sorunlu cilt ne yapsam :( acil yardimmm lütfen :(

selam :D bepantenle aynı içerikte bepantol aldım şekerim :D henüz yüzüme sürdüm :D 5 gün içinde bilgilendirileceksin şekerim :D sen bir yöntem buldun mu?

saol cnm haberini beklicem :)
ben biodermaya yazdim onlar bana 2 deneme krem yolladilar biri hasas cilter icin biride kuru ve egzama ciltler icin ikisini kulaniyorum 3 gündür ve cildim cok iyi oldu

ne yaptiysam fayda etmedi:KK43: eczaneye gittim cilt icin 0.5% kortizon aldim ve sansima bugün postada biodermaya yazdim bana deneme ürünü yolladi temizleme suyu ve iki cesit krem bir tarafa eczaneden aldidim ilaci sürdüm diger tarafa bioderma sürdüm :40: biodermali taraf daha yumusak oldu tabi
Canım tabiki yüzüne herşeyi kullanma, içeriğinin çok temiz olmasına dikkat et.La roche posay'ın hassas ciltlere özel serisi var. testerlarına ve içeriğine bi bak istersen. Paraya kıyarım diyosan da darhpin çok başarılı :*

Canım tabiki yüzüne herşeyi kullanma, içeriğinin çok temiz olmasına dikkat et.La roche posay'ın hassas ciltlere özel serisi var. testerlarına ve içeriğine bi bak istersen. Paraya kıyarım diyosan da darhpin çok başarılı :*
la roche posay hic bana iyi gelmedi zaten bikac yil önce bir doktor bana onun deneme ürünlerini verdi o günden beri cildim böyle

la roche posay hic bana iyi gelmedi zaten bikac yil önce bir doktor bana onun deneme ürünlerini verdi o günden beri cildim böyle
Aaa cidden mi :( benim de cildim çok hassas hem ilaçtan ötürü ama bana da iyi geldi, ciltten cilde değişiyor demekki :/ ama canım darphin'in ürünlerinin testerlarlarına bi bak, umarım iyi gelir. Geçmiş olsun canım :*

Oncelikle gecmis olsun. Cildiniz hep bu sekilde kizarik mi yoksa cliniqueyi surdukten sonra mi kizardi? Benim cildim de çok hassas ve incedir ama cliniquenin extra mild soap'i ne kasindirdi ne yakti oldukca memnundm acikcasi. Sizinki kadar olmasa da benm cildimde yanaklarm kizariktir. Guneste gunes kremiyle bile cikmis olsam sicaktan kirmizi oluyorm kışın soguktan..ince bir cilde sahip olduğum icin bu sekilde o yüzden sordum size eğer hep kizarmiyosa kullandigniz urunle alakalidir ama benm gibiyseniz cildiniz ince kilcal damar yakin ve bu yüzden kizarir. Her ürün kullanamayiz kesinlikle hassas cilt icn olmali urunlerniz ben artk jelleri biraktim yakin donemde arkadasm avenenin sabununu onerdi onu deniycem. Peelign maskeye artk yanasmiyorum bile daha da tahris ediyor. Sadece temizleme ve nemlendirme yeterli. Siyah nokta benimde burnumda oluyor ama gormemeye calisiyorum artik çünkü tahris edici ürün kullanirsak daha da kizartiriz cildimizi özellikle peelign ölü deriyi atarken cildi daha da inceltir. Zaten ince cildim var . Son olarak bende iyi bi doktor arayisindayim. Gittigm doktorlar çözümden cok sorunumu söylüyor. Birde eğer sebeb cildiniz ince kilcal damarlar yuzeye yakin diye kizariyorsa lazerle kilcal damar sorununu hallediyorlarmis kuperoz deniliyor sanirim bu rahatsizliga bi arastirin benzetebilcek misinz sizin sikayetlerinize. Yalniz ben lazere yanasamiyorm riske atmiyorum. Birazda baristim kendimle gormeyince daha da azaliyor gözümde.

Back
X