• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları sorum var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygukaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
D

duygukaan

Ziyaretçi
1.5 aylık bebeğim sütüm yetmedıgı için mama takvıyesı yapıyorum her emzırmeden sonra 30 ml mama yapıyorum bı guzl içiyo bıttımı baslıyo yıne aglamaya acaba doymuyormu?bıtane daha 30 ml mama hazırlıyorum bu seferde kusuyor sız ne yapıyorsunuz?siz ne kadar mama verıyosunuz her defasında kusuyor bıde sızdede öylemı bıde kusması kötü bişeymı nolur acıl cvp yazın kızlar ozellıkle sordugum sorulara cvp verırsenız memnun olurum:sinifsinif:

canım benim kızımda 1aylık
bende mama takviyesi yapıyorum

ama her emzirme sonrası değil de 2saatte bir emziriyorum
4-5saatte birde mama veriyorum ya 60-yada 90cc veriyorum sonuna kadar içiyor

bebeklerde aşırı olmadığı sürece kusma normal
bide ben bebelac almıştım bir paket onu çok kusuyordu
aptamil 1ide sevmedi

ama aptamil conformil aldım onu severek yiyor,kusmuyor ve benim bebişim kakasını yapamıyor conformilin sindirimi daha kolay

canım benim kızımda 1aylık
bende mama takviyesi yapıyorum

ama her emzirme sonrası değil de 2saatte bir emziriyorum
4-5saatte birde mama veriyorum ya 60-yada 90cc veriyorum sonuna kadar içiyor

bebeklerde aşırı olmadığı sürece kusma normal
bide ben bebelac almıştım bir paket onu çok kusuyordu
aptamil 1ide sevmedi

ama aptamil conformil aldım onu severek yiyor,kusmuyor ve benim bebişim kakasını yapamıyor conformilin sindirimi daha kolay

4 5 saat fazla deılmı zaten sutun yetmıyo senın nasıl 4 5 saatte verıyosun cnm bende aptamıl 1 verıyorum galıba bende değiştiricem belkı o zaman kusmaz benımkı gunde 5 kere kakasını yapıyo ama cok kusmasından korkuyorum açıkcası.bide emzırmeyle doymuyokı 4 5 saatte mamasını vereyım cok aglıyo bana bı onerıde bulunurmusun öle yapım?

duygukaan yenidoğanların sindirim sistemi randımanlı çalışmadığı için mama gaz yapıyor olabilir
zaten bu kadar aylık bebeklerde anne sütü bile müthiş gaz yapıyor
ikinci biberon mamayı vermek yerine gazı çıkartmasını beklesen...

sütüm yetmiyor ama o kadarda değil sadece 2saatte bir verince yetmiyor o zaman sütüm birikmiyor çünki
yani sadece anne sütü verince sütüm birikmiyor
o yüzden 1kez anne sütü veriyorum 1kez anne sütü+mama veriyorum

bide 30cc çok az veriyorsun canım kızın 1,5aylık
1,5aylık bebek öğünde 120cc süt almalı ve günde 5-6kez beslenmeli

Son düzenleme:
sütüm yetmiyor ama o kadarda değil sadece 2saatte bir verince yetmiyor o zaman sütüm birikmiyor çünki
yani sadece anne sütü verince sütüm birikmiyor
o yüzden 1kez anne sütü veriyorum 1kez anne sütü+mama veriyorum

bide 30cc çok az veriyorsun canım kızın 1,5aylık
1,5aylık bebek öğünde 120cc süt almalı ve günde 5-6kez beslenmeli

cnm bana kalsa verıcem ama kusuyor ondan vermıyorum mamayı değiştireyım en ıyısı

1.5 aylık bebeğim sütüm yetmedıgı için mama takvıyesı yapıyorum her emzırmeden sonra 30 ml mama yapıyorum bı guzl içiyo bıttımı baslıyo yıne aglamaya acaba doymuyormu?bıtane daha 30 ml mama hazırlıyorum bu seferde kusuyor sız ne yapıyorsunuz?siz ne kadar mama verıyosunuz her defasında kusuyor bıde sızdede öylemı bıde kusması kötü bişeymı nolur acıl cvp yazın kızlar ozellıkle sordugum sorulara cvp verırsenız memnun olurum:sinifsinif:

yanlış anlamadıysam emzirdikten hemen hemen sonra mama veriyosun ama çok ynalış yapıyosun anne sütü aldıktan hemensonra mama, yada mama aldıkyan hemen sonara anne sütü verirsen bebeğin her ikisisninde bi faydasını göremez yani ikisi bir araya karışmamalı hangisini verirsen ver aradan en az 1 saat geçmeli doktorunun sana bunu söylemiş olması lazım. en azından yarım saat bekle derim hem bebeğin seni azıcak emse bile o ona yarım saat falan yeter,sonrada mama veririsin

Benim drum da öyle demişti. Hemen verme diye. Ama şunu diyim bir süre sonra emmiyor. Bak benim bebiş 5,5 aylık ve 1 hafta oldu beni hiç emmedi, veriyorum kabul de etmiyor artık.Oyuncak emzik gibi ikş emip bırakıyor. Sonun böyle olacak bilesin. Sonraki çocuklarımda çalışmayacağı. Basacam istifayı!

Nerden biliyorsun doymadığını? KJio kaybı ya da az kilo alması mı oldu? Ağlıyorsa ağlasın biş olmaz. Sütün gaz yapıyordur ondan ağlıyordur. Bırak mamayı!!

Back