Sorun görünmüyor ama hamile kalamıyorum

Kaç yıldır çocuk olmuyor diye soyüracaktımki ,daha çok yeniymiş onu gordum ...sabır yahu bu ne acele ,şükürsüzlük yapmayın kaç yıl olmayan lar var onlar bile sizin kadar dert yanmıyordur ..biraz zaman ...

haklısın canım rabbim ol derse ne olrsa olsn olur hersey nasp

Kader arkadaşlarım merhaba :) 6 aydır korunmuyoruz bebek yok henüz. size sorum şu olacak, geçtiğimiz cumartesi dr.gittim adetimin 13.günü yumurtamın boyutu 14 idi.bugün birliktelik olsun pazartesi tekrar gelin dedi çatlatma iğnesi vurabilirm dedi.dün bir gittik yumurtam çatlamış. eve geldiğimiz gibi akşam birliktelik oldu,fakat döllenme süresini yani yumurtayı kaçırmışmıyımdır,belki c.tesi gecesi çatladı yada pazar çatladı ve ben geç kaldım pazartesi gidene kadar?şimdi dün dahil olmak üzere 4-5 gün çalışmalara ara vermek yok. yorumunuz nedir?

Canım sperm 72 saat yani 3 gün yaşıyor eğer o 3 gün içindeyse problem yok hamilesindir inşallah

uhuuuu bende sizi arıyordum :) 8 aylık evliyim 5 ay evvel kimyasal gebelik geçirdim. Zor zamanlar stres vs derken korumadık ama bizim yavruda pek nazlı çıktı. Derken geçen ay dr.a gittim yumurtlamamışım. Bu ay tekrar gittim dün progesteron tahlili aldı yine. Ama şunu anladım ki gel dedikçe kaçıyor biziim bebişler. Ben 1 haftadır umursamıyorum. Elbet zamanı vardır diyorum. Elimden geleni yaptım. Verirse Rabbimin lütfudur vermezse imtihanımdır diyorum . Size dr.umunda dediği birşeyi tekrarlamak istiyorum. Neyi çok istersen onunla sınanırsın. Rabbim böyle bir sınavdan muhafaza etsin bizi.

sperm kalitesine göre değişiyormuş yaşama süresi kiminin 24 saat canlı kalabiliyormuş,bizde yaptırmadık henüz eşime daha erken die 6 ay oldu,72 saatse mutlaka yakalamıştır çünki c.tesi gece yarısı oldu son birleşme. çatlamada pazar günü yada gecesi olduğuna göre :) gelsin bebeler gelsin. Allahım hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. Akşam çok sık idrara çıktım ve karın altımda sancılarım oldu acep o niye

merhaba arkadaşlar benim de ultrasonda bir sorun çıkmadı hormon testi yapıldı adetin 2. günü bir de progestron istedi doktor adetin 17. günü daha sonuçları bekliyorum.2 aylık evliyim doktor çok erken daha dedi ama yaşım35 ondan tedirginim eşim çok bebek sahibi olmayı istiyor. geçen ay ovülasyon takibinde benim de çıkmadı bu ay takip ediyorum.her ay yumurtlama olmuyor o zaman . ya da ben de sıkıntı var(

merhaba 5 yıllık evliyim 2,5 yıldır çocuk istememize rağmen bizimde olmadı gitmediğimiz özel devlet üniversite hastanesi kalmadı gereken bütün testler yapıldı eşime de bana da şimdiye kadar gittiğimiz bütün doktorlar sebepsiz kısırlık olduğunu söyledi bir sürü ilaç tedavisi gördüm ama sonuç olumsuz oldu ve aşılama denemeye karar verdik çünkü evlendiğimizden bu yana korunmuyorduk ilk gün muayane oldum her şey normol dedi doktorum ilaçları kullanmaya başladım ve 3, kontrolüme gittiğimde doktorum rahimin içinde polip olduğunu söyledi ne yalan söyleyeyim ne olduğunu bilmiyordum ama bir şey bulunmasına bile sevindim neyse doktorumla detaylı konuştum herşeyi anlattı özel hastaneydi ve yaklaşık 2,5 yıldır hiçbir doktor farketmezken o doktor farketmişti güvenemedim ve üniversite hastanesine gittim ve ordaki doktora anlattım bütün yaşadıklarımı muayene etti ve doğru polip var dedi emin olmak için hormon testi ve ultrasonla bakıldı ve hemen ofis histeroskopisi yapıldı.2tane polip olduğu ve alınması gerektiği söylendi hamile kalmama engel olduğu hamile kalsamda düşükle sonuçlanacağı söylendi.ertesi gün sonuç göstermeye gittiğimde doktorum herşeyi ayarlamış ameliyat gününü söyledi ve bi anda kendimi ameliyatta buldum şuan ameliyat olalı 19 gün oldu 3 ay kadar bekleyeceğim olmazsa aşılama deneyeceğiz dedi doktorum kısacası eğer SEBEPSİZ KISIRLIK OLDUĞU SÖYLENİYORSA MUTLAKA HİSTEROSKOPİ YAPTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM çünkü ben bunu yaptırına kadar yapılan hiçbir muayenede farkedilmedi

