O kadar çabuk oluşmaz hamilelik çatlama ağrılarıdırMrb arkadaslar ben polikstik over teşhisi kondu doktorum ve adetin 3 üncü günü gonal f 900 verdi 10 gün kullandım sol yumurtalığım 20 sağ 17 oldu ve ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım ve bugün 3 üncü günü hala kasıklarda ağrım War acaba gebelik oldumu lütfen bnm gibi olanlar yazsın
Bilmiyorum ama hamile kalmayı çok istiyorum o yüzden test yapmaktan korkuyorumO kadar çabuk oluşmaz hamilelik çatlama ağrılarıdır
Çatlatma ağrısıdır o hamilelik böyle erken belirti vermez aslaMrb arkadaslar ben polikstik over teşhisi kondu doktorum ve adetin 3 üncü günü gonal f 900 verdi 10 gün kullandım sol yumurtalığım 20 sağ 17 oldu ve ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım ve bugün 3 üncü günü hala kasıklarda ağrım War acaba gebelik oldumu lütfen bnm gibi olanlar yazsın
12 gün test yapılmaz çatlatma iğnesi etkisi çıkar testteBilmiyorum ama hamile kalmayı çok istiyorum o yüzden test yapmaktan korkuyorum
Sen bu günleri değerlendir Regl günün geçince test yap. Valla biz de uğraşıyoruz inşallah nasip olur en kısa süredeBilmiyorum ama hamile kalmayı çok istiyorum o yüzden test yapmaktan korkuyorum
Nasıl değerlendirme ilişki konusundamiSen bu günleri değerlendir Regl günün geçince test yap. Valla biz de uğraşıyoruz inşallah nasip olur en kısa sürede
Bugün 4 üncü gün kaç gün daha beklemeliyim12 gün test yapılmaz çatlatma iğnesi etkisi çıkar testte
8Bugün 4 üncü gün kaç gün daha beklemeliyim
Evet ilişki olsun bu hafta sonra test yap 15 gün sonraNasıl değerlendirme ilişki konusundami
Gün geçtikçe kasıklarımda daha bı ağrı War gebelik oldumu diye acabaEvet ilişki olsun bu hafta sonra test yap 15 gün sonra
Balım daha çok erken heyecanını anlayabiliyorum ama şuan yumurtlama dönemindesin. Döllense bile gebelik 10 gün sonra başlar. Şuan kafandan at o düşünceyi stresten olmaz olacağı varsa daGün geçtikçe kasıklarımda daha bı ağrı War gebelik oldumu diye acaba
Yumurtlama 10 gün suruyormu çatlatma iğnesinden 30 saat sonra birliktelik dedi 40 saat sonra çatlatma etkisi artık geçmiyor muBalım daha çok erken heyecanını anlayabiliyorum ama şuan yumurtlama dönemindesin. Döllense bile gebelik 10 gün sonra başlar. Şuan kafandan at o düşünceyi stresten olmaz olacağı varsa da
Balım çatlatma iğnesi oluyorsun 1 gün sonra belirtiler başlıyor ve 1 hafta ilişki öneriyorlar. Çatlatma iğnesinden tahminen 8-10 gün sonra bebek döllenmişse rahme yerleşiyor. Sen testi çatlatma iğnesinden 14 gün sonra yaparsan sonuç verir. Senin şuan hissettiğin şey iğnenin yan etkileriYumurtlama 10 gün suruyormu çatlatma iğnesinden 30 saat sonra birliktelik dedi 40 saat sonra çatlatma etkisi artık geçmiyor mu
Ben çatlatma iğnesini yaptıktan 30 saat sonra birliktelik dedi ve biz toplamda 3 defa birliktelik yaşadık ve artık yapmadık yalnismi yaptık acabaBalım çatlatma iğnesi oluyorsun 1 gün sonra belirtiler başlıyor ve 1 hafta ilişki öneriyorlar. Çatlatma iğnesinden tahminen 8-10 gün sonra bebek döllenmişse rahme yerleşiyor. Sen testi çatlatma iğnesinden 14 gün sonra yaparsan sonuç verir. Senin şuan hissettiğin şey iğnenin yan etkileri
Doktordan doktora değişiyor canım. Sen bekle regl gününde test tapBen çatlatma iğnesini yaptıktan 30 saat sonra birliktelik dedi ve biz toplamda 3 defa birliktelik yaşadık ve artık yapmadık yalnismi yaptık acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?