merhaba öncelikle herkese... :) hem sorularım hem sorunlarım war yardımcı olursanız cok mutlu olurum şimdi ben şu sir ağda olayını tam olarak çözemedim ?? açıklarmısınız ? mesela şu turuncu kutuda olan sesu ne ? sir ağda belli bir zamandan sonra azaltıyomuşş sesu çoğaltıyomu peki ?? ben bacaklarıma sesu kullanıyorum... son 2 almamda sanki tavuk yolunmuş gibi nokta nokta oldu bunun geçmesi için neler yapabilirim ? sonra koltukaltımda ben kendimi bildim bileli bi kararmma söz konusudur tüylerimi alınca orası hep siyahımsı gibidir hiç bembeyaz tenimin renginde değildir
bilmiyorumkismile bunun için cildiyeye gitmeyi düşünüyorum giden warmı napıyorlar orda ? sonra bikini bölgemi ben zaman zaman jilet zaman zaman tüy dökücüyle alıyorum ama simdi ağdaya geçmek istiyorum zorlanırmıyım ? kuaförmü yoksa evdemi deniyim ben napiyim yaaaa
ne olur sorularıma cevap verin deneyimlerinizi paylaşın biliyorum fazla oldum ama yardım ederseniz cok sevinicem şimdiden cok teşekkür ederim opuyorumnanaktan:kedi::kedi: