Kontakt Lens Sorularım var Cevaplarsanız sevinirim

I

inci_nuR

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi inci_nuR
Ben sophistic magic blue lens almak istiorm we gözlerim koyu kahve gittim we soruyum dedim sophistic magic blue warmı dedim ne kdr dedim adam şişe olarak satılıo dedi we benim bu ilk lensim olcak hiç bi bilgim yok şişe derken ne kastetdi anlamadm bisi bide lens'in zararı oluomu we nasıl hijyen kuralları fln bildiniz şeylerde yardımcı olursanız cok ama cok sewincem we sizce koyu kahve hangi renk takmalı lens ? :bbo:

• Konu Sahibi inci_nuR
soyle ki tek sisede bir tane war yani sen iki gozune 2 sise almak zorundasinn..
sophstic yanls hatrlamiyosam 8,6 capnda doktordan o olcumlerini yaptir boylece goz bombene uygun mu olculeri onlari ogren..duzgun kullandikca zarari olmaz ama temiz olmak lazim yoksa alerjik ya da enfeksyon durumlar olabliyo..temizlik derken surekli lens solusyonuyla temizlemelisin o hususa dikkat et ellernle oynama fazla gozunle makyaj malzemelerini iyi sec...
koyu kahwerengi goze her renk olablir markadan markaya degisir ama deneyebliyosan denemende fayda war.benm de gozlerim koyu kahwerengi ben mawiyi cok sewiyorum mawi tercih ediyorum..

• Konu Sahibi inci_nuR
son 7 yıldır bu marka ve bu rengini kullanıyorum . son derece memnunun. türkiyede daha iyisi yok bana göre. hatta ben resmimi koymuştum bakabilirsin. ayrıca benimde gözlerim kahverengi.

• Konu Sahibi inci_nuR
arzu iyide markayı yazmadın ? :)

• Konu Sahibi inci_nuR
perfidia sanada cok saol gerçekten ama gerçekten cok yardımcı oldun.. Saolll.... (L)

• Konu Sahibi inci_nuR
arzutr canım markayı yazarsan sevınırız!sevgıler!

• Konu Sahibi inci_nuR
canım aynısı işte dediğin lens sophistic magic blue

• Konu Sahibi inci_nuR
farklı zamanlar çekilmiş resimlerdende kesetim birkaçtane onlarada bak. farklı ışıklarda ama hepsi ev içinde çekilmiş.

bu gündüz çekildi evde

içeriye gün ışığını çok iyi alan kapalı bir yerde çekildi ( ay saçlarım nasıl beyazlamış )

aynı şekilde gündüz evde

loş ışıkta hatta karanlık bile sayılır

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi inci_nuR
ya tamamda anlamadm şeyler oldu simdi şişe sordum 350 YTL dedi ama iyide bu kaç aylık şişe ne demek istio ndn dierlerinden farklı walla şişe olayını anlatın 350 YTL werdimmi kaç ay kullancam bilgi werin lütfennn

• Konu Sahibi inci_nuR
bak canım; senin şu anda 2 adet lense ihtiyacın var çünkü 2 gözün var. yıllık lensler gelelde 1 adet olarak ve şişe ambalajda satılırlar. çünkü bazen tek ihtiyacında olabilir. mesela biri yırtılır kaybolur bozulur. bu gibi durumlarda tekrardan bir çift alman gerekmesin diye teker teker satılır. fiyatlarda ona göre verilir. şu anda piyasada çifti 350 civarı . ama şimdi reklam olmasını istemediğim için burdan yazmıyorum. ben toptancısından temin ediyorum ve neredeyse yarı yarıya geliyor. nasıl olur diyeceksin. şöyleki; 350 tl fiyat çekenlerde benim aldığım yerden alıp sattıkları için oluyor canım. üzerine karıda koydukları için pahalıya geliyor. arzu edersen özelden yaz ben sana adres veririm. ben yıllardır alırım. hatta artık alo bana +4,5 gönderin diyorum yetiyor.

ha birde şöyle izah edeyim. lensler belli kullanım zamanlarına göre değişir. ama bu dediğin markada çeşit yok. sadece yıllık var. sen bu lensi aldığın vakit temiz titiz kullanırsan 1 yıldan fazla bile kullanırsın.

