Sorunum ne anlamadım, yardım :(

Queen Bee

✿ Evli, Mutlu, Kedili, Öğretmen ✿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
3.265
3.577
168
Arkadaşlar merhaba. Kadınlar klubünü sürekli takip ediyordum ve hesabımı bir sorunum hakkında yardımlarınız için açtım, ilgilenirseniz çok mutlu olurum..
Regl dönemim düzensizdir her ay genelde 4 5 gün gecikmeli gelir ve 7 günden aşağı sürmez ve çok yoğundur. 2 ay önce ayın 26 sında adet görmüştüm. Geçen ay 1'inde gördüm. Bu ay gene ayın başında önce kahverengi akıntılarım başladı 2-3 gün sürdü. Hemen ardından adetim geldi. Fakat 1 gün sürdü ve toplamda bir buçuk ped kadar kanamam oldu ve kesildi. Şimdi peynir kıvamında ve bazen süt beyazı bazen şeffaf renkte akıntılarım devam ediyor. İlk defa böyle birşey yaşıyorum, bu konuda yalnızmıyım, yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Hiç önemsiz bir şey de olabilir ama doktora gitmekte fayda var :) rahim işleri hiç şakaya gelmiyor. Ben panikle gitmiştim, stresten geçikmiş. Strestendir diye 15 gün regl olup gitmedim meğer kist varmış. İlaçla geçti hemen. Sen de bir git bence

en doğrusu uzman kontrolü kistte olabilir yada enfeksiyonda olabilir ancak bu gibi birşey olursa hastalanmayabilirsin yada az olur.çözümsüz birşey değil ilaçla tedavi olursun sorunun geçer.bence ihmal etme ve doktor görsün....

SOĞAN KÜRÜNÜ KULLAN Kullanan arkadaşlarımın adet düzenini yerine geldi.

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Çok daha stresli dönemler geçirmiştim fakat böyle birşey başıma gelmemişti. Kist olabilme ihtimali çok yüksek görünüyor şuan. Çünkü daha önceden kistim vardı doğum kontrol hapı kullanarak geçirmiştim. Yeniden tekrarlamış olabilir. Cuma gideceğim doktora bakalım neymiş sorun. Teşekkürler tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…