- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
-
- Konu Sahibi cicikizsinem
Bunu cok sık yapmaya basladı ve arkadaslari falan benden once geliyor bn istesem sahile gitmez ama teyzesi cagırdı diye gidiyorBen olsam mutlu olurdum
Siz niye cikmak istemiyorsunuz ki? yani sonucta sahil temiz hava iyi gelirdi..
Hergün istese anlarim ama haftasonu ne güzel ailecek disarda olmak güzel birsey..
Lohusalik yüzünden böylesiniz sanirim.. esinize anlatin derdinizi ama suclar gibi degil.. böyle böyle hissediyorum diye..anlayis gösterecektir.
6 aylık biraz hasta daha duzelemediKaç aylık ki bebeğin ?
Böyle alelade küfür eden siz, sorumsuz olansa kocanız öyle mi? Bence siz sahile gitmeseniz de olur, ben bir temiz hava almak istediğimde yanıbaşımda böyle rahatça küfreden birini görmek istemezdim.pjx
Bunu cok sık yapmaya basladı ve arkadaslari falan benden once geliyor bn istesem sahile gitmez amq teyzesi cagırdı diye gidiyor
6 aylık biraz hasta daha duzelemedi
ne kufuru hastamısın sen ama yazdım cepten yazdığım için harfler birbirine girmiş ne kadar da on yargılısınBöyle alelade küfür eden siz, sorumsuz olansa kocanız öyle mi? Bence siz sahile gitmeseniz de olur, ben bir temiz hava almak istediğimde yanıbaşımda böyle rahatça küfreden birini görmek istemezdim.
pjx
Bunu cok sık yapmaya basladı ve arkadaslari falan benden once geliyor bn istesem sahile gitmez amq teyzesi cagırdı diye gidiyor
Kufur mu etmis?Bir kadin olarak size kufuru yakistrmadim
bence siz saldıracak yer arıyorsunuz konu sahibine .Böyle alelade küfür eden siz, sorumsuz olansa kocanız öyle mi? Bence siz sahile gitmeseniz de olur, ben bir temiz hava almak istediğimde yanıbaşımda böyle rahatça küfreden birini görmek istemezdim.
Haklısın korkuyorum ilerler diye kendimi bu ara hep eve kapadım 5 haftadır evdeyim yaklasık 2 haftadır hasta zaten bende çok bunaldımÜstünü mevsime uygun giydirip çtaklasdin aslında temiz hava alırdı cocuk . Biz anneler bu konuda çok hata yapıyoruz :))
KKüfür etmedim ama yazdım cepten girince harfler karıstıBir kadin olarak size kufuru yakistrmadim
Bir kadin olarak size kufuru yakistrmadim
Hasta mı? Üslubunuza dikkat edin hanfendi. Ben de telefondan yazıyorum, küfür etmişsiniz yanlışlıkla. Insanız doğrudur hata yapabiliriz ama hatanın üstüne vay efendim hasta mısın yok efendim önyargılısın hiç olmamış. Önü arkası yok bunun küfür mü küfür ne anlayayım ben? gördüğümü anladım haliyle. hayret bir şey bir de hasta mısın diyorNe ku
ne kufuru hastamısın sen ama yazdım cepten yazdığım için harfler birbirine girmiş ne kadar da on yargılısın
Sana yorum bile yazmıyacagım küfüredecek kadar da saygısız bir insan değilimHasta mı? Üslubunuza dikkat edin hanfendi. Ben de telefondan yazıyorum, küfür etmişsiniz yanlışlıkla. Insanız doğrudur hata yapabiliriz ama hatanın üstüne vay efendim hasta mısın yok efendim önyargılısın hiç olmamış. Önü arkası yok bunun küfür mü küfür ne anlayayım ben? gördüğümü anladım haliyle. hayret bir şey bir de hasta mısın diyor
Sana yorum bile yazmıyacagım küfüredecek kadar da saygısız bir insan değilim