Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben 2yillik sosyal hizmetler aöf okuyorum.bir tek İngilizce kaldı.fakat ne şekilde öğrenip sevebilirim . onerebileceginiz bir şey var mıdır acaba?
Ben sadece kitaplara çalıştım.abartısız kkitabın çoğunu okudum.önemli yerlerin altını çizip not ettim.bu sekilde. Mesela 1 üniteyi en fazla 3 günde bitir .farklı kaynak bana pek doğru gelmiyor
Ben sadece kitaplara çalıştım.abartısız kkitabın çoğunu okudum.önemli yerlerin altını çizip not ettim.bu sekilde. Mesela 1 üniteyi en fazla 3 günde bitir .farklı kaynak bana pek doğru gelmiyor
Çok OTE="demlicaykeyfi, post: 44952541, member: 614571"]Duolingo diye ucretsiz uygulama var, indirip calisabilirsiniz[/QUOTE] Cok tesekkur ederim gerçekten çok iyi uygulama şimdi indirdin de