Lise Yorum ve Soruları Sorumlu geçme .. :(

bayansherlock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
25
1
36
Ben anadolu ticaret meslek lisesinde okuyorum bilişim teknolojileri bölümü 2. sınıfım.
Yıl sonu ortalamam 60 olması gerekirken 57iydi sorumlu geçti yazıyodu karnemde 2 dersim zayıf oldugu için o sınavlara girdim birinden geçtim birinden yine kaldım.
Okulun sitesindede 2. sınavlar için 13-24 tarihleri arası okula gelin yazmıslar ben bakmadıgım için görmedim ve gidemedim sınavlara giremiycem yani .
Kalırmıyım daha önce hiç sınavlara kalmamıstım cok bilgisizim bu konularda.

Yardımcı olursanız beni aydınlatırsanız cok sevinirim.

Kalmazsın arkadaşım şubat ayında sınav var ona girersin

O ortalamayla geçmen lazım benim kuzende sorumlu geçti yazıyordu sınavlara falanda girdi geçemedi ama ortalamayla geçti

O ortalamayla geçmen lazım benim kuzende sorumlu geçti yazıyordu sınavlara falanda girdi geçemedi ama ortalamayla geçti

Kuzenizin karnesinde sorumlu mu geçti yazıyordu peki bu nasıl oldu arkadaşım sınava girmiş ama geçememiş kaç zayıfı vardı acaba ortalama ile geçtigine emin misin okulda listeler asılırken yada e-okul sisteminde girdigi sınavlar için sorumlu mu geçti işaretli yoksa ortalam ile geçti mi işaretli acaba yanlış anlama lütfen sınavlara girdi geçemedi ama ortalama ile geçti demişssin karnede sorumlu geçti yazıyorsa o dersleri vermesi gerekli

Teşekkür ederim okula gidip hallettim giricem sınavlara :) Ama bildiğim kadarıyla kalmazdım girmesemde lise4e kdr vermem gerekirdi ama .

Teşekkür ederim okula gidip hallettim giricem sınavlara :) Ama bildiğim kadarıyla kalmazdım girmesemde lise4e kdr vermem gerekirdi ama .

Gözün aydın arkadaşım inş verirsin veremezsen de üzülme okul bitinciye kadar verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…