- Konu Sahibi pppapatyaaaa
cildimle cok sorunum var . t bölgesi yagli onu az cok kontrol altinda tutabilsemde yanaklarim ve göz cevrem kafayi yedirtiyor bana . asiri derecede hasas ne yapsam hangi ürünü kulansam hemen kizariyor yaniyor sertlesiyor. temizleme jeli kulandigim zaman yanaklarim 2. fotodaki gibi oluyor . dün clinique aldim denemek icin belki iyi bir marka iyi gelir diye ama yine böyle ters tepki yapti
ve 1. fotoda cildim nasil oldugnu görüyorsunuz . pul pul dökülüyor kasiniyor ve kuru. hangi kremi kulanicagimi bilmiyorum. doktor bana herseferinde kortizonlu krem veriyor ama zararli oldugundan hep onu kulanmak istemiyorum. göz kapagimida görüyorsunuz gözlerimde cildim yüzünden cok etkileniyor

doktorlarda bir ise yaramiyor kafayi yemek üzereyim
yardim edin bana arkadaslar ne yapabilirim ?
suanda cildim kasiniyor . nasil temizlicegimi hangi kremi kulanacagimi bilmiyorum
cok sorunlu bir cildim var mutsuz ediyor beni 

ve 1. fotoda cildim nasil oldugnu görüyorsunuz . pul pul dökülüyor kasiniyor ve kuru. hangi kremi kulanicagimi bilmiyorum. doktor bana herseferinde kortizonlu krem veriyor ama zararli oldugundan hep onu kulanmak istemiyorum. göz kapagimida görüyorsunuz gözlerimde cildim yüzünden cok etkileniyor

yardim edin bana arkadaslar ne yapabilirim ?
suanda cildim kasiniyor . nasil temizlicegimi hangi kremi kulanacagimi bilmiyorum