kızlarr ben çok yazdım bebeğim bu ayda olmadığına dair maalesef bebeği tutturamadık bu gecen ayda....sorum biraz özel ama benm adet tarihlerm 21mart,21nisan,22mayıs ve bugunde ayın 28 i yani bu tarihlerde bebiş için çalışmalara başlasak olmazmı yanii internette 2-8haziran diyor ama gecen ayda tam günlere uyarak ilişkide bulunmuştm olmadı :çok üzgünüm: bu kez artık yumurtlama tarihi falan dinlemiycemmm :1rolleyes:
evt yaa artık bende dikkat etmiycem eşim inanmıyor zaten diyorum 2-8 haziran arasıymış inanmıyorum öyle şeylere diyor olucağı varsa olur diyor ama iştee aman belki kesin olur diyerek tarihlere takıyoruzz bu kez dikkat etmiycem adetim bitti iştee artık her tarihte olabilirr yanii gecen ay tam yumurtlama tarihleriydi olmadı bencede onla pek ilgisi yokk hem bu kezz daha kendime sıkıntı yapmıycam !!!....
cnm ya ben aczanelerde o testlerden bulamadım ovülasyon testi yani !!..bende takmıycam artık burdada çok kez okudum stres engelliyor diye birde o tahihlere bağlı kalırsak önerdiği o günler 5 günlük bi süre ama benm yumurtlamam belki çok önce belkide geç oluyor gerçi 31 günde düzenli oluyr adetlerim hiç şaşmıyor buda sağlıklı yumurtlağımı göstermezmi??
kızlarr ben çok yazdım bebeğim bu ayda olmadığına dair maalesef bebeği tutturamadık bu gecen ayda....sorum biraz özel ama benm adet tarihlerm 21mart,21nisan,22mayıs ve bugunde ayın 28 i yani bu tarihlerde bebiş için çalışmalara başlasak olmazmı yanii internette 2-8haziran diyor ama gecen ayda tam günlere uyarak ilişkide bulunmuştm olmadı :çok üzgünüm: bu kez artık yumurtlama tarihi falan dinlemiycemmm :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?