• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunluyum :(

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
herkese meraba, benim sorunum, hayatımın hemen hemen her döneminde insanlarla ilişkilerimde hep bir sorunun olması. örneğin yeni bir arkdaş ortamına giriyorum ilk önceleri her şey yolunda giriyor ancak sonra en ufak bi sorunda birden soğuyorum ve onlardan uzaklaşıyorum sonunda da yalnız kalıyorum ve dışlanmış hissediyorum. şimdi de aynı sorunu yaşıyorum. çalışıyorum ve iş yerinde ilk başladığım zamanlarda ilişkilerimi güzel bi şekilde kurmaya çalıştım kurduğumu zannediyordum ama sonra iş yerindeki bi sorun sonucunda her şey alt üst oldu herkesten uzaklaştım.şimdi iş ortamında yine yalnız takılıyorum. sohbetlere fazla katılamıyorum, sessiz kalıyorum oysa böyle olmak istemiyorum ama her lafa söze karışmak da yapım gereği yapamıyorum.

bunu değiştirmek için ne yapmam lazım artık bu sorunu aşmak istiyorum. psikoloğa gitmem gerkiyo belki de, bunları yaşayan var mı? lütfen değişim için yardım edin.

Mükemmeliyetçi olmamaya çalışın herkesin kusuru,hatası olabilir bu hemen uzaklaşmanızı gerektirmez
Bir de sanırım kendinizi fazla geriyorsunuz rahat olmaya doğal davranmaya çalışın

ben de aynıyımm.. bı ınsanda bana ters dusen bı davranısını gordugum anda sogurum ve uzaklasırım .. bana karsı degl herhangı bı davranısı olabılır soguyorum senın gıbı .. ama hıc umrumda degıl cunku hıcbı ınsana guvenılmez zaten ıyı ılıskım olsa nolur kotu olsa nolur dıye dusunuyorum bıkac anlastıgım arkadasım var onlar bana yetıyo fazlasına zaten gerek yok .. ozellıkle ıs ortamnda bı gunaydın ıyı aksamlar yeter benım ıcın .. bıde dogrucu davut oldugum ıcın benı de pek fazla sevmezler :D
baskalarını dusunme sadece kendını dusun tabı karsındakı kırmadan ama o senı kırdıysa hıc cekınme sen de onu kır ..
mutlu oldugun gıbı konus hareket et davran soguduysan bosver gıtsın ben oyle dusunuyorum en azından ..
eger cok rahatsızsan bı psıkolog sana yardımcı olabılır

Son düzenleme:
herkese meraba, benim sorunum, hayatımın hemen hemen her döneminde insanlarla ilişkilerimde hep bir sorunun olması. örneğin yeni bir arkdaş ortamına giriyorum ilk önceleri her şey yolunda giriyor ancak sonra en ufak bi sorunda birden soğuyorum ve onlardan uzaklaşıyorum sonunda da yalnız kalıyorum ve dışlanmış hissediyorum. şimdi de aynı sorunu yaşıyorum. çalışıyorum ve iş yerinde ilk başladığım zamanlarda ilişkilerimi güzel bi şekilde kurmaya çalıştım kurduğumu zannediyordum ama sonra iş yerindeki bi sorun sonucunda her şey alt üst oldu herkesten uzaklaştım.şimdi iş ortamında yine yalnız takılıyorum. sohbetlere fazla katılamıyorum, sessiz kalıyorum oysa böyle olmak istemiyorum ama her lafa söze karışmak da yapım gereği yapamıyorum.

bunu değiştirmek için ne yapmam lazım artık bu sorunu aşmak istiyorum. psikoloğa gitmem gerkiyo belki de, bunları yaşayan var mı? lütfen değişim için yardım edin.

