Sorum memur olanlara

duygu

şehre alışma sürecinde de yazmıştım sana

acele ediyorsun

kimse hemen alışmıyor

ortam ilk başta herkese garip geliyor

Adli Tıp'ta mı çalışıyorsun

sağlık sektörü ve adalet bakanlığı deyince bunu düşündüm

ortam biraz garip olabilir yeni de olunca ama alışırsın

ben bursa ya geleli 13 yılı geçti

ve ben iş garantisi olmadan özel sektörde çalışıyordum hem de alanımda şehirde en çok eleman değiştirmesi ile ünlü bir yerde

işsiz kalırsam ne olurdu düşünemiyorum bile

gecelere kadar çalıştım hakkımda konuşulanları duymadım

kimse hakkında konuşmadım

sonuçta memursun en fazla soruşturma açarlar

işini yap ve git

sürekli negatif takılırsan melankolik olursan ortam daha gergin olur

bir de İstanbul a daha az gitmelisin

her hafta sonuna bir etkinlik bul ya da bir kurs vs bul ki gideme ortamına alış

duygu

şehre alışma sürecinde de yazmıştım sana

acele ediyorsun

kimse hemen alışmıyor

ortam ilk başta herkese garip geliyor

Adli Tıp'ta mı çalışıyorsun

sağlık sektörü ve adalet bakanlığı deyince bunu düşündüm

ortam biraz garip olabilir yeni de olunca ama alışırsın

ben bursa ya geleli 13 yılı geçti

ve ben iş garantisi olmadan özel sektörde çalışıyordum hem de alanımda şehirde en çok eleman değiştirmesi ile ünlü bir yerde

işsiz kalırsam ne olurdu düşünemiyorum bile

gecelere kadar çalıştım hakkımda konuşulanları duymadım

kimse hakkında konuşmadım

sonuçta memursun en fazla soruşturma açarlar

işini yap ve git

sürekli negatif takılırsan melankolik olursan ortam daha gergin olur

bir de İstanbul a daha az gitmelisin

her hafta sonuna bir etkinlik bul ya da bir kurs vs bul ki gideme ortamına alış

Yaza kadar beklemeyi düşünüyorum şuan istanbula tayin istesemde vermezler çünkü 1 ay çok erken bir süre işimi yapıp etliye sütlüye karışmiyim diyorum soruşturma açmak için geçerli bir sebepleri olmalı özel sektörde olsam ztn çıkardım memur olduğum icin böyle bişey yapmak bu zamanda aptallık olur diye düşünüyorum daha az gidicem istanbula biraz daha sabredicem

Belkide alsam iyi gelir kime danışsam :((
ben de es durumundan ankaraya geldim ve yaptigim isten, isyerinin yerinden, is arkadaslarimdan nefret ediyorum.hergun vatandasla kavga gurultu patirti.ama 2 yildir calisiyorum.ve nasipse 25-30 yil daha calisicam.is kotu diye niye esimden ayri kalayim ki.siz de alismalisiniz yoksa evliliginiz sikintiya girer ayri olursaniz.

bende adalet baaknliginda calisiyorum. 3. bolgede 4. yilim ilk yilim mobingle gecti. hakimle birbirimize girdik.meslegini yakicm.vs muhabbetleri. pasalar gibi,bimere yazdim 1 ay icerisinde mecburen kurum yerimi degistirdi baska bir bolume verdiler. herkes ayagini denk aldi. haa isinden.memnun defilsen bir suru issiz insan var istifa et senin yerin dolar sende istanbula donersin. ani yasa en azindan kadrolusun kiymetini bil.

ben de es durumundan ankaraya geldim ve yaptigim isten, isyerinin yerinden, is arkadaslarimdan nefret ediyorum.hergun vatandasla kavga gurultu patirti.ama 2 yildir calisiyorum.ve nasipse 25-30 yil daha calisicam.is kotu diye niye esimden ayri kalayim ki.siz de alismalisiniz yoksa evliliginiz sikintiya girer ayri olursaniz.
Vazgectim kalmaya karar verdim bende eşime haksızlık yapmak istemiyorum

bende adalet baaknliginda calisiyorum. 3. bolgede 4. yilim ilk yilim mobingle gecti. hakimle birbirimize girdik.meslegini yakicm.vs muhabbetleri. pasalar gibi,bimere yazdim 1 ay icerisinde mecburen kurum yerimi degistirdi baska bir bolume verdiler. herkes ayagini denk aldi. haa isinden.memnun defilsen bir suru issiz insan var istifa et senin yerin dolar sende istanbula donersin. ani yasa en azindan kadrolusun kiymetini bil.
Evet bu iş için can atanlar var memurum aklımı başıma almalıyım diye tenkit ediyorum kendimi Allah büyük ben işimi yapim gerisi Allah tan

Back
X