• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunun Kaynağı Eşim

sommeke35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
310
57
98
Merhaba kk üyeleri,
Beni bilen bilir.Sorunlar dert yumağı oldu kör düğüm oldu çözemiyorum.Sorunun eşim olduğu kanısına vardım.6 ay tanışma aşamasından sonra 3 ay Nisan ve sonra düğün yaptık.Düğünün bütün masraflarını ben karşıladım.Eşimden kuruş fayda görmedim.Sonra hamile kaldım.Eşimin babası vefat etmiş ve inşaat halinde evi vardı yine borçlara girerek yaptırdım ailesinden hiç fayda yok yine.Cocuk doğdu kv ile eşim ailemin dedikodusunu yaptılar bende eşime kızdım.Sonra bunlar birike birike hep suçu kv de aradım.Eşim hep annem dedi beni yalnız bıraktı.Bende herşeyi sorguladim.Bana hiç değer vermediler.O kadar sey yaptığım halde yaranamadım.Artik sabrım kalmadı.En son yazdığım konuya bakın.kv benim evimde açtı ağzını yumdu gözünü.Ağzina ne gelirse söyledi.Bu da son damla oldu.Esim beni sevmiyor annemde annem dedi bana hiç destek olmadı hep köstek oldu.dusman gibi tavırları var.Düsmanimdan görmedim bu yaptıklarını.Ne yapabilirim.yardim edin kafayı yiycem.

Bu saatten sonra yapılacak şey belli sizi kullanıyorlar zaten. Anladığım kadarıyla iyi gelir getiren mesleğiniz var çocuğunuzla kendinizide gayet iyi bakarsınız.

Ayrilin. Bu şerde de hayir var,ortak yapilmasi gerekenleri siz tek basiniza yaparsaniz kimse madalya takmaz. En azindan bunu ogrendiniz

Düğünün bütün masraflarını ben karşıladım.Eşimden kuruş fayda görmedim.Sonra hamile kaldım.
Neden?
Bütün bunları kendinize yapan sizsiniz. 3 aydır tanıdığınız biriyle evlenmek için elinizden gelen her şeyi yapmışsınız, adam kılını kıpırdatmamış. Derdiniz neydi ki?

Baştan belliymiş ne halt oldukları. Niye evlendiniz ki? Çok kısa bir tanışıklık dönemi var, çok acele etmişsiniz. Bir de hiçbir katkıları olmamasına rağmen, hiç gelecek endişesi taşımadınız mı, nasıl çocuk yaptınız merak ettim? Sizinki bile bile lades durumu. Yerinizde olsam kapının önüne koyarım o eşi sülalesiyle birlikte. Evde düşman gibi bir kocaya lüzum yok, madem kendi kendime de yetebiliyorum maddi olarak. Huzur bile veremedikten sonra, ne işe yarıyor ki bu adam?

Öncelikle ne olur şu vericiliğinizden vazgeçin.Normal şartlarda iyi,temiz kalbe sahip insanlar sizi başlarının üzerinde taşır ,gurur duyar ,ezmeye çalışmaz!Eşiniz kaç yaşında olursa olsun evliliğe ,tek başına sorumluk almaya hazır olmadan evlenmiş.Kendi kurduğu aile için bile ketum olamıyor erkek adam ketum olur biraz ,laf taşımaz .Bir şekilde bu laf taşımlardan kendi başı ağrımadıkça devam edecek muhtemelen henüz ucu ona dokunan birşey olmamış ,ya da anlamamış :) Kv den uzak durun sınırlarınızı koyun ,eşinizin yanında bahsini açmayın bir süre o açsa siz kapatın .Yapabilirmisiniz bilmiyorum ama eşinizide kendi haline bıraksanız bir süre yokmuş gibi .Tepkisizlikte büyük bir tepkidir zaman zaman.
Baktınız yine olmuyor bir paket limontuzu,bir şişe sirke ,kaya tuzu verirsiniz Kv turşu kurmayla uğraşırken siz yepyeni bir hayat inşaa edersiniz kendinize,önünüze bakarsınız .Bırakın onlar düşünsün ;)

Sizinle evlenmek için çaba sarfetmeyen bir adam için neden bu kadar çaba, borç vs..? Çocuk yapmayın sakın.

tüm sorumlulukları size yıkmış eşiniz.ama tüm bunlara rağmen siz ona yaranamıyor gibi hissediyorsunuz. eşinizin desteğini beklemekte haklısınız. maalesef insanlar hep fedakarlık yapan insanların kıymetini bilmiyorlar çoğu kez. bunu eşinizin yüzüne söyleseniz kafama kakıyorsun yaptıklarını diyecek. haksız duruma da düşen siz oalcaksınız. en güzeli bir süre ailenizin yanına gitmeniz bencede

Sevmiyorsa zorlamaya gerek yok bu kadar iyi olmasaydiniz severlerdi sizi herseyi kendiniz yapmisiniz.Varligi bisey kazandirmayanin yokluguda bisey kaybettirmez...

Butun maddi desteginizi cekin, hazirlik yapin ve bosanin bence. Ne gerek var bu kadar nankorluge maruz kalmaya?

Evlilik masraflarını bile karşılayamayan bir adamla hem de o kadar kısa sürede neden evlendiniz bu kadar mı şilla evleneyim havasındaydınız üstelik hemen de hamile kalmışsınız evi bile siz yaptırmışsınız sonra da annesi onu bunu dedi bunlara gelene kadar eşinizin sorumluluk alma sorunu varmış şimdi boşanmış ve çocuğunuzşa baba evine döneceksiniz biraz mantıklı düşünün evlenirken sonra böyle oluyor

Back
X