- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
herkese meraba, benim sorunum, hayatımın hemen hemen her döneminde insanlarla ilişkilerimde hep bir sorunun olması. örneğin yeni bir arkdaş ortamına giriyorum ilk önceleri her şey yolunda giriyor ancak sonra en ufak bi sorunda birden soğuyorum ve onlardan uzaklaşıyorum sonunda da yalnız kalıyorum ve dışlanmış hissediyorum. şimdi de aynı sorunu yaşıyorum. çalışıyorum ve iş yerinde ilk başladığım zamanlarda ilişkilerimi güzel bi şekilde kurmaya çalıştım kurduğumu zannediyordum ama sonra iş yerindeki bi sorun sonucunda her şey alt üst oldu herkesten uzaklaştım.şimdi iş ortamında yine yalnız takılıyorum. sohbetlere fazla katılamıyorum, sessiz kalıyorum oysa böyle olmak istemiyorum ama her lafa söze karışmak da yapım gereği yapamıyorum.
bunu değiştirmek için ne yapmam lazım artık bu sorunu aşmak istiyorum. psikoloğa gitmem gerkiyo belki de, bunları yaşayan var mı? lütfen değişim için yardım edin.
bunu değiştirmek için ne yapmam lazım artık bu sorunu aşmak istiyorum. psikoloğa gitmem gerkiyo belki de, bunları yaşayan var mı? lütfen değişim için yardım edin.