondan artik zaten butun gunumu yine ona harcadim bos yere :/

Back