• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru...

Ne yapmam lazım cidden beynim durdu
yapma allah aşkına ne demek ne yapmam lazım...
öyle ayrıl edebiyatına giremem.. bu konuyu açan kişi muhtemelen ayrılmayacaktır yani sen..
sert bir dille uyaracaksın gerekli mesafeyi koyacaksın ne demek bu laf.. ne ayıp ... size karşı saygısı yok

Yaratıcı küfürlerde bugün... normalde cinselliğe düşkün kadınlara söylerler kendileri başka bi haltmış gibi ama. Bence onun o an ağzından öyle çıkmıştır ya yaratıcı küfür edesi gelmiştir anlamını düşünmeden ağzından dökülüvermiştir ama tartışmasız ayrıl hadsiz cinsi sapık yaa sen de ona şey de “.m salağı” de sonra da engelle 😂😂😂
😂😂 Şok oldum valla pat diye suratıma kapattı essek bir kac yıllık ilişkimiz var bide tam öküz

Arkadaşlar çok tuhaf bir soru sorucam sizlere bir erkek sevdiği kadına sik salağı demekle ne kast eder ne demek ister bu kelime nedir
Abowwee hakarete bakkk. Bu lafin kadin organiyla olanini birine kullanmisligim var :KK70: neyse. Bildigin dupe duz soylenmis neyini anlamadin

Eğer yeni ise yeniyken sizinle nasıl konuşması gerektiğini bilmeli ayriyetten sevdiği kadın burada siz oluyorsunuz eğer yeni değilse işiniz zor

4yillik bu yüzden çok tuhaf oldum
Canım şimdi benim böyle bir sevgilim vardı 5 sene falan olmuştu hemen hemen rahatlıktan kaynaklanıyordu onunkisi uyarıyordum ama dinlemezdi sonuç olarak ayrıldık sevgilinin yapısını bilemem ama basit gibi gözüken şeyler ileride büyük sorunlar yaratabilir eğer evlilik yolundaysa ilişkiniz daha rahat küfür edecektir goş bir durum değil kim olursa olsun

Ee napalım? Hll spr dvm. S. S. S mı dıyelım. Uranyumla beslenmek lazım dort yıllık ılıskı bitemez kafasında olmak ıcın.
Allahım yarabbım ya.
Ayrılık çözüm olmaz ben kaçan taraf değilim öyle bu kelime kötü evet ama kacmakla olmuyor öyle kusura bakma

Canım şimdi benim böyle bir sevgilim vardı 5 sene falan olmuştu hemen hemen rahatlıktan kaynaklanıyordu onunkisi uyarıyordum ama dinlemezdi sonuç olarak ayrıldık sevgilinin yapısını bilemem ama basit gibi gözüken şeyler ileride büyük sorunlar yaratabilir eğer evlilik yolundaysa ilişkiniz daha rahat küfür edecektir goş bir durum değil kim olursa olsun
Aynen canım 4 yıllık bizimkide sinirle söyledi ama kırıldım ayrılmak istiyorum olmuyor yapamıyorum çok sevdiğim için tepkimi koyucam zaten ama baya kötü etti

Aynen canım 4 yıllık bizimkide sinirle söyledi ama kırıldım ayrılmak istiyorum olmuyor yapamıyorum çok sevdiğim için tepkimi koyucam zaten ama baya kötü etti
Anlıyorum benim de kolay olmamıştı ayrılmak evet söylenilen söz kaba ama amacın önce kazanmaya çalışmak olmalı ayrılmak değil diye düşünüyorum şayet başka bir probleminiz yok ise

4 yillik iliski sebebiyle ona katlandiginin farkında sadece bu yuzden de sana salak demiş sanirim olayin buyuklugu sebebiyle basina da sinkaf eklemis

Keske 4 yili bitirmek kolay degil diyen sen değil de sevgilin olsaydi hani yanlisi yapan o ya???
Aptal gibi sevince böyle oluyor ben saygı duydukça bana dediğine bak aklı basina gelince özür dileyecek ama benim ne hissettiğimi anlayamaz ayrılık kelimesini kullanmaktan nefret ediyorum ama belki de bitiririm çünkü yoruldum ben daha önce eşimden ayrıldım en kötü zamanlarda yanımda oldu ona çok alıştım belkide bu yüzden ben o kelimeye kırılıp ağlarken o uyuyor bu yüzden affetmek istemiyor insan

İlk defa mı küfür ediyor. Her sinirlenince küfür mü edecek. Sizden sonra sıra ailenize, arkadaşlarınıza, sevdiklerinize mi gelecek.. Önlemini almaz iseniz sonu bu olacak çünkü...

Back
X