• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sorunsuz Bir Cilt İçin Dört Adım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Camenta

♫ ♪ ♥ ♫ ♪ ♥
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
2.192
18
66
Diğer
Temizlik için: Sebamed Clear Face Antibakteriyel Temizleme Köpüğü & Sebamed Clear Face Derinlemesine Temizleyici Yüz Toniği

Nemlendirme için: Ceradolin Losyon

Maske: Green Flos Termal Kil Cilt Maskesi

İçten Takviye: Neoxin Acmider

Sivilce,siyah nokta vb. cilt problemleriyle uğraşan arkadaşlara tavsiye ederim.

Araştırın,kullanın,farkı görün.:107:

Sebamed Clear Face Antibakteriyel Temizleme Köpüğü :28 TL.

Sebamed Clear Face Derinlemesine Temizleyici Yüz Toniği:21 TL.

Ceradolin Losyon:30 TL.

Green Flos Termal Kil Cilt Maskesi :25 TL.

Neoxin Acmider:58 TL.

Sebamed Clear Face Antibakteriyel Temizleme Köpüğü:
Antibakteriyel içerik Montaline C40 ile yoğun temizlik. Yumuşak sabun ve alkali içermeyen su ile aktif hale gelen bileşen yüksek cilt toleransı sağlar ve cildi kurutmadan gözeneklerin derinlerine kadar nüfuz ederek nazikçe temizler. Formül akneye sebep olan bakterileri 5 dakika içerisinde öldürerek sivilcelere ve siyah noktalara karşı etkili bir şekilde karşı koyar. Panthenol cildi rahatlatır ve yeniden canlandırır. İltihaplı sivilcelerin çok sayıda olduğu durumlarda cilt temizliğinde kullanılması özellikle tavsiye edilmektedir.
Kullanım Şekli:Clear Face Antibakteriyel Temizlik Köpüğünü sabahları ve akşamları kullanınız. Küçük miktarda köpüğü avuç içinize sıkınız ve cildinize nazikçe masaj yapınız. Köpüğü cildinizin yüzeyinde 5 dakika tutmanınz önemlidir çünkü bu şekilde köpük deriye nüfuz edecek ve bakterileri etkili bir şekilde yok edecektir. Sonra tamamen durulayınız.

Sebamed Clear Face Derinlemesine Temizleyici Yüz Toniği:
Gerçekten temiz bir cilt için 2. adım tonik kullanmaktır. Tonik, temizlikten sonra gözeneklerinizdeki sebum, yağ ve kirlerin son izlerini de ortadan kaldıracaktır.
Tonik, cildinizi nazikçe gözeneklere kadar nüfuz ederek fazla sebum, yağ ve kir parçacıklarından temizler. Ayrıca, sahip olduğu anti bakteriyel etki aknelere sebep olan bakterilere ve yeni sivilcelerin oluşumuna engel olur. Aynı zamanda, cilt bakımı içerikleri hamamelis, salatalık özü ve hidrolize ipek cildinizi nemlendirerek ve yatıştırarak cildinizi pürüzsüzleştirir ve yumuşatır. Özellikle, temizlikten sonra fazla yağların temizlenmesi için ek yardıma ihtiyacı olan yağlı ciltlerde kullanılması tavsiye edilmektedir. Problemli T-bölgesi (mesela alın, burun ve çene) en ideal kullanım alanıdır.
Kullanım Şekli:Clear Face Antibakteriyel Temizlik Köpüğünü günde bir defa (sabah) kullanınız. Tedavi edilen alanın büyüklüğüne bağlı olarak toniği, pamuğun üzerine 5-10 damla damlatın ve T-bölgesini nazikçe ovun. Eğer gerekiyorsa, toneri akşamları da kullanabilirsiniz.

