- Konu Sahibi pppapatyaaaa
-
mrb cnm benımde çok hassas cildim ben lorealin skin perfectionun nemlendiricisini ve serumunu kullanıyorum.
selamtamam tsk haber beklicem :)
selambepantenle aynı içerikte bepantol aldım şekerim henüz yüzüme sürdüm 5 gün içinde bilgilendirileceksin şekerim sen bir yöntem buldun mu?
Canım tabiki yüzüne herşeyi kullanma, içeriğinin çok temiz olmasına dikkat et.La roche posay'ın hassas ciltlere özel serisi var. testerlarına ve içeriğine bi bak istersen. Paraya kıyarım diyosan da darhpin çok başarılı :*ne yaptiysam fayda etmedieczaneye gittim cilt icin 0.5% kortizon aldim ve sansima bugün postada biodermaya yazdim bana deneme ürünü yolladi temizleme suyu ve iki cesit krem bir tarafa eczaneden aldidim ilaci sürdüm diger tarafa bioderma sürdüm biodermali taraf daha yumusak oldu tabi
la roche posay hic bana iyi gelmedi zaten bikac yil önce bir doktor bana onun deneme ürünlerini verdi o günden beri cildim böyleCanım tabiki yüzüne herşeyi kullanma, içeriğinin çok temiz olmasına dikkat et.La roche posay'ın hassas ciltlere özel serisi var. testerlarına ve içeriğine bi bak istersen. Paraya kıyarım diyosan da darhpin çok başarılı :*
Aaa cidden mila roche posay hic bana iyi gelmedi zaten bikac yil önce bir doktor bana onun deneme ürünlerini verdi o günden beri cildim böyle
saol tesekkürler cnm mutlaka bakicamAaa cidden mibenim de cildim çok hassas hem ilaçtan ötürü ama bana da iyi geldi, ciltten cilde değişiyor demekki :/ ama canım darphin'in ürünlerinin testerlarlarına bi bak, umarım iyi gelir. Geçmiş olsun canım :*
tesekkürler
Ama üzülme sen her halinle güzelsin unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?