haklısın canım rabbim ol derse ne olrsa olsn olur hersey naspTabi ki canım unutma Rabbim vermeye murad ederse ol der sadece çok dua edelim İnşallah rabbim neylerse güzel eyler İnşaşşah hayırlısıyla bizde kucağımıza alırız evlatlarımızı Allah dan büyük sıkıntı yoktur unutmalaylım bunu
Kader arkadaşlarım merhaba :) 6 aydır korunmuyoruz bebek yok henüz. size sorum şu olacak, geçtiğimiz cumartesi dr.gittim adetimin 13.günü yumurtamın boyutu 14 idi.bugün birliktelik olsun pazartesi tekrar gelin dedi çatlatma iğnesi vurabilirm dedi.dün bir gittik yumurtam çatlamış. eve geldiğimiz gibi akşam birliktelik oldu,fakat döllenme süresini yani yumurtayı kaçırmışmıyımdır,belki c.tesi gecesi çatladı yada pazar çatladı ve ben geç kaldım pazartesi gidene kadar?şimdi dün dahil olmak üzere 4-5 gün çalışmalara ara vermek yok. yorumunuz nedir?
ayy bu resimdeki bebek senin mi cok tatlı yaa masallahhhKızlar evlat sahibi olmak için dua ediyoruz Buyrun isterseniz listemiz 2 gün açık sonra kapalı olacak
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hz-ibrahimin-duasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103/page-1040
arkadaşlar merhaba,
Gebelik için doktora gittim ultrason muayenesi yapıldı hormon testi vs herhangi bir sorun çıkmadı doktor korunmadığın anda hamile kalabileceğimi söyledi.Ovulüasyon testi aldım adet bitimi hemen denemeye başladım şimdi adetime 2 gün kaldı hala negatif çıkıyor testte.Adetlerim düzenli böyle bir sorun yaşayan arkadaş var mı?
handi dönemde doktora gitmem gerekir?
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
@merhaba 5 yıllık evliyim 2,5 yıldır çocuk istememize rağmen bizimde olmadı gitmediğimiz özel devlet üniversite hastanesi kalmadı gereken bütün testler yapıldı eşime de bana da şimdiye kadar gittiğimiz bütün doktorlar sebepsiz kısırlık olduğunu söyledi bir sürü ilaç tedavisi gördüm ama sonuç olumsuz oldu ve aşılama denemeye karar verdik çünkü evlendiğimizden bu yana korunmuyorduk ilk gün muayane oldum her şey normol dedi doktorum ilaçları kullanmaya başladım ve 3, kontrolüme gittiğimde doktorum rahimin içinde polip olduğunu söyledi ne yalan söyleyeyim ne olduğunu bilmiyordum ama bir şey bulunmasına bile sevindim neyse doktorumla detaylı konuştum herşeyi anlattı özel hastaneydi ve yaklaşık 2,5 yıldır hiçbir doktor farketmezken o doktor farketmişti güvenemedim ve üniversite hastanesine gittim ve ordaki doktora anlattım bütün yaşadıklarımı muayene etti ve doğru polip var dedi emin olmak için hormon testi ve ultrasonla bakıldı ve hemen ofis histeroskopisi yapıldı.2tane polip olduğu ve alınması gerektiği söylendi hamile kalmama engel olduğu hamile kalsamda düşükle sonuçlanacağı söylendi.ertesi gün sonuç göstermeye gittiğimde doktorum herşeyi ayarlamış ameliyat gününü söyledi ve bi anda kendimi ameliyatta buldum şuan ameliyat olalı 19 gün oldu 3 ay kadar bekleyeceğim olmazsa aşılama deneyeceğiz dedi doktorum kısacası eğer SEBEPSİZ KISIRLIK OLDUĞU SÖYLENİYORSA MUTLAKA HİSTEROSKOPİ YAPTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM çünkü ben bunu yaptırına kadar yapılan hiçbir muayenede farkedilmedi
E ela3884 canım çok geçmiş olsun bendede polip çıktı 4yıllık evliyim bende hamile kalabildn mi pekı nasılsın şimdi???merhaba 5 yıllık evliyim 2,5 yıldır çocuk istememize rağmen bizimde olmadı gitmediğimiz özel devlet üniversite hastanesi kalmadı gereken bütün testler yapıldı eşime de bana da şimdiye kadar gittiğimiz bütün doktorlar sebepsiz kısırlık olduğunu söyledi bir sürü ilaç tedavisi gördüm ama sonuç olumsuz oldu ve aşılama denemeye karar verdik çünkü evlendiğimizden bu yana korunmuyorduk ilk gün muayane oldum her şey normol dedi doktorum ilaçları kullanmaya başladım ve 3, kontrolüme gittiğimde doktorum rahimin