Sosyal fobi

benım bı yakınımda var arkadasım.bende cok uzuluyorum gunlerdır neler yapabılırız dıye arastırma yapıyorum.pek bısey bulamadım

Benim hayatimi resmen kabusa cevirmis durumda bu hastalık. İlaç dışı tedavi gerekiyor ama bunun gecebilecegine inanmiyorum.ilaclarimi biraktiktan sonra daha beter oldum.ne olcak bilmiyorum

Bunu burada öğrenemezsin.
Tüm fobiler psikiyatrik yani ilaç tedavisi gerektirir.
Yanında psikoterapi almanız lazım.

Kişisel gelişim teknikleriyle de destekleyebilirsiniz kendinizi.

Benim hayatimi resmen kabusa cevirmis durumda bu hastalık. İlaç dışı tedavi gerekiyor ama bunun gecebilecegine inanmiyorum.ilaclarimi biraktiktan sonra daha beter oldum.ne olcak bilmiyorum

ben ılaçların cok ta gereklı oldugunu dusunmuyorum. ınsanın kafasında bıtıyo bırazda korkuların ustune gıtmek gerekıyor dıye dusunuyorum. arkadasım suan barıs muslunun kıtabını okuyor faydası olacağını dusunuyoruz.sana da tavsıye edıyorum arkadasım. soyledıklerı yapıldıgı takdırde ıse yaradıgını soyluyo barıs muslu ve çok iddalı :)

Kesinlikle doktora gidin ilaç tedavisi ile iyi olursunuz. İyileşmek için beklerseniz daha da artabilir.
Bende vardı geçti Allah'a şükür.
Ayrıca antidepresan hemen kesilmez. Doktor kontrolünde azar azar kullanarak bırakılır. Bi anda bırakırsanız tekrarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…