• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun bende mi?

Komanchero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
41
3
46
İstanbul
Kızlar 6 aya yakın sevgilim var ve hep o buluşalım derdi bu bi ara memelekete gitti bana şey demişyi geldiğimde bir yerlere gidelim ama sen bul planı demişti ama ben hep buluşalım demeye çekinen biriyim bir gün buna artık yanından asla ayrılmıycam hep ben buluşalım diycem derdim oh helal ya bende bunu istiyorum ayrılma yanımdan demişti ama gelgelelim ki artık bana buluşalım demiyor ama ben hala buluşalım demeye çekiniyorum sizce benden mi bekliyor sorun bende mi? Ayrıca eskiden her dakika mesajlaşırken artık o kdr sık mesajlaşmıyoruz sizce neden olabilir?

Kızlar 6 aya yakın sevgilim var ve hep o buluşalım derdi bu bi ara memelekete gitti bana şey demişyi geldiğimde bir yerlere gidelim ama sen bul planı demişti ama ben hep buluşalım demeye çekinen biriyim bir gün buna artık yanından asla ayrılmıycam hep ben buluşalım diycem derdim oh helal ya bende bunu istiyorum ayrılma yanımdan demişti ama gelgelelim ki artık bana buluşalım demiyor ama ben hala buluşalım demeye çekiniyorum sizce benden mi bekliyor sorun bende mi? Ayrıca eskiden her dakika mesajlaşırken artık o kdr sık mesajlaşmıyoruz sizce neden olabilir?

Çünkü ilk zamanlar birbirinizi tanımıyordunuz ve mesajlaşacak çok şey buluyordunuz ama şimdi tanıdınız birbirinizi.Çekinmeyin sevgiliniz o sizin bir iki kere siz söyleseniz ne çıkar.Problem yok bence siz kafanıza takmışsınız bir şeyleri.

Başlığa göre cevap vermem gerekiyosa evet sorun sende. 6 aydır buluşup elele tutuştuğun(?), sevgilim dediğin adama buluşalım, özledim, seni görmek istiyorum gibi şeyler demekten niye çekiniyosun ki:44:Adam da haklı sürekli o görüşelim diyomuş, azıcık olsun senin de onu görmek istediğini bilmek istiyodur.

sık mesajlaşma bir süre sonra biter bu sorun değil
ilk heyecanlar geçiyor tabi
artı erkekler aslında çok sıkılıyor bu durumdan bizim hatrımıza bir süre katlanıyorlar
buluşmamızı ben ayarlayacağım demişsin
adamda senden bekliyor ne var bunda
buluştuğunuz zaman soğukluk yoksa takma kafana

sık mesajlaşma bir süre sonra biter bu sorun değil
ilk heyecanlar geçiyor tabi
artı erkekler aslında çok sıkılıyor bu durumdan bizim hatrımıza bir süre katlanıyorlar
buluşmamızı ben ayarlayacağım demişsin
adamda senden bekliyor ne var bunda
buluştuğunuz zaman soğukluk yoksa takma kafana

katılıyorum :46:

Back