• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal fobi

Mcl89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
210
66
48
Arkadaşlar bende sosyal fobi var .

Son düzenleme:
Sizdedemi sosyal fobi var? Peki varsa ilaçların etkisini göruyormusunuz? Çevremde sosyal fobik kimse olmadığı için napacağımı bilmiyorum.Ailem psikolaga gitme .Sağlık raporunda gözükür vs.Psikolojik sıkıntılı olduğun anlaşılmasın diyor.Ama hayatım zehir oluyor.Siz ne tavsiye edersiniz bana? Bide ilaçların kilo aldķrma gibi yan etkisi olurmu

Sizdedemi sosyal fobi var? Peki varsa ilaçların etkisini göruyormusunuz? Çevremde sosyal fobik kimse olmadığı için napacağımı bilmiyorum.Ailem psikolaga gitme .Sağlık raporunda gözükür vs.Psikolojik sıkıntılı olduğun anlaşılmasın diyor.Ama hayatım zehir oluyor.Siz ne tavsiye edersiniz bana? Bide ilaçların kilo aldķrma gibi yan etkisi olurmu
Bu konuda ailenizi kesinlikle dinlemeyin sağlığınız çok daha önemli özel bir klinikle görüşüp garanti altına alabilirsiniz dediğim gibi özel kliniklerde devlet sistemine erişimleri olmadığı için işleneceğini sanmıyorum. Ben yıllardır ilaç kullanıyorum hiçbir ilaç bende kilo alımı yapmadı. Bende sosyal fobi gibi ama anksiyete olarak ağır basıyor. İlerde iş hayatınızı daha çok etkilerse ne yapacaksınız. Size tavsiyem tedbirinizi erken alın lütfen ☺️

Bu hastalık yüzünden herşeyden geri kalıyormuşum gibi hissediyorum.Hiç doğru düzgün arkadaşım yok.Karşıma cıkan , bana adım atmaya çalışan insanlardanda kaçmama sebebiyet veriyor.Çok zor bir durum.Dışardan soğuk ve çekingen, ve aşırı ciddi gözüktüğümü söylüyorlar.Dışardan bir çok kisinın beğendiği bir kızım.Ama ortamlara girmeye çekiniyorum .Psikolijik tamamen .Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Faydasını gordünüzmü? Sizdeki sosyal bir fobimiydi

Back