Sorun nedir anlamayamadım

Belki de söylemediği bi problemi başlamştır cinsel olarak ereksiyon vs gibi. Veya kafasına taktığı herhangi bişey bence eşinize açıkca söyleyin çiftsiniz bunda utancak bişey yok
Cinsel anlamda bir skıntısı yok sanmıyorum
Benden bekliyor hep her şeyi
Ben kadınlığımı yapıyorum
Gecelik giydim
Bi kadının yapabileceği her şeyi
Çoçuk konusu açıldıktan sonra bir değişti
Gibi geliyor
Ama kaç defa konuştuk istiyorum demiyor ama istemiyorm da demiyor çalışayım işe gireyim diyorum çoçuk düşünüyoruz işten çıkmak zorunda kalcan gitme diyor
Anlamıyorum
Beni çok yalnız bırakıyor
Her anlamda yanımda ama bu konuda değil
Benden şüphesi var bana güvenemiyor herhalde
Maddi anlamda Allah’a şükür durumumuz iyi.bundan çekindiğini sanmıyorum

Ya bence soğuk yapma kısasa kısas bence bu cinsellik konusunda çok tutmuyor. Konuşmayı dene daha açık konuş seni seviyorum arzuluyorum istiyorum arzular şelale yanıyorum anlasana be adam de.
Ben istekli olmadığını görünce anında demorlize oluyorum.eskiden hafta 3 ya en az 2
Şimdi adam arkasını dönük uyuyor
Yaa ben mi kendimi saldım acaba diyorum
Kendimi suçluyorum

Ben istekli olmadığını görünce anında demorlize oluyorum.eskiden hafta 3 ya en az 2
Şimdi adam arkasını dönük uyuyor
Yaa ben mi kendimi saldım acaba diyorum
Kendimi suçluyorum
Kendini asla suçlama. Bebek konusunu da tekrar konuşun. Kendince erken buluyor olabilir, bebek konusunu planlamak istediğini söyle. Belki de cidden bebek konusuna gerildi.

2 buçuk Senedir evliyim ilk başlarda anlaşamadığımız konular oluyordu kavga ediyorduk ama cinsellik olarak hiç uzak kalmadık birbirimizden ben 3 ay önce işi bıraktım uzun bi süredir de eşim bana yanaşır gibi oluyor sonra arkasını dönüp uyuyor çoçuk düşünmeye başladık 1 aydır ama bi hareket yok göremiyorum 1 haftadır da beraber olmuyoruz bi hafta öncede artık uykusunda ne olduysa beni uyandırdı öyle olmuştu kusura bakmayın çok açık yazdım bunu kimseye anlatamayacağım için burdan yazmak istedim
İşten geliyor yemek vs sonra yatıyoruz yanaşacak gibi oluyorum kolum yok bacağım ağrıyor yaa felan diyor hevesim kaçıyor
Ya pis pasaklı da değilim her gün duş alırım kendime bakan birisiyim dışarı çıktığımızda kıyafetimden makyajma kadar kıskanan da birisi aldattığını aslaa düşünmüyorum ama hep işini bahane ediyor çok yoruluyorum diyor yattığı gibi de uyuyor hemen zaten aramızda 4 yaş var ama ben onu çok özlüyorum eve geldiğinde öperim sarılırım dokunurum ama o öyle değil uzun zamandır
Bilmiyorum ne yapayım sorun ne sizce
Eşin geldiğinde sende ona bu sefer yanaşma o varmış gibi yapma bırak özlesin

X