Sorumluluklarını Ertelemeye Son Vermek İsteyen Arkadaşlar Buyursun..

pandoraksk

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
462
395
Arkadaşlar, Bir Derdim Var bölümünde açtığım Önerilerinizi Bekliyorum konusunda gördüm ki, benim gibi üşengeçlikten, sorumluluklarını ertelemekten bıkan, bu durumu değiştirmek isteyen birçok arkadaş var.. O zaman gelin bu başlıkta birbirimizi motive edelim.. Yapmayı düşündüğümüz işlerimizi yazalım.. Sonra da gün bitiminde bitirdiklerimizi paylaşıp bu sayede kendimize olan güvenimizi yeniden kazanalım.. Hadi bakalım arkadaşlar.. Başlıyoruz👍🏻💪🏻🎯

Merhaba bende bdv den geldim
Konunuzdaki siz tam olarak ben 🤣
Bende varım konunuzda
Evliyim 26 yaşındayım
1 kızım var 3 yaşında, dağınıklığın çoğu kızımdan kaynaklı
Bu hafta temizlik yapmam lazım haftaya kızımın Doğum günü olacak
Yarında misafirim var eşimin kuzenleri gelecek 4 erkek
Yemek temizlik yapacağım yarın
Konuya katılmak isteyenlerde kendini tanıtsın tanışmış olalım
Ben birazdan yarının listesini yazacağım

Evin şuan çok dağınık ve kirli

Sabah kalkar kalkmaz kızımla kahvaltı yapıp temizliğe girişeceğim
Komple makine çekilecek
Ev silinip toz alınacak
Banyo tuvalet temizlenecek
Yemek yapılacak
Ekstradan evimde bir oda var çamaşır ütü misafir gelince yatacak tarzda bir oda o odam çok dağınık
Çamaşırlar kurumayı bekler kurumuş olanlar ütü bekler elimden geldikçe ara ara oraları temizleyeceğim
Misafir belki yatıya kalır onu henüz bilmiyorum
Yarın yaptıkça yazacağım inşallah

Merhaba hanımlar ben de durumlar bölümünden geldim.
1. Mutfaktaki meyve tabakları temizlenip makinaya yerleştirilecek , demlikteki çay çöpe atılıp süzgeci çamaşır suyuna konulacak
2. Dünden kalan sepetteki çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek
Çok iş yokmuş sanki :KK76:
Kolay gelsin size de...

Ben bugün baya iş yaptım evi komple süpürdüm sildim heryerin tozunu aldım banyo detaylı temizlendi,çamaşır yıkandı asıldı bunları gündüz yaptım...Az öncede mutfağı toparladım çamaşırlar hafif nemli ama aldım içeri mecburen yağış olabilir.makinaya koyu renklileri attım sabah uyanınca açarım artık...Benim en büyük sorunum detaylar dolap içleri baza altı atılacak eşya ve kıyafetler bir türlü o düzeni sağlayamıyorum malesef

35 yaşında evliyim. Bir kızım var. Yarına,
İnşallah erken kalkılıp güzel bir kahvaltı yapılır. Ardından
1. Banyo temizlenecek, halıları makineye atılacak.
2. Mutfaktaki gereksiz alet edevat kenara toparlanarak.
3. Fırın, mutfak dolapları silinecek(ertelenebilir😁
4. Ütü yapılacak.
5. ATM ye gidilip para çekilecek.
6. Yemek yapılacak(ertesi gün için)
Yazdıkça içim bunaldı.

Valla bir üşengeçte benim. Mutfağım inanılmaz dağılıyor. Toplamaktan artık bıktım çok ıvır zıvırmı var anlamıyorum inanın. Atmaya kalksam hep işe yarıyor diyorum yine atamıyorum. Bitmek bilmeyen bir dağınıklık var. Bir kıyafetleri toplamak iki mutfağı toplamak bana ölüm gibi geliyor. Ve sürekli ertelediğim için de birikiyor bu sefer hepten karman Çorman oluyor. Bi önce ki evim de mutfağım küçüktü. Şimdi büyük yine aynı 🤦

Şimdi biraz dağınık mesela. Ama yapasım gelmiyor çok uykum geldi. Sabah kalkacağım o dağınıklığı toplayıp bu sefer kahvaltı dağınıklığı çıkacak. Sonra aksam yemeği dağınoklığı höff 🥴

Arkadaşlar şimdi uyumadan önce yapmam gereken işler:
Makinede bekleyen yıkanmış çamaşırı asmak
Mutfağı toplamak
Yatmaya hazır hâle gelmek (temizlik rutini vs.)
Şimdi uzandığım yerden hızlıca kalkıp bunları yapıp yatmadan önce de yaptım bitti diye paylaşacağım, inşallah 🥰
Kızlar buraya yazdıklarımı yaptım👍🏻..

Yarın erken (en geç 8) kalkıp yapmam gereken işler:
1. Mutfak dolapları düzenlenecek..
2. Buzdolabı silinip yerleştirilecek..
3. Banyo ve küçük wc temizlenecek..
4. Kuruyan çamaşırlar yerleştirilebildiği kadar yerleştirilecek.. (o kadar çok ki sınırlayamıyorum🙈)
5. Gün içinde kahvaltı, yemek işleri vs.. halledilecek..

Arkadaşlar, Bir Derdim Var bölümünde açtığım Önerilerinizi Bekliyorum konusunda gördüm ki, benim gibi üşengeçlikten, sorumluluklarını ertelemekten bıkan, bu durumu değiştirmek isteyen birçok arkadaş var.. O zaman gelin bu başlıkta birbirimizi motive edelim.. Yapmayı düşündüğümüz işlerimizi yazalım.. Sonra da gün bitiminde bitirdiklerimizi paylaşıp bu sayede kendimize olan güvenimizi yeniden kazanalım.. Hadi bakalım arkadaşlar.. Başlıyoruz👍🏻💪🏻🎯
Vinç olsa beni kipitdatamaz ya başarılar herkese

Merhaba bende bdv den geldim
Konunuzdaki siz tam olarak ben 🤣
Bende varım konunuzda
Evliyim 26 yaşındayım
1 kızım var 3 yaşında, dağınıklığın çoğu kızımdan kaynaklı
Bu hafta temizlik yapmam lazım haftaya kızımın Doğum günü olacak
Yarında misafirim var eşimin kuzenleri gelecek 4 erkek
Yemek temizlik yapacağım yarın
Konuya katılmak isteyenlerde kendini tanıtsın tanışmış olalım
Ben birazdan yarının listesini yazacağım
Keske utu isini aksamdan halletseydin