• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun mu değil mi anlamadım neolur yardım edin :(

syeren

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
3
0
286
34
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
24 yaşındayım ve bir sorunum var..Daha ön sevişmeye başlarken ıslanmaya başlıyorum ve aşırı derecede ıslanıyorum..inanılmaz rahatsız oluyorum erkek arkadaşımın da rahatsız olduğunu düşünüyorum.aşırı ıslanmış olduğumdan zevk alamıyor olmasından korkuyorum.kaldı ki bende zevk alamıyorum. bir defasında normal değil bu kadar ıslanman dedi..inanılmaz kafaya taktım.bunu önleyici ilaç falan yok mu?doktora gitmem gerekir mi? yardım ederseniz çok sevinirim:(

Sanırım sırf bunu sormak için sitemize üye olmuşsun.
Falzasını sil peçeteyle gitsin:51:

evet bir süredir araştırıyorum burada konuşulan birçok konu var. yardımcı olabilecek bir cevap alırım diye üye olup sordum..

evet bir süredir araştırıyorum burada konuşulan birçok konu var. yardımcı olabilecek bir cevap alırım diye üye olup sordum..

canım aşırı ıslaklık sendeki isteğin belirtisi gerçekten zevk aldığını gösteriir ya olmasa idi ayrıca fazla is esil derimm

Merhabalar,

Ben cinsellikle ilgili çok az şey bilindiğini düşündüğüm iiçn ve internette yazılan şeyleri çoğu zamanda yanıltıcı, yanlış ve hatta saçma sapan bulduğum için bu konuda kendim bir blog açtım. Göz atarsanız ve geri dönüş yaparsanız sevinirim!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Ben cinsellikle ilgili çok az şey bilindiğini düşündüğüm iiçn ve internette yazılan şeyleri çoğu zamanda yanıltıcı, yanlış ve hatta saçma sapan bulduğum için bu konuda kendim bir blog açtım. Göz atarsanız ve geri dönüş yaparsanız sevinirim!!

canım bloğuna baktın. gerçekten güzel bir çalışma olmuş. biz hep kulaktan dolma gitiimiz ve kadın cinselliğini örtbas ettiğimiz için hep kendimizde sorunu aradık.
benim en çok merak ettiğim soruların başında gelen klitoris ve g spot olayını açıklanmışsın en başta.
cidden kızlar ayıp yasak günah mantığı kalksın artık. soralım birbirimize yardımcı olalım

Back