Sivilceli Ciltler sorunlu olan cildim artık berrak ve sağlıklı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

taksir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
5
0
yıllardır cildimin yağlı siyah noktalı ve renklerinin düzensiz olmasından yana dertliydim. ve kullanmadığım ürün kalmamıştı. 2 aydır kullandığım şeylerle dışardan farkedilecek derecede düzeldi cildim siyah noktam azaldı renk tonum düzeldi.
TEMİZLEYİCİ: sebamed face and body wash. onunla her gece güzelce yıkıyorum

TONİK:önce gül suyu döktüğüm pamukla siliyorum sonra fısfıslı şişeye boşalttığım sodayı ( bildiğimiz içilen sade soda)yüzüme bolca sıkıyorum hiç kurulamadan kendi kendine kurumasını bekliyorum.

NEMLENDİRİCİ: yüzümdeki soda kuruyunca neutrogena'nın nemlendiricisini sürüyorum pompalı şişede olan bendeki.

PEELİNG: burdan okuduğum benim için mucizevi mısırunlu maskeyi yapıyorum . bilmeyenler için bir daha anlatayım:
1 tatlı kaşığı mısırunu
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı limon suyu(cildiniz karma ya da kuruysa daha az koyun)
malzemeleri karıştırdıktan sonra temizlediğim sildime sürüp 15 dakika bekliyorum sonra parmak uçlarımla ovalayarak cildimden temizliyorum. siyah noktalarım gidiyor ve cildim tertemiz bir şekilde parlıyor. bunu haftada bir yapıyorum. bu zamana kadar denediğim tüm maskelerden daha etkili.

ve bence işin sırrı bunların hepsini bir arada yapmak cilde eksiksiz bir bakım yapmak. yoksa sivilceler çıkmaya siyah noktalar oluşmaya devam ediyor.
bu arada sabahları sadece gülsuyu ile silip sodamı sıkıyorum, yıkamayı cildimi yormamak adına tercih etmiyorum.

yıllardır cildimin yağlı siyah noktalı ve renklerinin düzensiz olmasından yana dertliydim. ve kullanmadığım ürün kalmamıştı. 2 aydır kullandığım şeylerle dışardan farkedilecek derecede düzeldi cildim siyah noktam azaldı renk tonum düzeldi.
TEMİZLEYİCİ: sebamed face and body wash. onunla her gece güzelce yıkıyorum

TONİK:önce gül suyu döktüğüm pamukla siliyorum sonra fısfıslı şişeye boşalttığım sodayı ( bildiğimiz içilen sade soda)yüzüme bolca sıkıyorum hiç kurulamadan kendi kendine kurumasını bekliyorum.

NEMLENDİRİCİ: yüzümdeki soda kuruyunca neutrogena'nın nemlendiricisini sürüyorum pompalı şişede olan bendeki.

PEELİNG: burdan okuduğum benim için mucizevi mısırunlu maskeyi yapıyorum . bilmeyenler için bir daha anlatayım:
1 tatlı kaşığı mısırunu
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı limon suyu(cildiniz karma ya da kuruysa daha az koyun)
malzemeleri karıştırdıktan sonra temizlediğim sildime sürüp 15 dakika bekliyorum sonra parmak uçlarımla ovalayarak cildimden temizliyorum. siyah noktalarım gidiyor ve cildim tertemiz bir şekilde parlıyor. bunu haftada bir yapıyorum. bu zamana kadar denediğim tüm maskelerden daha etkili.

ve bence işin sırrı bunların hepsini bir arada yapmak cilde eksiksiz bir bakım yapmak. yoksa sivilceler çıkmaya siyah noktalar oluşmaya devam ediyor.
bu arada sabahları sadece gülsuyu ile silip sodamı sıkıyorum, yıkamayı cildimi yormamak adına tercih etmiyorum.

kaç yaşındasın peki soda köpüklüyken mi fısfıs sıkıosun

kaç yaşındasın peki soda köpüklüyken mi fısfıs sıkıosun

22 yaşımdayım ama 7-8 yıldır sivilceliyim. fısfısa koyduktan sonra köpüğü gidiyo zaten beklemiş sodadın gazı uçar ya öyle oluyo. bi de soğuk kan dolaşımını hızlandırır diye buzdolabında saklıyorum fısfısımı.:KK34:

bunları sürekli yapmamız gerekiyor dediğine göre bıraksan sanki hepsi geri gelecek bana kesin cözümler lazım benimde cildim yağlı ve siyah noktalarım var o yüzden ne yapsam boş bıraktığım an tekrar aynı oluyorr...

merhaba,

benim de bir önerim var. watson's'ın kendi adıyla ürettiği bir kil maskesi var. fiyatı da çok uygun. hemen hemen her gece yatmadan önce sivilcelerime ondan sürdüm. bazı geceler ince tabaka halinde tüm yüzüme sürdüm. yaklaşık 3 ay haftada en az 4 gece uyguladım. neredeyse 1 yıl oldu yüzümde hiç sivilce çıkmıyor. regl dönemlerinde bile sivilce çıkmıyor. gitmediğim dermatolog, kullanmadığım ilaç kalmamaıştı...
pişik kremi, limon suyu-pudra, gül suyu, benzamycin, cleosin t, sebamed, kükürtlü sabun... aklınıza ne gelirse denedim. özellikle clinic marka beni mahvetti. yüzümde bırakın sivilceyi, vallahi kocaman çıbanlar çıktı, acıdan duramıyordum.

artık ümitsizlikten bulduğum herşeyi deniyordum. tesadüfen buldum bunu da. ben lacivert kutulu olanı kullandım.
umarım memnun kalırsınız...

X