• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru

Bumbleroot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
139
8
38
İstanbul
Yaa arkadaşlar bilmiyorum bu şekilde konu açmak yasak mıydı ama kurallarda bir şey yazmıyordu sorayım dedim ? Eğer yasaksa da kusura bakmayın başka nereye sorucağımı bulamadım açtım. Çünkü başka bi kaç yerde sordum ama kimse cevap vermedi. PTT ile ürün yollamak hala geçerli mi kapıda ödeme ile ? Bi üye artık kalkmış falan diyordu kesin bilgi miydi bilmiyorum. Evime baya uzak sormadan iş yapmayayım boş yere dedim. Teşekkürler

Yaa arkadaşlar bilmiyorum bu şekilde konu açmak yasak mıydı ama kurallarda bir şey yazmıyordu sorayım dedim ? Eğer yasaksa da kusura bakmayın başka nereye sorucağımı bulamadım açtım. Çünkü başka bi kaç yerde sordum ama kimse cevap vermedi. PTT ile ürün yollamak hala geçerli mi kapıda ödeme ile ? Bi üye artık kalkmış falan diyordu kesin bilgi miydi bilmiyorum. Evime baya uzak sormadan iş yapmayayım boş yere dedim. Teşekkürler

Ben hala yapam arkadaslar var diye biliyorum hala yapiliyo yani ama emin degilim canim

Canım PTT ile ürün yollarsın ama kapıda ödeme yapamazsın.çünkü fatura istiyorlar ..yani kapıda ödemeye faturan varsa yollarsın.

aslında faturasız yollanmıyor, ama nedense kımsenın bazı şeylerden haberı yok
yerıne göre sansın degısıyor yanı :1:

Merhaba ben sorunuzun cevabini bilmiyorum ama hazir baslik acilmisken sorayim dedim. Bit pazarinda urun satisi icin sanirim ptt karti falan cikariliyormus bu alim satim isleri en uygun nasil oluyor kizlar?

Ben oturduğum yerde ki PTT'ye geçenlerde sorduğumda artık fatura gerekiyor eğer fatura gösterirseniz kapıda ödemeli gönderebilirsiniz dendi zaten hiç kapıda ödemeli satış yapmamıştım artık hiç yapmayacağım.
Çok şükür şu zamana kadar yaptığım satışların hiç birinde sorun yaşamadım benden ürün alan arkadaşlarda sorun yaşamadılar.

Çok sağolsun kızlarrrr , bi gidip sormak iyi ama çoğu yerde kalkmış burda varsa bile kalkar yakın zamanda. En iyisi normal kargo işlemi sanırım

Back