Soru....Kartonpiyer

E

elif eylül

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi elif eylül
merhaba arkadaslar ben salonuma karton pıyer yaptırmak ıstıyorum. fakat salonda esyam var nasıl olur badana gerekırmı nasıl tedbır almam gerekır . bılen varmı bana yardım edebılırmı . şimdiden hepinize teşekürler

• Konu Sahibi elif eylül
ay canım bende düşünüyorum yalnız pisliği dert biraz hazırları varya stropiyer deniyo hani onları da bi düşün istersen onlarda her türlü olabiliyor. Maliyetii belirtirmisin daha sonra yaptrınca. Kaça mal ettiğini yani. Ama normal yaptırcaksan eşyalarını ortaya toplayıp üzerlerini örtebilirsin sanırım. Yada yapabilrsen eşyaları diğer odaya geçirip oda da iş bitince tekrar taşırsın.

• Konu Sahibi elif eylül
hazırları normal kartonpiyer gibi kullanışlı değil arkadaşlar. Kartonpiyere göre Stropiyer daha çabuk dökülüyo. yani ömürleri faklı. Normal kartonpiyer yaptıracaksan eğer en mantıklısı çıkarabildin btün eşyaları o odadan çıkar inşaat işinde en çok pislik kartonpiyer işinden çıkar. Devamında Boya Yaptırman gerekebilir bu ustanın işçiliğine bağlı ama tavsiyem boya da yaptırmandır. Sorun varsa yanıtlaya bilirim inşaat işi ,ile uğraşıyorum canım :KK66:

• Konu Sahibi elif eylül
merhaba arkadaslar ben salonuma karton pıyer yaptırmak ıstıyorum. fakat salonda esyam var nasıl olur badana gerekırmı nasıl tedbır almam gerekır . bılen varmı bana yardım edebılırmı . şimdiden hepinize teşekürler

ayy canm bende geöene sene ağustos ayında evime kartonpiyer döşettim banyomu başton sona yeniledim banyo yenilemek bile kartonpiyerden temiz iş oyle diyim sana :roflol:
kartonpiyerde aman ne pislik ne pislik bi oda yapılırken eşyaları diğer odaya aktardık diğer oda yapılırken diğerine eşyaları aktardık okadar pisliğioluyorki anlatamam yani sana bildiğin inşaat gibi oluyor kırılıp dökülüyor...ve kartonpiyer ardından badana şart..ıvır zıvır eşyalarımızı balkona tepeleme istif ettik bide benım mobilyalar siyah eşyaları biz jelatinle kaplamıştık ama Heppp battılar bembeyaz toz içinde kaldılar koltuklarım kremdi onlarıda jilentinle sadık ama onlarda hep Toz oldular eşyalarımı evimi temizleyene kadar 1 -2 hafta sürdü yerler mineflo bizim onlar zaten tamamen batmıştı yani hakaten bana demişlerdi çok pislik olur helede evde eşya varken yapma dediler ama amannnnn bişe olmaz dedim yaptım ama Felaket Evi 4 kadın anca temizledik ama yapılcada süper oluyor..walla harika duruyo karton piyer...bide yaptırırsan eğer normal kartompiyeri tavan kenarlarına takıolar ve bide tavanın ortasına yine kartonpiyerin incesi olan çıta diolar onlar onu döşüolar Biz oyle yaptırdık Walla Süper Oldu.. çıtalı olursa tavanı çift renk yapma şansın var ..

• Konu Sahibi elif eylül
Ama Canısı Evin küçük ise çıtalıyı tavsiye etmem evini daha küçük gösterecektir :KK66:

• Konu Sahibi elif eylül
valla kızlar bende evimi hazır kartonpiyer yaptırdımn ve çok ta memnunum.ne dökülüyo nede kötü duruyo.çok menunum.hem bunların takılışı ve maliyeti çok ucuz bence değerlendir derim.

• Konu Sahibi elif eylül
merhaba sanırım karton pıyer derken tavana yapılanlardan bahsedıyorsun sanırım .bi< eve yaptırdık fakat duvarlarada duzleme yaptırdıgımız için cok pıslık oldu malıyetının cok oldugunu zannetmıyorum

X