merhaba arkadaşlar,
24 yaşındayım ve bir sorunum var..Daha ön sevişmeye başlarken ıslanmaya başlıyorum ve aşırı derecede ıslanıyorum..inanılmaz rahatsız oluyorum erkek arkadaşımın da rahatsız olduğunu düşünüyorum.aşırı ıslanmış olduğumdan zevk alamıyor olmasından korkuyorum.kaldı ki bende zevk alamıyorum. bir defasında normal değil bu kadar ıslanman dedi..inanılmaz kafaya taktım.bunu önleyici ilaç falan yok mu?doktora gitmem gerekir mi? yardım ederseniz çok sevinirim
Ben cinsellikle ilgili çok az şey bilindiğini düşündüğüm iiçn ve internette yazılan şeyleri çoğu zamanda yanıltıcı, yanlış ve hatta saçma sapan bulduğum için bu konuda kendim bir blog açtım. Göz atarsanız ve geri dönüş yaparsanız sevinirim!!
Ben cinsellikle ilgili çok az şey bilindiğini düşündüğüm iiçn ve internette yazılan şeyleri çoğu zamanda yanıltıcı, yanlış ve hatta saçma sapan bulduğum için bu konuda kendim bir blog açtım. Göz atarsanız ve geri dönüş yaparsanız sevinirim!!
canım bloğuna baktın. gerçekten güzel bir çalışma olmuş. biz hep kulaktan dolma gitiimiz ve kadın cinselliğini örtbas ettiğimiz için hep kendimizde sorunu aradık.
benim en çok merak ettiğim soruların başında gelen klitoris ve g spot olayını açıklanmışsın en başta.
cidden kızlar ayıp yasak günah mantığı kalksın artık. soralım birbirimize yardımcı olalım