Ceradolin Losyon:
İçeriği: Seramid, bitkisel hiyaluronik asit, skualene, E vitamini, gliserin, doğal shea yağı, çift bariyer madde, su bazlı losyon, parfümsüz.
Cildin nemlendirilerek onarılmasında ve korunmasında; güneşlenme sonrasında cildin nemlendirilmesi amacı ile; egzema ve sedef hastalıklarında tedaviye yardımcı olarak; lazer ve kimyasal soyucu tedaviler sonrasında; rovaccutan tedavisiyle birlikte çok kuruyan cildi nemlendirmek için; deriyi çevresel etkenlere ( soğuk, rüzgar, kuru iklim şartlar) karşı onarmak ve korumak için;deride çatlak, kızarıklık, kaşıntı, pullanma olgularında kullanılır

Green Flos Termal Kil Cilt Maskesi :
Cildinizde ipeksi ve yumuşak bir görünüm için mutlaka termalkil ürünlerimizi denemelisiniz… Siyah noktaları ve yüzde oluşan yağlanmayı giderir. Cildinize ipeksi yumuşaklık katar. Sivilcenizi yok etmeye ve yeni oluşan sivilceleri önlemeye yardımcı olur.

Neoxin Acmider:
Sivilcelerden kurtulmanızda artık doğal bir destekçiniz var.
Neoxin Acmider kimyasal yöntemleri deneyip sonuç alamayanlar için doğal bir çözüm sunuyor. Vitakem Laboratuarlarında üretilen Neoxin Acmider, Dr.David Brady'nin danışmanlığında, konusunun uzmanları tarafından itinalı araştırmalar sonucunda formüle edildi...
Neoxin Acmider in içeriğini oluşturan bitkiler, vücudunuz sivilceler ile savaşmakta ihtiyaç duyduğu A, C, E, B2, B5, B6 vitaminleri, Magnezyum, Çinko, Bakır mineralleri ile etkili bir sonuç almak için kombine edilmiştir.
Vücuttaki dengesizlikten doğan ve derimizde bulunan kıl köklerinin tıkanması neticesinde oluşan sivilceler, içeriden etki gösteren bir tedavi gerektirir.
Acmider gıda takviyesi içeriden etki gösterir;
- Vücutta akneye sebep olan serbest radikalleri ortadan kaldıran antioksidanların sağlanmasını destekler.
- Sivilcelerin ve iltihapların yok edilmesine yardım eder.
- Zarar görmüş cildin tazelenmesi destekler.
- Sivilcelerden kaynaklanan kızarıkların ve izlerin yok olmasına yardım eder.
Ayrıca Acmider cildi dış etkilere karşı koruma altına almaya ve daha sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olunmasına yardımcıdır.

Temizlik için: Sebamed Clear Face Antibakteriyel Temizleme Köpüğü & Sebamed Clear Face Derinlemesine Temizleyici Yüz Toniği

Nemlendirme için: Ceradolin Losyon

Maske: Green Flos Termal Kil Cilt Maskesi

İçten Takviye: Neoxin Acmider

Sivilce,siyah nokta vb. cilt problemleriyle uğraşan arkadaşlara tavsiye ederim.

Araştırın,kullanın,farkı görün.:107:

temizlemek için effacların k serisi süper deneyin bence

temizlemek için effacların k serisi süper deneyin bence

Daha önce;

Vichy normaderm,La roche posay effaclar serisini kullanım ama Sebamed clear face serisi kadar memnun kalmadım.

Yine de öneriniz için teşekkürler.:16:

Ben de tam böyle bir konu arıyordum teşekkürler :70:

İlk olarak köpüğü kullanıyoruz, sonra toniği uyguluyoruz, sonra nemlendiriciyi sürüyoruz değil mi ?

sebamed i bende deneyecğim.göz kremini aldım ama hiç faydasını görmedim umarım bunlar faydalı olur..

Umarım memnun kalırım :107:

Siz kullandınız değil mi bu ürünleri ? Cilt tipiniz neydi ? Benim cildim kuru cilt, umarım iyi gelir :16:

Hımmm cildiniz kuruysa eczacıya danışım derim.:44:

Benim cildim karma,bana çok iyi geldi.

Yağlanmayı & siyah noktaları önlüyor.

Birkaç günlük kullanımda bile cildinizin temizlendiğini,aydınlandığını farkediyorsunuz.

Hımmm cildiniz kuruysa eczacıya danışım derim.:44:

Benim cildim karma,bana çok iyi geldi.

Yağlanmayı & siyah noktaları önlüyor.

