Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk sahibi olmak isteyen biriyim çok tuaf bir şey oldu reglime 6 gun var ve hadi yapim dedim ve sonuc fotograftaki gibi silik bir t cizgisi arastirdigimda gebe oldugunu boyle ogrenenler olmus ne kadar dogru hamilemiyim
Canım ovu testiyle hamilelikten şüphelenebilmen için t'nin de koyu olması lazım c gibi. Silik çizgi bu testlerde herzaman çıkar ve bir anlam ifade etmez.
Çocuk sahibi olmak isteyen biriyim çok tuaf bir şey oldu reglime 6 gun var ve hadi yapim dedim ve sonuc fotograftaki gibi silik bir t cizgisi arastirdigimda gebe oldugunu boyle ogrenenler olmus ne kadar dogru hamilemiyim
Ben hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrendim. Çift çizgiyi gördüm. Hemen normal gebelik testi yaptım. Kıpkırmızı iki çizgi. Tabi nasibimizde yokmuş salı günü kürtajla sonlandırıldı.
Ben hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrendim. Çift çizgiyi gördüm. Hemen normal gebelik testi yaptım. Kıpkırmızı iki çizgi. Tabi nasibimizde yokmuş salı günü kürtajla sonlandırıldı.