Sosyal aktivite fikri olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ldray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Arkadaşlar daha önce ki konularımı bilenler bilir bunalımı dipliyordum iş yeri vs şuna karar verdim kafamı dağıtmak yeni insanlar tanımak istiyorum sosyal bir ortam istiyorum kurs gibi. Kpss kursuna çok gittim ingilizce deseniz çok pahalı araştırdım belediyenin kurslarıda çalıştığım için bana uymuyor sizce ne tür bir etkinlik yapabilirim hem çok maliyetli olmasın bende beni oyalasın ve enerjimi olumlu anlamda kullanayım yeni insanlar tanıyım:)

Allah herkese böyle dert versin duamla başlayarak demek isterim ki günümüzde sosyal aktivite de maddiyata bakıyor.Cok çeşitli kurslar var hem kendinizi geliştirip hem de arkadaş ortamı edinebileceginiz ama bunun icin ayıracak bütçeniz yoksa şayet halk eğitimin kursları var hobinize gore ahşap boyama,dikiş vs gidebilirsiniz.

Spor salonuna gidin ben en çok orada eğleniyorum :) ya da online eğitimler var hem sınıf ortamındasınız yeni insanlarla hem de kendinizi geliştiriyorsunuz ve çok daha az maliyetli.

Haftasonu da birçok kurs halk eğitimin. Ya da akşam saatlerinde. Onlara da bakabilirsiniz.

Tavsiyeler için teşekkür arkadaşlar halk eğitimin saatleri günleri uymuyor yoğun çalıştığım için. Bu dert değil esasında problem şu neredeyse on saatimi geçirdiğim iş yerinde bir tane kafa dengi insan yok bende mecbur bir sosyal aktivite arayışına girdim. Şuan dershane ve spor salonu arasında kaldım doktora gideceğim bugün belimle ilgili bir rahatsızlığım var bakalım o spora gitme diyecek belki.

Trekking gruplarına katılın. Yeni insanlarla tanışır, yeni yerler görür, doğada zaman geçirir, pozitif enerjiyle dolarsınız. Öyle aman aman paralar da istemezler genelde yurt için gezilerinde.

Nerede oturuyorsunuz?
Sahil veya yürüyüş parkuru olan bir ormana yakınsanız insanlar her sabah düzenli spor yapıyor.
Zamanla tanış kaynaş olup, birlikte yapmaya başlıyorlar. Toplanma yerleri falan var İstanbul da bazı yerlerde, günde belli bir saatte belediye tarafından görevli spor hocası da geliyor Egzersiz yaptırmaya :)
Bunu kendinize uyduramazsanız, yoga, pilates grupları oluyor sosyal medyadan ulaşabilirsiniz, açık havafa yer seçip toplanıp yapıyorlar.
Ve yine şehrinizdeki aktiviteleri sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz. Cüzi rakama etkinlikler, atölyeler falan oluyor... seramik, cam işi, resim vb...
yada edebiyattan hoşlanıyorsanız belli tarihi mekanlarda yada konferanslarda söyleşiler oluyor, katılanlar genelde Duzenli gelenler :) hemen her ilçenin belediye konferans salonlarında her hafta birileri geliyor.
Yada üniversite söyleşilerine de dışarıdan katılım yapabilirsiniz.

Workshoplar olabilir mesela cupcake, pasta , uzakdoğu mutfağı, Türk mutfağı,her ay farklı konseptle yapılıyor.

Terrarium yapımı, çiçek buketi, çikolata yapımı.

Haftanın bir günü 80-150 tl arası değişiyor fiyatları yaptığınız ürünleri de yanınzda götürüyorsunuz. 8-10 kişilik gruplar oluşturuluyor. Maddi olarak zorlamaz ayda 1 defa gidebilirsiniz bence.

Özel dans kursları hem fiyat olarak uygun oluyor hem de çalışanlar için mesai sonrası programları oluyor genelde. Ekstra ekipman kitap vs. de gerekmediği için daha bütçe dostu olur.

Mesela ben şu an işsizim.Ben de oyalanacak bir şeyler arıyorum.Bolumumle ilgili sertifika programlarına katılmayı düşünüyorum.Hem cv için iyi olur hem de oralardan iş çıkabilir.Siz de böyle değerlendirebilirsiniz zamanınızı.

hangi sehirdesiniz

Arkadaşlar daha önce ki konularımı bilenler bilir bunalımı dipliyordum iş yeri vs şuna karar verdim kafamı dağıtmak yeni insanlar tanımak istiyorum sosyal bir ortam istiyorum kurs gibi. Kpss kursuna çok gittim ingilizce deseniz çok pahalı araştırdım belediyenin kurslarıda çalıştığım için bana uymuyor sizce ne tür bir etkinlik yapabilirim hem çok maliyetli olmasın bende beni oyalasın ve enerjimi olumlu anlamda kullanayım yeni insanlar tanıyım:)
Yoga yap en ideali o olur size

Back
X