• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru

Siyahzambak6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
286
508
103
Iyi aksamlar. Cok bunalmis oldugum bir donemdeyim. Artik vucudum disari vuruyo ve bugun egzama yada sedef baslangici olarak krem verdi doktor.

Yazsam romon olur bir biriyle alakali olmayan bircok meseleyi icime ata ata bu hale geldim.

Sacma sapan olan isler de var icinde ama elimde degil takmamak.

Sorum su ki; ucretsiz online bir psikolog danisman bulabilirmiyim ki guvenilir.

not. Maddi imkan yok. Yuzyuze de kimseyle gorusemem. Onerileriniz icin tesekkurler simdiden

Kitap alıp okumayı deneseniz?
Online psikolog hele ki ücretsiz olursa pek güvenilir gelmezdi bana.
Bu aralar okuduğum bir kitap var,geçen bir arakadaşa da önermiştim,
Sağlığına Format At,ismi.Barış Muslu'nun.10 lira,maddi anlamda zorlamayan bir rakam.
Geçmiş olsun.

Iyi aksamlar. Cok bunalmis oldugum bir donemdeyim. Artik vucudum disari vuruyo ve bugun egzama yada sedef baslangici olarak krem verdi doktor.

Yazsam romon olur bir biriyle alakali olmayan bircok meseleyi icime ata ata bu hale geldim.

Sacma sapan olan isler de var icinde ama elimde degil takmamak.

Sorum su ki; ucretsiz online bir psikolog danisman bulabilirmiyim ki guvenilir.

not. Maddi imkan yok. Yuzyuze de kimseyle gorusemem. Onerileriniz icin tesekkurler simdiden
Sgk nız var mı sigorta bağkur gibi,devlet hastanelerinde psikiyatri ve psikoloğ var ama önce psikiyatriye gidiyorsun o seni yönlendiriyor diye biliyorum çünkü psikiyatri bölğmüne randevu alınıyor.

Hangi meslekten hizmeti parasız alabiliyorsunuz ki ücretsiz psikolog bulacaksınız? Hiçbir "eğitimli" psikolog babasının hayrına size terapi vermez. Bazı psikiyatri merkezleri telefonla terapi hizmeti veriyor ama o da maddiyatla olacak şeyler. Kendi kendinize iyileşmeyi beklemek de açıkçası zor, nasıl grip oluyorsanız doktora gittiğiniz gibi ruhunuz hasta olunca da ruh doktoruna gideceksiniz bunlar olması gereken şeyler lüks değil. Psikiyatrlar sigortadan karşılanıyor, herhangi bir devlet hastanesinde gidip görüşebilirsiniz.

Bazi belediyelerin (umraniye mesela) ucretsiz psikolojik danisma merkezleri var ama yuzyuze görüşmeniz gerekiyor. Devlet Hastaneleri de öyle.

Hangi meslekten hizmeti parasız alabiliyorsunuz ki ücretsiz psikolog bulacaksınız? Hiçbir "eğitimli" psikolog babasının hayrına size terapi vermez. Bazı psikiyatri merkezleri telefonla terapi hizmeti veriyor ama o da maddiyatla olacak şeyler. Kendi kendinize iyileşmeyi beklemek de açıkçası zor, nasıl grip oluyorsanız doktora gittiğiniz gibi ruhunuz hasta olunca da ruh doktoruna gideceksiniz bunlar olması gereken şeyler lüks değil. Psikiyatrlar sigortadan karşılanıyor, herhangi bir devlet hastanesinde gidip görüşebilirsiniz.

Gercekten 'babasinin hayrina' yapan insanlar var islerini

Nadir de olsalar varlar.

Burdan sesleniyorum hic eksilmeyin. Herseyin maddiyata donustugu bu dunyada siz uzayli kalin

Gercekten 'babasinin hayrina' yapan insanlar var islerini

Nadir de olsalar varlar.

Burdan sesleniyorum hic eksilmeyin. Herseyin maddiyata donustugu bu dunyada siz uzayli kalin

Buna kızacak bir şey yok. Avukatlar belli bir ücret karşılığı danışmanlık verir, öğretmenler ücret karşılığı ders anlatır, garson belli bir miktar karşılığı size hizmet eder. Her verilen emeğin bir bedeli vardır hanımefendi ki zaten hastanelerde ruh doktorlarına cüzi bir ücret karşılığında görünebiliyorsunuz. Ama psikologlar zaten terapi eğitimleri için çok para ödüyorlar haliyle karşılamaları için bu işi bedava yapamazlar. Dediğiniz gibi babasının hayrına yapılabilecek durumu olsa eyvallah ama yok.

Buna kızacak bir şey yok. Avukatlar belli bir ücret karşılığı danışmanlık verir, öğretmenler ücret karşılığı ders anlatır, garson belli bir miktar karşılığı size hizmet eder. Her verilen emeğin bir bedeli vardır hanımefendi ki zaten hastanelerde ruh doktorlarına cüzi bir ücret karşılığında görünebiliyorsunuz. Ama psikologlar zaten terapi eğitimleri için çok para ödüyorlar haliyle karşılamaları için bu işi bedava yapamazlar. Dediğiniz gibi babasının hayrına yapılabilecek durumu olsa eyvallah ama yok.
Kizginligim sizin kisiliginize degil...

Burada bir konu okumustum ama konuyu bulamadim.bayan 182 yi arayarak devletten psikolog ve psikiyatris buldugunu hic bir ucret odemedigini yaziyordu.konuyu hulirsam linkini aticam cok da memnundu.psikolojik hastaliklar bolumunde bir konuydu.182 yi arayabilirsiniz kisacasi umarim bir an once sagliginiza kavusursunuz.psikolojik rahatsizlik herkesin basina gelebilir ve lutfen normal hastaliklardan farkli gbi dusunmeyin ilacinizi icersiniz terapinizi alirsiniz ve yepyeni bir insan olarak hayatiniza devam edersiniz lutfen inanin ve 182 yi arayin

Ya konunun linkini atamadim psikolojikhastaliklar bolumunde
gerçek hayatımdan depresyon ile mücadele hikayem adli bir konu lutfen bul ve oku bu arada 182 dgl 153 u arayinca ucretsiz psikolog buldugunu yaziyor yanlis hatirlamisim pardon 153 u ara yani

Back