- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Her çocuğun gelişimi farklıdır. Yarış atı değil bunlar. Ayrıca çocukların teşhir edilmesine karşıyım çok yalnis buluyorum. Bizim malımız değil çocuklar. Neyse kitap okumayla ilgili yazacaktım pat diye alışmasını beklemeyin. Ben ilk önce kitabı verdim eline yirttigida oldu. Daha sonra resimlerden kitabı anlattım sanki ben hikaye anlatiyorum da o resimlere bakıyor gibi. Şimdi en sevdiği şey kitap okumak 30 aylık hepsini ezbere biliyor bu yöntemle zamanla alışır ins çocuğunuz.sosyal medyada takip ettiğim birkaç hesap var. çoğu zaten birbirinin aynısı neredeyse çocuk odası dekorasyonları bile aynı. onları gördükçe kendimi yetersiz hissediyorum. mesela az önce 22 aylık oğluyla çıkartmalı etkinlik yapan birini gördüm. ya da herkeste görüyorum adeda gelişim seti. faydalı olduğuna inandığım için aldım 2 yaş olanı. kime baksam çocuğu takır takır yapıyor. ben kitap okumaya çalışsam da kızım dinlemiyor ki hep bir karıştırma peşinde. hele o setin yüzüne bile bakmadı. üstüne oturdu. ben de bıraktım. bazen sanki anneliği beceremiyorum gibi geliyor. olmuyor sanki o kadar uğraşıyorum kızımla ilgileniyorum ama affedersiniz bi taraflarını yayıp çocuğun eline telefonu veren komşumun çocuğu bile daha çok konuşuyor.
Kim o ya merak ettim ve nasıl ortaya çıktıYouTube da böyle bir anne vardı.Sizde denk gelmişsinizdir belki.Kameralara çok bilinçli anne profili çizen,çocuğuyla oyunlar oynayan ama kamera arkasında çocuğa sürekli hakaretler eden bi becermedin şunu gerizekalı aptal çocuk diye itip kakalayan bi kadındı.İnstagramdaki annelerinde farklı olacağını düşünmüyorum açıkçası.Çoğu çocuk yarıştırma peşinde.
Ayy geçenlerde meshur Gülşah Saraçoğlu un sevgilinin canlı yayınına yaptığı küfürleri TV magazinde gordumde kanım dondu.halbuki TV de lady kalite nezaket abidesiydi ... Yalan dünya orası gerçekle alakası yok senelerdir de bu sebeple kullanmamSosyal medyada hersey yalan bence.siz o takip ettiginiz fenomenlerin kocasiyla kavga anini,cocuguna bagirdigi anı falan cektigini gordunuz mu goremezsiniz.orda sadece guzel ve mutlu anlar var.kendinizi yetersiz hissetmeyin.kimse aglayan resmini paylasmaz ama mutluyken paylasir.orasi yalan dunya
Haberlere bile çıkmıştı kadın yanlışlıkla kamera arkası görüntüleride vlogunda paylaşınca çıktı ortaya bulursam atarımKim o ya merak ettim ve nasıl ortaya çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?