Soruyorum en iyi ev: Site mi- sokak arası mı

pembe_pirenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
1.390
970
43
41
Hanımlar özellikle şu havuzlu mavuzlu sitelerde yaşayanlara sormak istiyorum.

Son düzenleme:
Çocuklu aile için kesinlikle site diyorum. Diğer türlü iyi komşunun nerde olacağı belli olmuyor. Sitede oturuyorum ama komşularım iyi. Dikkatimi çeken şey; siteler daha pahalı. Yatırım için bütçeye göre çok şey olabilir. Ama eğer oturulmayacaksa komşuyu düşünmeye gerek yok. Sizinle anlaşamayan komşu, kiracınızla anlaşabilir. Tebernüş kireççi diyorki; evden iyi yatırım dükkan yatırımı. Ev ihtiyacınız yoksa yatırım için dükkan düşünebilirsiniz.

yaaa evet aslında ama dükkanlar çok pahalı o kadarlık yatırım yapamam sokak arası dükkan gibi bir risk almak da istemyiroıum yarın bir gün bir şey olursa hop diye geçebileceğim bir ev olsun istiyorum... benim asıl aklımı kurcalayan havuz muhabbetleri komşularımla vıcık vıcık bir ortam ne kadar doğru yazlık değil sonuçta bütün yıl neredeyse bir arada olmak....?

Aslında bu durum kişiden kişiye göre değişiyor. Kimi çok memnun, kimisi çok pişman. Memnun olan kadınlar genelde çocukları çok rahat ettiği için memnun. Havuzlu ev alırdım ama kendim çok rahat giremezdim heralde. Havuz başında olanlardan rahatsız olmazdım da , perde arkasından bakan var mı diye düşünmek beni rahatsız ederdi. Bence alınabilir.

evetasıl düşündüğüm noktalar bunlar işte artık çok revaçta malum ve ulaşılabilir fiyatlardalar, yarın bir gün sorun çıkarsa diye işte kafamda deli sorular

Havuzlu sitede oturuyorum zemin katı sayarsak 15.kat kalabalık siteyiz biz komşuluk iliskimiz mesafeli biz kimseden havuç maydanoz istemeyiz ama ara sıra kapı komsum ister oda ayda yılda bir fazla değil. 300 üzerinde daire var o yüzden herkesle komşuluk yapılmaz bir kaç tane var iyi anlastigimiz :) acil ihtiyacimiz olsa kendimiz gideriz çünkü sitemizin çevresinde hersey var gece yarılarina kadar açık yada acil bir durum olsa aptarman görevlisi bana telefon açın servis zamanı ben getiririm diyor. En iyisi site tavsiye ederim.

benim yaşadığım sitede havuz var ama bizim evler villa ve bahçesi bize aittir. Havuzumuzda kapalı bayanlar için sadece perşembe günleri var. ve buda güzel birşey. ayda yüz lira ona ödeme yaparız. komşuluk yok bizim komşular market ve fırıncılar. ki onlarda site içerisindedir. oturduğum yerin maliyeti çok ama rahat ve sessiz dir. çocuklarım küçük oldukları için binadan çıktım yükseklik korkum var çocuklar konusunda çok kötü oluyordum binada çok şükür bu evde rahat tim. yani sokak arasındaki evler bence daha iyi olur. ki durumunuz yok ise buna beni çok korkutuyor hele onaltıncı kat olurum ben ya. hayırlısı

süpermiş havuz başı muhabbetleri nasıl pekiyi kadıne erkek arası vıcıklaşmalar, kadınların mayo yarışları flan var mı ?

süpermiş havuz başı muhabbetleri nasıl pekiyi kadıne erkek arası vıcıklaşmalar, kadınların mayo yarışları flan var mı ?
Yok canım öyle pek muhabbet yok havuzun için de herkes yüzüp çıkıyor. Isteyen bikini giyiyor isteyen hasema. Istersen de şort karismiyorlar moda yarısıda yok :)

Yok canım öyle pek muhabbet yok havuzun için de herkes yüzüp çıkıyor. Isteyen bikini giyiyor isteyen hasema. Istersen de şort karismiyorlar moda yarısıda yok :)
ahah süper işte istediğim ortam ayrıca milletin birbirini aşağılamasını da anlamıyorum bu konuda evet isteyen bikini giysin isteyen haşemasını giyinsin edepli edepli yüzsünçıksın herkes yaaa bazı sitelerin öyle isimleri çıkmaya başlamış ya kapatma sitesi diye millet kapatmasına ev tutuyormuş falan acana her yere sirayet etmişsmidir diye korkum ne bileyim kısmet iste... bu arada büyük bir site mi bulunduğunuz küçük mü ?

Büyük canım küçük değil. 300 den fazla daire var :) biraz kalabaligiz. Ama yazın biraz sakin olur memleketlerine gidenlerden ötürü.

Eğer niyetiniz varsa iyi araştırın alın aldığınız ev değer yapar mı ileride kiraya vermek istersen nasıl olur 5 sene önce 115 bine mal olan ev (3+1 165 mt) suan 250 bin civarı eğer satmak istersek ama satılık yok artık hepsi satıldı :) komşu sitelerde 300 bine kadar var tabi onlarda onlarda havuzlu ama komşuluk ilişkileri nasıl bilmiyorum yada havuz durumu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…