ben de aynıyımm.. bı ınsanda bana ters dusen bı davranısını gordugum anda sogurum ve uzaklasırım .. bana karsı degl herhangı bı davranısı olabılır soguyorum senın gıbı .. ama hıc umrumda degıl cunku hıcbı ınsana guvenılmez zaten ıyı ılıskım olsa nolur kotu olsa nolur dıye dusunuyorum bıkac anlastıgım arkadasım var onlar bana yetıyo fazlasına zaten gerek yok .. ozellıkle ıs ortamnda bı gunaydın ıyı aksamlar yeter benım ıcın .. bıde dogrucu davut oldugum ıcın benı de pek fazla sevmezler :D
baskalarını dusunme sadece kendını dusun tabı karsındakı kırmadan ama o senı kırdıysa hıc cekınme sen de onu kır ..
mutlu oldugun gıbı konus hareket et davran soguduysan bosver gıtsın ben oyle dusunuyorum en azından ..
eger cok rahatsızsan bı psıkolog sana yardımcı olabılır

Alın bibenden daha.. Arkadasım ailem sevgilim kocam hiç farketmedi şimdiye kadar.. Ters düşen bi harekette hemen soğur hemen arkamı dönerim.. Yalnız bu noktada burcumunda etkisi olduğuınu düşünüyorum ben..:45:

Alın bibenden daha.. Arkadasım ailem sevgilim kocam hiç farketmedi şimdiye kadar.. Ters düşen bi harekette hemen soğur hemen arkamı dönerim.. Yalnız bu noktada burcumunda etkisi olduğuınu düşünüyorum ben..:45:

yalnız bu bı tek aılem ve sevgılımde olmuyo onlardan sogumuyorum :27:

Ben de boyleydim kisa zaman oncesine kadar. Evet sorunlu olmak bu, bana gore en azindan. Ilk once boyle oldugum icin kendimi cok guclu bir insan sanirdim, kimseye eyvallahim yok, yanlisa asla goz yumup kendime saygisizlik edemem, herkes icin kapi orda derdim. Kendimi cok onemserdim, herkes de bana bayiliyor sanirdim. :) Aman aman ne gucluydum. :1: Ama insan ne yaparsa kendine yapiyor, kimsenin umrunda olmuyorsun. Sen ister insanlari sil, ister silme, inan kimsenin umrunda olmuyor :) Boyle olunca bir sure sonra "ben niye boyleyim, niye sorunluyum" diye kendi kendine yuklenip sIkInti yapiyor insan, cok iyi biliyorum.

Megersem guclu olmak herkesi silmekle olmuyormus. Herseylerine alinmamakla, kirilmamakla, kusmemekle, hayatindan bir cirpida silmemekle, kin tutmamakla, hemen sinirlenmemekle, affetmekle oluyormus. Dusunce yapimi degistirdim. Egosu tavan yapmis ve gereksiz derecede gururlu biriyim. Aslan burcuyum zaten, biraz da o var. :) Neyse, dusunce yapimi ve kendimi degistirdim, gelistirdim, az da olsa. Hala da degisim yolundayim. Basariyorum. Bu konuda nette okudugum kisisel gelisim uzerine yazilar cok etkili oldu, tavsiye ederim.
Ayrica tavsiyelerim sunlar:
Insanlardan cok beklentili olma, az beklentili sevebilmeyi dene,
Kendini cok fazla onemseme, cok ciddiye alma,
Mukemmel insani arama, mukemmel dost arayan dostsuz kalir demisler. Insanlari hatalariyla kabul et, sonucta sen de mukemmel degilsin ve inan ki seni de hatalarinla kabul eden insanlar var hayatinda.
Kin tutuyorsan, unutmuyorsan cok alingan ve citkirildimsan, boyle olma.

Ben sana kendimden de birseyler katarak tavsiye verdim. Ara sira kendim de gelip su yazdiklarimi okuyayim, bana da yarari olsun. :)

İnsanları önce gözlemle sonra onlarla yavaş yavaş diyalog kurup arkadaşlık etmeyi dene ve unutma hiçbir insan mükemmel degildir insanları artı ve eksileriyle kabul etmelisin..Her gün kendi kendine HİÇBİR İNSAN MÜKEMMEL DEGİLDİR'de....

Son düzenleme:
Back
X