- 29 Mayıs 2023
- 108
- 28
- 13
- 25
- Konu Sahibi bayangamzeli
Merhaba çok derdim var bana yardımcı olun lütfen sürekli herşeyi stres yapıyorum evimde bile rahat değilim insanlarla zor konuşuyorum 9-10 sene önce başladı sıkıntılarım liseyi bıraktım bende sosyal fobi var üzerine gidiyorum inat ediyorum ama kalbim yerinden çıkacak sürekli elim ayağım terliyor heyecan yapıyorum biri beni aradığı zaman telefonda rahat konuşamıyorum ne diyeceğini şaşırıyorum kafam o kadar dolu ki insanların dediklerini asla anlayamıyorum insanlardan korkuyorum ilaç kullanıyorum ilaçta iyi gelmiyo devletin psikiyatrisine de gittim bir çözüm bulamadılar ilaca devam et diyolar insanların içine zorla giriyorum tir tir titriyorum 24 yaşıma geldim üzerimden atamadım insanların yanında ne diyeceğimi bilmiyorum bomboş bir zihnim var kaygı üretiyo başka bir şey üretmiyo özelden psikoloğa gidin demeyin maddi durumum el vermiyo işe başladım insanlar benimle konuşmak istiyo ben rabot gibiyim iki kelimeyi bir araya zor getiriyorum ne yapacağım ben böyle senelerce eve kapandım ama şimdi mecburen çalışmak zorundayım herkes beni eleştiriyor gibi geliyor engel olamıyorum korkularımın üzerine gitmeme rağmen