Birkaç günlük kullanımda bile cildinizin temizlendiğini,aydınlandığını farkediyorsunuz.

Kuru dediysem öyle pul pul dökülen kuru ciltlerden değil. Mesela bazen yediklerimden dolayı sivilceler çıkıyor. Gerçi azcık siyah noktalar da var. Sanırım ben kuru ciltli değilim, şu an bunu anladım :1: Şu an da sivilceler var küçük küçük. Sanırım bunlar bana iyi gelecek :16: Peki her gün mü kullanmalıyım ?

geçen gün tv'de dermotolog anlatıyordu yaz kış mutlaka güneş kremi kullanmak gerekiyormuş. ben de nemlendirici olarak OLAY aldım güzel memnun kaldım ama onu izleyince artık evden çıkmadan sabahları nemlendirici değil de güneş kremi sürüyorum yüzüme.

geçen gün tv'de dermotolog anlatıyordu yaz kış mutlaka güneş kremi kullanmak gerekiyormuş. ben de nemlendirici olarak OLAY aldım güzel memnun kaldım ama onu izleyince artık evden çıkmadan sabahları nemlendirici değil de güneş kremi sürüyorum yüzüme.

Aslında mantıklı. Hem nemlendirici yerine de geçiyor. Bende de Sebamed'in alkolsüz güneş kremi var ama kışın kullanmak garip :37:

ben de sebamed in güneş kremini kullanıyorum memnunum şimdilik. bana da ilk kullandığımda garip geldi ama kışın da güneş ışınlarından cildi korumak çok önemliymiş hem cilt kanserini önlemek için de iyi. ama tabii 50 faktör altında yüz için bir yararı olmuyormuş en az 50 faktör olmalı.

gozlerimlerim sonucu soyluyorum ki sivilceye en iyi gelen sey saglikli az yagli az sekerli beslenmek. resmen 2 haftada kendine geliyor cildim diyet yapinca.

gozlerimlerim sonucu soyluyorum ki sivilceye en iyi gelen sey saglikli az yagli az sekerli beslenmek. resmen 2 haftada kendine geliyor cildim diyet yapinca.

Haklısınız, kim sağlıklı beslenmek istemez ki :31: Ama öğrenci olunca o biraz zor oluyor. :56: Tabi ki hem öğrenci olup hem sağlıklı beslenenler vardır ama çoğumuz dikkat edemiyoruz.

haklısın bende öyle düşünüyorum tamamen katılıyorum....fakat bakım yapmaya da çalışıyorum zaman buldukça buhar yapıyorum cildime ilk çıktıında pembe maske de aldım komple yüzüme değilde sivilce olan noktalarda uyguladım sadece işe yaradı. . ama bana kalırsa en önemlisi yaşam stilini değiştirmek sağlıklı şeyler yeee spor yap zor bişey zaman yaratmak:(

Konuyla ilgili konuşmayalı epey olmuş ama umarım cevap alırım..
ben 1 yıldır düzenli olarak sebamed clear face kompakt sabununu kullanıyorum, makyaj temizlememde ve günlük temizliğimde muhakkak sabah akşam 1 kere yıkarım ardındanda bepanthen krem kullanırım..
ama gel geleliiimm yüzüm berraklaştı öyle ufak tefek sivilcelerim hiç yok ancaaak derinden gelen kistli irinli sivilcelerimle hala vedalaşamadım :5:

sıkmazsa 2 ay duruyorlar sıkınca 4-5 günde iyileşiyor fakat izi kalıyor iz için acnelyse kreme başladım faydasınıda görüyorum ama bi yandan izleri siliyorum diğer yandan yenileri çıkıyor bitmeyen işkence gibi yahu :5:
cilt temizliğimle ilgili değil bu sivilceler içerden takviye yapayım diyorum
Neoxin Acmider diye bişey gördüm kk reklamlarında açtım inceledim ancak kullanıcı yorumu daha sağlıklı olur diyorum..
varmı aramızda Neoxin Acmider kullanan ?

peki Neoxin Acmider nereden bulabiliriz?
ben baktım internet sitesinden satışı var fakat eczane yada aktarlarda satılıyor mu bilen cevap yazabilir mi??

Back
X