içinde polip olduğunu söyledi ne yalan söyleyeyim ne olduğunu bilmiyordum ama bir şey bulunmasına bile sevindim neyse doktorumla detaylı konuştum herşeyi anlattı özel hastaneydi ve yaklaşık 2,5 yıldır hiçbir doktor farketmezken o doktor farketmişti güvenemedim ve üniversite hastanesine gittim ve ordaki doktora anlattım bütün yaşadıklarımı muayene etti ve doğru polip var dedi emin olmak için hormon testi ve ultrasonla bakıldı ve hemen ofis histeroskopisi yapıldı.2tane polip olduğu ve alınması gerektiği söylendi hamile kalmama engel olduğu hamile kalsamda düşükle sonuçlanacağı söylendi.ertesi gün sonuç göstermeye gittiğimde doktorum herşeyi ayarlamış ameliyat gününü söyledi ve bi anda kendimi ameliyatta buldum şuan ameliyat olalı 19 gün oldu 3 ay kadar bekleyeceğim olmazsa aşılama deneyeceğiz dedi doktorum kısacası eğer SEBEPSİZ KISIRLIK OLDUĞU SÖYLENİYORSA MUTLAKA HİSTEROSKOPİ YAPTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM çünkü ben bunu yaptırına kadar yapılan hiçbir muayenede farkedilmedi
Canım inş hayrlısıyla kalırz bende polip için soğan kürüne başlıcam sen tedavi falan görüyomsn?Sağol canım hayır hala hamile kalamadım bazı doktorlar engel bazıları değil diyor .
Ben haşimato hastası olduğum için belki de hamile kalamıyorumdur.
Temmuzda aşılama denedim ve tutmadı artık tükendim ve zamana bıraktım aşılama sırasında özelde ki doktor polip var deyince üniversite hastanesine gidip muayene oldum onlarda onayladıktan sonra ameliyat oldum .Canım inş hayrlısıyla kalırz bende polip için soğan kürüne başlıcam sen tedavi falan görüyomsn?
Gözünn aydın Hayırlı olsun canımm çok sevindim ya Allhım hayrlsyla bebişinZi kucağınza almayı nasip etsin inşarkadaslar merhaba en son ocak ayında yazmıstım burda yazımı 2 yıllk evlıyım hıc korunmadgm halde bebegım olmadı bazıları blır ıkı asılamam negatıf.sebepsız ınfertılıte tanısı konuldu.esmdede bendede bsey bulunamadı.en son tup bebek dendı ve bı senedır braktm dr a gtmeyı artk umudum btmıstı olmaz dıyodum bu ay hamıle kalmısım.ınanın ne bı dr a gttm ne bıtkısel bısey denedm nede ılıskıye dkkat ettm.sadece dua ettım hergun dua ettm suan 6 haftalık hamıleyım.en son gttm dr sebep yok ama normal artk olmaz demıstı :) rabbıme bın skur allahım ısteyen herkese nasp etsn.hersey allahtanmıs resmen bana mucıze yasattı dualarnızı beklıyorum
Aslında çok haklısınız rabbim her şeye derman bize düşen sadece sabır .arkadaslar merhaba en son ocak ayında yazmıstım burda yazımı 2 yıllk evlıyım hıc korunmadgm halde bebegım olmadı bazıları blır ıkı asılamam negatıf.sebepsız ınfertılıte tanısı konuldu.esmdede bendede bsey bulunamadı.en son tup bebek dendı ve bı senedır braktm dr a gtmeyı artk umudum btmıstı olmaz dıyodum bu ay hamıle kalmısım.ınanın ne bı dr a gttm ne bıtkısel bısey denedm nede ılıskıye dkkat ettm.sadece dua ettım hergun dua ettm suan 6 haftalık hamıleyım.en son gttm dr sebep yok ama normal artk olmaz demıstı :) rabbıme bın skur allahım ısteyen herkese nasp etsn.hersey allahtanmıs resmen bana mucıze yasattı dualarnızı beklıyorum
Polip alındıysa tsh da düşerse kalrsn inş ALlahın ıznıyleTemmuzda aşılama denedim ve tutmadı artık tükendim ve zamana bıraktım aşılama sırasında özelde ki doktor polip var deyince üniversite hastanesine gidip muayene oldum onlarda onayladıktan sonra ameliyat oldum .
Sonrasında yapılan hormon testinde tsh yüksek çıktı ve haşimato hastası olduğumu öğrendim tsh 2,5 düştüğünde tekrar aşılama denemeyi düşünüyorum.
Polip ameliyatı önerildi mi size büyüklüğü nedir ?Polip alındıysa tsh da düşerse kalrsn inş ALlahın ıznıyle
stres yapıyoyrz takıyoruz kafaya pskolojik olrakta etkılıyor bızı..hsg çekildim bişy cıkmadı derken bu polip çıktı şimdi eşimin harektlilğde sınrdaymış ne olucak bilmiyorum...