göz gerinde tam bir değişiklik sağlam bir renk istiyorsan bu işi türkiyede 2 marka sağlıyor. biri elegance bir diğeride şimdi bahsini ettiğimiz sophistic. ama malesefki elegance fabrika olarak üretimini durdurdu. piyada bu isimde satılanlar cihan meikal firmasının yerli üretimidir ve bildiğimiz elegance ile hiç bir niteliği bakımından alakası yoktur. bazı güvenilir kurumlar hala stoklarını satıyorlar onlarda problem yokta herhangi bir yerden asla alınmamalı.

aklında bişey kalırsa sor yine. ne meşakatli şeydir bu lens işi bilirim. kozmetik amaçlı olsa aman ne olacak atarım gider dersinde benim gibi numaralı olunca atmak yetmez bir kere daha bir avuç para bayılıp almakta gerekir. o yüzden ben ucuz alacak kadar zengin değilim düturuyla hep iyisini alırım

• Konu Sahibi inci_nuR
Resimlere baktığım kadarıyla bu lensin doğallığı tartışılır.Ben solotica ve adore kullandım.Çok yakından bakılmadığı sürece lens olduğu bile anlaşılmıyor.Adore ve solotica sophistic'ten doğallık olarak daha iyidir arkadaşlar.Üçünü deneyen varsa kıyaslasın lütfen.

• Konu Sahibi inci_nuR

canım ben adore denemedim ama sophistic ve solotica arasında 2si de rahatlık açısından çok iyi fakat doğallık açısından sophistic asla doğal bir lens değil solotica nın yanında.. gayette damarlı duruyor b&l kadar olmasa da damarlı ama oldukça opak bir lens..

• Konu Sahibi inci_nuR

Merhaba;
Sizin lenslerinizi temin ettiğiniz yerin adres yada telefonunu alabilirmiyim bende?

• Konu Sahibi inci_nuR
canım sophistic fotolardaN anladığım kadarıyla pek doğal değil, fiyatı da pek ucuz değil yani biraz daha araştır öyle al derim. elegance 3ton gri ve 3 ton yeşil kullanmıstım ben bu lensden daha iyi durduğunu söyleyebilirim ama istediğim kadar doğal değildi tabi. en son tanita tikaram green denedim işte o süper doğal bi lens hakkaten hiçç anlaşılmıyo. adorelerde cok doğal arkadaşın dediği gibi. solotika da büyük bi lens göz çapını öğren ona göre al... su içeriği fazla ve aylık olduğu için şimdi focus'un greenini almak istiyorum videolardan falan baktım doğal duruo ama yine de bilemiormm arada kaldım focus mu tanitamı die.. doğal bişey al lütfen:)

• Konu Sahibi inci_nuR
Selam Arzu , bende Sophistic magic blue almak istiyorum. yeni üye olduğum için özelden sana mesaj atamıyorum. Toptancıdan uygun fiyata almak istiyorum bende. rica etsem atabiliyosan bana özelden toptancının telefonu yada adresini verebilirmisin?

• Konu Sahibi inci_nuR
kızlaaar lütfen bu toptancıya ulaşmak istiyorum. Sophistic. Bilen varsa bana bildirebilirmi

• Konu Sahibi inci_nuR

Adore ve solotica'dan sonra Rainbow gialloyu da denedim. Adore bicolor mel, solotica da hidrocor meldi. Rainbowun buna en yakın lensi de gialloydu. Bu 3 piyasadaki en doğal lens arasında seçim yapmam gerekirse kesinlikle ve kesinlikle rainbow giallo diyorum. Annem bile anlamaz. O derece doğaldı. Ha rahatlığını soruyorsanız o tartışılır işte. Rahat değil.

• Konu Sahibi inci_nuR
Ya solotica'ya rahat demeniz sanırım hergün takmıyor olmanızdan kaynaklanıyor. 4 ayı geçtikten sonra o lens insanın gözünde durmayacak kadar batma yapıyor. Tabi renkli lensler arasında karşılaştıacak olursak rahat diyebilirsiniz ama göz sağlığı açısından son derece sakıncalı. Rainbow giallo almayı çok istiyorum ama gözlerim solotica ve adore sayesinde 1 sene içinde pert olduğu için ondan önce 3 ay focus nigh and day şeffaf kullanıp göz kendine gelince giallo alabilirim.

• Konu Sahibi inci_nuR
solotica kullanıyorum ve diğer lensleri artık hayatımdan çıkardım sadece solotica var benım için tavsıye ederım cnm

• Konu Sahibi inci_nuR

mrb arzu hnm bende shopistic lens almak istiyorum ama cok pahalı optiklerde bu konuda bana yardımcı olaılırmısınız.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…