birincisi, negatif düşünmek yok.
bebeğine hep pozitif olman lazım annesi.... unutma, şu anda içinde can taşıyorsun. ona karşı sorumlusun sen.
ikincisi, her şeyin hayırlısını, evladın da sağlıklısını hayırlısını dilemek lazım allahtan arkadaşım.
bu bahsettiğin şekilde değil ama, benim de düşüklerim oldu, mecburen kürtajlarım oldu. arada bir tanesi, nasıl olduysa... sağlamca doğdu bir tanesi.. şimdi 2 yaşını bitirdi.. ama 6 tane erken dönem kaybım var.
çok acıyor insanın içi, anlıyorum seni. o umutlu olmakla umutsuz olmak arasındaki endişeli bekleyişini, çok iyi anlayabliyorum. sakın üzme kendini. doğanın bi kanunu var, yaşaması sorun olacaksa, zor olacaksa, bu dünyada yiyecek lokması yoksa, doğa o bebeği çok erken dönemde eliyor. kendisi düşmediyse, doktorlar müdehale ediyorlar muhakkak duruma. buna çare yok. bunu bi anlamak lazım her şeyden önce.
gelişme sıkıntısı varsa, muhakkak ileri dönemlerde de sorunlu olacaktır zaten, doktoruna güven.. ne diyorsa doğrudur.
ama bir doktora daha gitmeni öneririm. ikinci bir göz daha görsün, bir yorum daha yapılsın. belki bi hal çaresi vardır, diğer doktor görememiş-farkedememiş olabilir. yol yakınken, oturup boş boş bekleme, git bi başka doktora daha görün muhakkak.
her ikisi de aynı yorumları yapıyorsa, ne diyorlarsa odur.
sonuç olarak yola devam kararı da alabilirsin, sana bırakabilirler... burda kalsın, buraya kadarmış da diyebilirsin.... senin kararın olur muhtemelen. ama lütfen sağlıklı düşünmeye çalış.
kendini de çok hırpalama. dua et bol bol.... allahım kucağında yavrunu göstersin inşallah sağlıkla.