@
E ela3884 canım çok geçmiş olsun bendede polip çıktı 4yıllık evliyim bende hamile kalabildn mi pekı nasılsın şimdi???

@

E ela3884 canım çok geçmiş olsun bendede polip çıktı 4yıllık evliyim bende hamile kalabildn mi pekı nasılsın şimdi???
Sağol canım hayır hala hamile kalamadım bazı doktorlar engel bazıları değil diyor .
Ben haşimato hastası olduğum için belki de hamile kalamıyorumdur.

arkadaslar merhaba en son ocak ayında yazmıstım burda yazımı 2 yıllk evlıyım hıc korunmadgm halde bebegım olmadı bazıları blır ıkı asılamam negatıf.sebepsız ınfertılıte tanısı konuldu.esmdede bendede bsey bulunamadı.en son tup bebek dendı ve bı senedır braktm dr a gtmeyı artk umudum btmıstı olmaz dıyodum bu ay hamıle kalmısım.ınanın ne bı dr a gttm ne bıtkısel bısey denedm nede ılıskıye dkkat ettm.sadece dua ettım hergun dua ettm suan 6 haftalık hamıleyım.en son gttm dr sebep yok ama normal artk olmaz demıstı :) rabbıme bın skur allahım ısteyen herkese nasp etsn.hersey allahtanmıs resmen bana mucıze yasattı dualarnızı beklıyorum

Sağol canım hayır hala hamile kalamadım bazı doktorlar engel bazıları değil diyor .
Ben haşimato hastası olduğum için belki de hamile kalamıyorumdur.
Canım inş hayrlısıyla kalırz bende polip için soğan kürüne başlıcam sen tedavi falan görüyomsn?

Canım inş hayrlısıyla kalırz bende polip için soğan kürüne başlıcam sen tedavi falan görüyomsn?
Temmuzda aşılama denedim ve tutmadı artık tükendim ve zamana bıraktım aşılama sırasında özelde ki doktor polip var deyince üniversite hastanesine gidip muayene oldum onlarda onayladıktan sonra ameliyat oldum .
Sonrasında yapılan hormon testinde tsh yüksek çıktı ve haşimato hastası olduğumu öğrendim tsh 2,5 düştüğünde tekrar aşılama denemeyi düşünüyorum.

Gözünn aydın Hayırlı olsun canımm çok sevindim ya Allhım hayrlsyla bebişinZi kucağınza almayı nasip etsin inş darısı başımıza bende çok istiyorum artık 4yılllık evliyim
: ((

Aslında çok haklısınız rabbim her şeye derman bize düşen sadece sabır .
Bazen bu acıya dayanamayacak gibi oluyorum içimin sızını dindiremiyorum ben sussam o konuşuyor ama elden bir şey gelmiyor rabbim dileyen herkese annelik duygusunu tattırsın .
Rabbim size de evladınıza sağlıcakla kavuşup mis kokusunu duymayı nasip etsin.

Polip alındıysa tsh da düşerse kalrsn inş ALlahın ıznıyle
stres yapıyoyrz takıyoruz kafaya pskolojik olrakta etkılıyor bızı..hsg çekildim bişy cıkmadı derken bu polip çıktı şimdi eşimin harektlilğde sınrdaymış ne olucak bilmiyorum...

Polip ameliyatı önerildi mi size büyüklüğü nedir ?
Eşinize keçi boynuzu kürü deneyin birde e vitamini eşimde abimde denemişti yapılan testlerde farkını gördük .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…