- Konu Sahibi Berrin7116
Arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim dilerseniz erken dogup sorunlari olan bebeklerimizin problemlerini burada paylasalim belki bilgi alisverisinde bulunarak birbirimize faydamiz olur ne dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim dilerseniz erken dogup sorunlari olan bebeklerimizin problemlerini burada paylasalim belki bilgi alisverisinde bulunarak birbirimize faydamiz olur ne dersiniz
1 hafta oldu işte bugün..beslemeye devam ediyorlar.durumu iyiye gidiyormuş çok şükür. ama hala yine de diken üstündeyim,hergün rüyalarıma giriyor..bu arada çocuk doktorumuz biraz ters..bişe sormaya korkuyorum.bilgisi iyi ama mizacı ters bir doktormuş.bilmiyorum bizimkinde kalp göz vs bi sorun olsa söylerlerdi değil mi :/ her gitmemde uyuyor oluyor gözleri kapalı. artık korkuyorum dedim dün hemşireye,en son hemşiresi biraz oynadı etti de gözlerini açtı. dedim kayma vs bişe olsa doktor söylerdi değil mi..offf insanın aklına saçma sapan bi sürü şey geliyor ya.ne zaman emzirmeye başlarım acaba..dün gece rüyamda onu emzirdiğimi gördüm...tenini hissettim resmen..ahh en kısa zamanda kucağıma alırım inşallah gerçekten de.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun,evlatlarımızı bizlere bağışlasın.amin.
Arkadaslar gercekten cok buyuk travma allah dusmanin basina vermesin nisabilgenimde dedigi gibi su an enfeksiyon en onemlisi onu atlatsin ben kizim yanimda olmasina ragmen hala ruyalarimda goruyorum atlatamadim o anlari nisabilge senin bebegin kac aylik oldu su an iyimi
çok teşekkür ederim manevi desteğiniz için..çok şükür durumu iyiye gidiyormuş.ama bugün de yeni bişe söyledi doktor kafama takıldı. kalsiyum oranı yüksekmiş biraz. test yapmışlar,haftaya belli olurmuş sonucu..kötü bişe mi ki bilmiyorum..araştırdım pek bişe de bulamadım..ooofff off çok zor çokk prematüre annesi olmak ve ben daha yolun başlındayım..rabbimden sabır diliyorum,sürekli dua okuyup gönderiyorum bebeğime...ne olur dualarınızı eksik etmeyin..çok sağolun tekrar.canım bende hep rüyamda görürdüm akşam akşam ağlattın beni, o günlere döndüm, çok zor günler, geçiyor bitiyor ama işte insanın aklında asla unutulmayacak bir anı olarak kalıyor, inşallah senin yavrun çıksın da,içinde anı olarak kalsın bir an önce.daha küvezde çok yenisiniz,bir hafta olmuş, ilk günlerde dünyanın en iyi doktoru bile olsa sert davranıyor,elimizden geleni yapacağız deyip kestirip atıyorlar,onlarda olumlu yada olumsuz bir kelimede sizi etkilemekten korkuyorlar,sen doktora soramasanda ordaki hemşirelere sor,az da olsa onlar bilgi verir,canım şu anda enfeksiyon ciddi problem, kalp göz falan sonraki aşama,önce enfeksiyonu tedavi etcekler, daha sonra diğerlerine bakarlar ve herhangi bir sorun varsa söylerler, henüz bakılmadığından söylememişlerdir.gözünde kayma olsa bu doktorlar bilmez,göz doktoruna yönlendirir seni,biz prematüre bebek anneleri her doktora ayrı ayrı görünüyoruz malesef,zaten rop denen bişey var,onun için göz doktoruna mutlaka gitceksin, allah yardımcın olsun, aklında kalan bişey varsa sorabilirisn,inşallah en kısa zamanda bebeğini evine getirirsin, dualarım seninle olacak
çok teşekkür ederim manevi desteğiniz için..çok şükür durumu iyiye gidiyormuş.ama bugün de yeni bişe söyledi doktor kafama takıldı. kalsiyum oranı yüksekmiş biraz. test yapmışlar,haftaya belli olurmuş sonucu..kötü bişe mi ki bilmiyorum..araştırdım pek bişe de bulamadım..ooofff off çok zor çokk prematüre annesi olmak ve ben daha yolun başlındayım..rabbimden sabır diliyorum,sürekli dua okuyup gönderiyorum bebeğime...ne olur dualarınızı eksik etmeyin..çok sağolun tekrar.