Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Naneli cacık naneli ayran mükemmmmel oluyor. Hele taze nane ile yaparsan miden kutuplar gibi ferahlar valla :) sonra kolanın hararetini kesmediğini anlayınca tiksiniypsun zaten. Şuan ağzımda öyle kötü bi tat bırakıyo ki çok şaşıyorum nasıl sevmişşm,,
teşekkür ederim bir deneyim bakalım bırakmıyor ..Bu arada burda saat 09.13 ben iki saat önce kahvaltımı kola ve bisküvi ile yaptım Neyse bugünden sonra içmeyim bakayım nolcak ...
teşekkür ederim bir deneyim bakalım bırakmıyor ..Bu arada burda saat 09.13 ben iki saat önce kahvaltımı kola ve bisküvi ile yaptım Neyse bugünden sonra içmeyim bakayım nolcak ...
Mrb kudret nari sormussunuz bende ev yapımı var kendimiz yaptık annemdede mide rahatsızlığı var onun için yapmıştık. Ancak artık annem kendisi yapmaya başladı bendekilerde elimde kaldi. Yeni yetistiriyorum balkonumda o yüzden elimdekileri satmak istiyorum ddüşünürsen. Zeytin yagina batırılmış yarım lt lık kavanozlar halinde