Gebeliğe Hazırlık Sorun ne olabilir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayvansever1zat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
1
0
1
İyi akşamlar. Normal şartlar da 1 sene de hamile kalınmadığı zaman bi sorun olabilme ihtimali yüksek derler 2 senelik evliyim daha hamile kalamadım adetlerim de düzensiz doktora gittim 2 kez ilk gittiğim zaman beta 0.5 aradan 1 sene geçtikten sonra yine adet düzensizliği için gittiğim de beta hcg 1.20 çıkmıştı ben hem düzenli adet görmek hem de artık hamile kalmak istiyorum doktora gitsem tedavi vs uygular mı ne yapılır bilemedim yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Tanii ki tedavi uygular daha çok stres ve kuruntular yapmadan doktorunla beraber konuşarak tedavilere başlayin. Eşinizinde doktora gitmesinde fazda var. Çok istiyorsunanız zamanı lehinize değil aleyhinize kulannın

İyi akşamlar. Normal şartlar da 1 sene de hamile kalınmadığı zaman bi sorun olabilme ihtimali yüksek derler 2 senelik evliyim daha hamile kalamadım adetlerim de düzensiz doktora gittim 2 kez ilk gittiğim zaman beta 0.5 aradan 1 sene geçtikten sonra yine adet düzensizliği için gittiğim de beta hcg 1.20 çıkmıştı ben hem düzenli adet görmek hem de artık hamile kalmak istiyorum doktora gitsem tedavi vs uygular mı ne yapılır bilemedim yardımcı olur musunuz
Su ana kadar sadece hamilelik testi yaptirmissiniz o da negatif cikmis. En yakin zamanda bir randevu alin tum hormonlariniza bi bakilsin ayrica doktor ultrasound ile de bi bakar ama cocuk tek basina yapilmiyor esiniz de bi sperm testi yaptirsin. Zaten doktorunuz sizi yonlendirecektir. Eger henuz bu bir yilda yapmadiysan ovulasyon testlerine de basla derim. insallah tez zamanda hayirli saglikli bir evlat sahibi olursunuz.

Back