Arkadaşlar evimize kitaplık almak istiyoruz..Fakat hem uygun fiyatta hemde modern tarz da birsey olsun istiyorum...İnternette baktım fiyatı uygun olanlar eski tarz dümdüz kitaplıklar...
Ben yanları demirli modern görünüslü istiyorum..Bu tarz bir ürün alan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?
Yada bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
selam arkadasım,
Taşınmam dolayısı ile ikeadan aldıgım kiyaplııgımı satıyorum. dilersen cok daha uygun fiyata size verebilirim.Maıl adresiniz var ise foto da yollarım..
İyi Bayramlar...hihoyyyt
Tam ben ikeaya bak diyecektim arkadaşımız yazmış.Feforjesiz bişey istersen de koçtaş a bak oradada çok modern kitaplıklar gördüm 15 gün önce.Netten de bakabilirsin bunlara cnm.Sevgiler
selam arkadasım,
Taşınmam dolayısı ile ikeadan aldıgım kiyaplııgımı satıyorum. dilersen cok daha uygun fiyata size verebilirim.Maıl adresiniz var ise foto da yollarım..
İyi Bayramlar...hihoyyyt
Arkadaşlar evimize kitaplık almak istiyoruz..Fakat hem uygun fiyatta hemde modern tarz da birsey olsun istiyorum...İnternette baktım fiyatı uygun olanlar eski tarz dümdüz kitaplıklar...
Ben yanları demirli modern görünüslü istiyorum..Bu tarz bir ürün alan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?
Yada bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
ne dengesiz oldum vazgeçtim bu düşünceden kitaplık kitaplık gibi olmalı sadece raflardan oluşan mümkün olduğunda fazla kitap barındıracak bir demirbaş arıyorum artık