• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorularım,sorunlarım... bakın lütfenn

gul_muge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
415
2
96
İstanbul
merhaba öncelikle herkese... :) hem sorularım hem sorunlarım war yardımcı olursanız cok mutlu olurum şimdi ben şu sir ağda olayını tam olarak çözemedim ?? açıklarmısınız ? mesela şu turuncu kutuda olan sesu ne ? sir ağda belli bir zamandan sonra azaltıyomuşş sesu çoğaltıyomu peki ?? ben bacaklarıma sesu kullanıyorum... son 2 almamda sanki tavuk yolunmuş gibi nokta nokta oldu bunun geçmesi için neler yapabilirim ? sonra koltukaltımda ben kendimi bildim bileli bi kararmma söz konusudur tüylerimi alınca orası hep siyahımsı gibidir hiç bembeyaz tenimin renginde değildir :(bilmiyorumkismile bunun için cildiyeye gitmeyi düşünüyorum giden warmı napıyorlar orda ? sonra bikini bölgemi ben zaman zaman jilet zaman zaman tüy dökücüyle alıyorum ama simdi ağdaya geçmek istiyorum zorlanırmıyım ? kuaförmü yoksa evdemi deniyim ben napiyim yaaaa :( ne olur sorularıma cevap verin deneyimlerinizi paylaşın biliyorum fazla oldum ama yardım ederseniz cok sevinicem şimdiden cok teşekkür ederim opuyorumnanaktan:kedi::kedi:

sesu tüylenme yapıyo diye duymuştum ben de..vivetinkini kullan...jiletle alma sakın...sir ağda çok azaltıyo...

kararma için ise expigment kullan...geceleri ince tabaka halinde sür...ve kesele kararan yeri...%4lük olandan kullan expigmenti....bana da burda biri önerdi çok memnumum şimdi....8 gün oluyo ama beyazlamış biraz:dance:

jilet yapıldığı için kararıyomuş....bi de tüyleri aldıktan sonra limon-tuz yap ağdadan hemen sonra..yıkamadan yani...azaltıyo tüyleri...a.s

merhaba herkese :gitme: bugün annem doktoru aramış ve koltukaltındaki durumu anlatmıs kadın ağdayı kesinlikle bıraksın demiş yoksa ilerde göğüs kanserine yakalanabilirmişim !!!! ben şimdi ne yapıcam !!!! yalwarrım yardım edin psikolojim bozuldusenağlama

nasıl ya anlatmayla nasıl teşhis koyabilmiş doktor? ilginç....eldivenle al ozaman

doktor eldivenleri var ya ondan...zor olur biraz ama en azından sağlıklı...sir neden kanser yapar anlamadım ki ya....

nasıl ya anlatmayla nasıl teşhis koyabilmiş doktor? ilginç....eldivenle al ozaman

doktor eldivenleri var ya ondan...zor olur biraz ama en azından sağlıklı...sir neden kanser yapar anlamadım ki ya....

doktor demişki eğer ağdadan sonra morarma oluyorsa bu gögüse giden damarlara zarar verdiğinin göstergesidir... kesinlikle bırakmalı demmiş... ağdayı zaten kesinlikle önermiyolarmış koltukaltına... ağdadan baska herseyi kullanabilirmişim...:(

Back