Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorunun Kaynağı Eşim
- Konu Sahibi sommeke35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.194
- 158
Düğünü niye siz yaptınız? Eşiniz çalışmıyor mu? Ne iş yapıyorsunuz? Bir de evin içini yaptırmak... Tecrübe nedir biliyor musunuz? Hayat boyu yediğimiz kazıkların toplamı! Siz daha önce hiç kazık yememişsiniz sanırım. Yaptığınız bu süper gereksiz fedakarlıklar da nankörlükle karşılık bulmuş ve size nur topu gibi tecrübe olmuş işte. Bundan sonraki hayatınızda umarım daha uyanık olur, binbir emekle kazandığınız parayı kendiniz haricinde kimseye yedirmezsiniz!
Merhaba kk üyeleri,
Beni bilen bilir.Sorunlar dert yumağı oldu kör düğüm oldu çözemiyorum.Sorunun eşim olduğu kanısına vardım.6 ay tanışma aşamasından sonra 3 ay Nisan ve sonra düğün yaptık.Düğünün bütün masraflarını ben karşıladım.Eşimden kuruş fayda görmedim.Sonra hamile kaldım.Eşimin babası vefat etmiş ve inşaat halinde evi vardı yine borçlara girerek yaptırdım ailesinden hiç fayda yok yine.Cocuk doğdu kv ile eşim ailemin dedikodusunu yaptılar bende eşime kızdım.Sonra bunlar birike birike hep suçu kv de aradım.Eşim hep annem dedi beni yalnız bıraktı.Bende herşeyi sorguladim.Bana hiç değer vermediler.O kadar sey yaptığım halde yaranamadım.Artik sabrım kalmadı.En son yazdığım konuya bakın.kv benim evimde açtı ağzını yumdu gözünü.Ağzina ne gelirse söyledi.Bu da son damla oldu.Esim beni sevmiyor annemde annem dedi bana hiç destek olmadı hep köstek oldu.dusman gibi tavırları var.Düsmanimdan görmedim bu yaptıklarını.Ne yapabilirim.yardim edin kafayı yiycem.
Her seyi yapmakla hata yapmışsınız bu kadar sey yapacaginiza kendinize gayrimenkul yapsaydınız en degerli gelin olurdunuz
- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
Besle kargayi oysun gozunu.
Indir o karganin kafasina sopayi.
Bu ne ya...
Ben anlamiyorum bu erkekleri.ahizlarininacinca evin reisi onlar. En mukemmel.kendileri analari bitanecik.
Birak kardesim sen zaten evini gecindiriyorsun.etme suna minnet
Ev eşimin üstüne.
Düğünü niye siz yaptınız? Eşiniz çalışmıyor mu? Ne iş yapıyorsunuz? Bir de evin içini yaptırmak... Tecrübe nedir biliyor musunuz? Hayat boyu yediğimiz kazıkların toplamı! Siz daha önce hiç kazık yememişsiniz sanırım. Yaptığınız bu süper gereksiz fedakarlıklar da nankörlükle karşılık bulmuş ve size nur topu gibi tecrübe olmuş işte. Bundan sonraki hayatınızda umarım daha uyanık olur, binbir emekle kazandığınız parayı kendiniz haricinde kimseye yedirmezsiniz!
Eşim çalışıyor ama hepsini annesi almış.Düğün takılarını da aldı annesi.
Hakaretlerden sonra herşeyi kesip attım ama bakalım ne zaman patlak verecekElini versen kolunu kolunu versen baska biyerini isterler yaranamazsınnn kimseye yaranamazsın
Şuan öyleyimÖncelikle ne olur şu vericiliğinizden vazgeçin.Normal şartlarda iyi,temiz kalbe sahip insanlar sizi başlarının üzerinde taşır ,gurur duyar ,ezmeye çalışmaz!Eşiniz kaç yaşında olursa olsun evliliğe ,tek başına sorumluk almaya hazır olmadan evlenmiş.Kendi kurduğu aile için bile ketum olamıyor erkek adam ketum olur biraz ,laf taşımaz .Bir şekilde bu laf taşımlardan kendi başı ağrımadıkça devam edecek muhtemelen henüz ucu ona dokunan birşey olmamış ,ya da anlamamış :) Kv den uzak durun sınırlarınızı koyun ,eşinizin yanında bahsini açmayın bir süre o açsa siz kapatın .Yapabilirmisiniz bilmiyorum ama eşinizide kendi haline bıraksanız bir süre yokmuş gibi .Tepkisizlikte büyük bir tepkidir zaman zaman.
Baktınız yine olmuyor bir paket limontuzu,bir şişe sirke ,kaya tuzu verirsiniz Kv turşu kurmayla uğraşırken siz yepyeni bir hayat inşaa edersiniz kendinize,önünüze bakarsınız .Bırakın onlar düşünsün
- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
Böyle adamla niye evlendin. Niye çocuk yaptın. Niye hala evlisin. Adam ilişkinin başında bas bas bağırmış ben sen bankamatik kartı olarak görüyorum diye.Merhaba kk üyeleri,
Beni bilen bilir.Sorunlar dert yumağı oldu kör düğüm oldu çözemiyorum.Sorunun eşim olduğu kanısına vardım.6 ay tanışma aşamasından sonra 3 ay Nisan ve sonra düğün yaptık.Düğünün bütün masraflarını ben karşıladım.Eşimden kuruş fayda görmedim.Sonra hamile kaldım.Eşimin babası vefat etmiş ve inşaat halinde evi vardı yine borçlara girerek yaptırdım ailesinden hiç fayda yok yine.Cocuk doğdu kv ile eşim ailemin dedikodusunu yaptılar bende eşime kızdım.Sonra bunlar birike birike hep suçu kv de aradım.Eşim hep annem dedi beni yalnız bıraktı.Bende herşeyi sorguladim.Bana hiç değer vermediler.O kadar sey yaptığım halde yaranamadım.Artik sabrım kalmadı.En son yazdığım konuya bakın.kv benim evimde açtı ağzını yumdu gözünü.Ağzina ne gelirse söyledi.Bu da son damla oldu.Esim beni sevmiyor annemde annem dedi bana hiç destek olmadı hep köstek oldu.dusman gibi tavırları var.Düsmanimdan görmedim bu yaptıklarını.Ne yapabilirim.yardim edin kafayı yiycem.
Şuan herşey tam tersiBöyle adamla niye evlendin. Niye çocuk yaptın. Niye hala evlisin. Adam ilişkinin başında bas bas bağırmış ben sen bankamatik kartı olarak görüyorum diye.