sorun yok hamiş kalamama

18 aylık evliyim doktorda hiç bir sorun yok eşimde bende ne yapmalıyız:44:

tatlım yapacağın tek şey sakin olmak yumurtlama günlerini takip edip o günlerde ilişkiye girmek ilişkiden sonra kalkmamak rabbim nasip etsin inşallah

3 yıllık evliyim normal yolla korundum
9 aydır korunmuyorum
hiç bir sorunumuz yokmuş
ama bebekte yok

18aylık evliyim hiç korunmuyoruz 27 yaşındayız takip ediyorum ama olmuyor

18 aylık evliyim doktorda hiç bir sorun yok eşimde bende ne yapmalıyız:44:

3 yıllık evliyim normal yolla korundum
9 aydır korunmuyorum
hiç bir sorunumuz yokmuş
ama bebekte yok

Kızlar bende hiç korunmadigim ve hiç sorun olmadığı halde gebe kalamiyordum iki aya kadar bu forumda 3 uygulama gördüm 1. Kocama her akşam keçibonuzu kürü icirdim
2. Bir elmaya yedi yada dokuz kişi bi süre okuyor bunun yarısını esin yarısını sen niyet edip yiyorsun
3. Macun Osmanlı zamanındaki alimlerin yaptığı bi macun sabah akşam bir yemek kaşığı yiyorsunuz
Bu üç tarifte bu forumda var zamanında bende çok araştırdım hamile kalanların neler yaptığını o yüzden sizi cok iyi anlıyorum ve yardımcı olmak istedim ben adet bitiminden hemen sonra elmayla başladım mmacunla devam ettim keçibonuzu cayini adetliyken icirdim adet bitimine hazır olsun diye

teşekkür ederim cnm doktor kontrolüne gitmedim yani giitim sorun yok devan ettim bu ay olur bu ay olur derken 1 yıl geçti bir daha gidecegim oda olmazsa bitisel yollara başvuracam benim eşim bitki çayları içiremiyorum ki
bide o sorun var

Benim eşim de icmezdi balla tadlandirdm duygu sömürüsü yaptım anne olmak istiyorum sen bana yardımcı oluyorsun gibi :):) o şekilde icirdim macun bence çok tesirli Osmanlı alimlerinin macunu bu denemeye değer diye düşünüyorum

Kizlar merhaba herkese araniza yeni katildim, bende kizlar ayni sizin gibiyim hic bi sorun yok ama hamishte kalamiyorum napicagimi shashairdim, tedavide gordum ama olmuyor (

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…