Sosyal medya beğenileri

poppyseed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
41
50
Merhabalar arkadaşlar. Sosyal medyada hiç paylaşımı olmayan, arada bi hikaye paylaşan biriyim. Ama aktif bir şekilde gündemi takip ederim. Hep akrabalarım ve en yakın arkadaşlarım var. Dün ilk kez çok şık bi kahve postu paylaştım. O kadar az beğeni aldı ki, çok şaşırdım ve neden bu benim öz güvenimi sorgulattı bana.. Resmin güzel olup olmaması değil mevzu. Her gün neredeyse muhabbet ettiğimiz, her hafta sonu benimle plan yapmak isteyen arkadaşlarım dahi beğenmedi. Aynı resmi hikayemde de paylaştım. Daha çok beğeni aldı bu arada. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler 🌸

Kahve postları bana da çok sıradan ve sıkıcı geliyor.Ben de hiçbirini beğenmiyorum.Kimin olduğu ile ilgili değil...

Sevdiğim insanların fotoğrafını beğenirim. Manzara fotoğrafını, kedisini köpeğini de. Gittiği yeri, tatili, arkadaşıyla sevgilisiyle ailesiyle olanı beğenirim. Ama ne kada şık olsa da bir fincanı beğenmem.
Teşekkür ederim kızlar ama inanın sunum gibi bir şey değil veya fincanın şıklığı değil mevzu. Aksine günlük, sevimli, yıl başı temalı bi fincan. Bu mesajlarınız beni mutlu etti aslında. Bu öz güvenle ilgili bi durum ve her ne kadar minicik bir şey gibi görünse de benim için bi adım. Böyle mevzuları anlamayı öğrenme ve her şeyi şahsileştirmemeyi öğrenmem adına.

Artık instagram da sıradanlaştı. Facebook gibi o da yavaştan düşüşte bence. Ve post değil story üzerine dönmeye başladı. Ben de çok nadir post atıyorum ve önceki gibi bir beğeni falan olmuyor. İnsanlar bakıp geçiyor sadece. Sizinle ilgili değil dediğim gibi popülerliğini yitiriyor.

Mesela sevdiğin bi ünlü ya da fenomen evet takip ediliyor ama onun dışında eş dost da sürekli aynı paylaşımları yaptığı için ilgi çekmiyor

Paylaşım yapmadığınız için insanların önüne düşmemiştir. Akış çok hızlı yenileniyor. Muhtemelen görmemişlerdir bile. Hikayeler daha görünür olduğu için daha çok beğeni almıştır.

Her şey bir tarafa otuzlu yaşlarınızda olduğunuzu tahmin ediyorum. Özgüveniniz gerçekten beğeni sayısından etkileniyor olamaz. Olmamalı.

Bu gibi durumlara çok takılmayın hayat bu kadar küçük değil yaa vallahi bak başka şeylere odaklan mesela

Teşekkür ederim kızlar ama inanın sunum gibi bir şey değil veya fincanın şıklığı değil mevzu. Aksine günlük, sevimli, yıl başı temalı bi fincan. Bu mesajlarınız beni mutlu etti aslında. Bu öz güvenle ilgili bi durum ve her ne kadar minicik bir şey gibi görünse de benim için bi adım. Böyle mevzuları anlamayı öğrenme ve her şeyi şahsileştirmemeyi öğrenmem adına.
Merak ettim simdi burayada atsaniza bakalim nasil birseymis 🤭

Bunlara gerçekten bu kadar takıyorsanız gerçekten psikiyatriye danışmalısınız.
Her yer yılbaşı temalı şeyden geçilmiyor zaten hiçbir özelliği yok fincanım kahvenin açıkçası. Ben de beğenmem. Gönderi muhtemelen önlerine bile düşmemiştir algoritma sebebiyle, ama dediğim gibi buna bu kadar takılmak hiç normal değil

Yani şöyle bi foti attınız, yüzlerce beğeni gelmedi diye öz güveniniz mi sarsıldı, doğru mu anladım
images

Kahve fincani görmekten fenalik geldi millete artik bence. Postunuzu görmemis olmalari yuksek ihtimal ama kimse gercekten begendigini dusunmuyorum yani hic bisey bulamayan ve illa bisey yukleyeyim diyen bi kahve yapiyor gibi

Merhabalar arkadaşlar. Sosyal medyada hiç paylaşımı olmayan, arada bi hikaye paylaşan biriyim. Ama aktif bir şekilde gündemi takip ederim. Hep akrabalarım ve en yakın arkadaşlarım var. Dün ilk kez çok şık bi kahve postu paylaştım. O kadar az beğeni aldı ki, çok şaşırdım ve neden bu benim öz güvenimi sorgulattı bana.. Resmin güzel olup olmaması değil mevzu. Her gün neredeyse muhabbet ettiğimiz, her hafta sonu benimle plan yapmak isteyen arkadaşlarım dahi beğenmedi. Aynı resmi hikayemde de paylaştım. Daha çok beğeni aldı bu arada. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler 🌸
Ben kahve fincanı vs beğenmem, kimin paylaştığı ile ilgili değil, beğenmem yani..Bir de Instagram çok hızlı yenileniyor, görmeyenler olmustur muhakkak. Ancak bana göre dert sayılmaz yazdıklarınız.. Özgüveninizi etkilemesi ilginç geldi

Milyon takipcili hesapların begenileri bile 7-8 bin influcrr degilsen takılma yani begeni sayısısına
Bide nolur anti fenomen sayfalarına bi göz atın.Linklere daha az tıklarsınız belki.
Sen asgari ücretle calısırken ne paralar kazanıyo o link verenler😒

Begrnilmek zorunda mı ?

X