• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru: Hayalimdeki salonu yaptım . Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

inşallah yakında ben de bu hayalleri kurarım. nişanlanmayı çok istiyorum ama atamamı bekliyorum.
ama yine de kendimi tutamıyorum buraya takılıyorum, kafamda bişeyler beliriyor. daha erken ama hayal kurmak çok güzel oluyor..
canımm inşallah yaza gerçek salon fotoğraflarını görürüz.eminim çok güzel olacak.
zevklerimiz hemen hemen aynı, ben de böyle bi salon düşünürüm.

renkleri sevdim...mor, lila ve tonlarını severim.....salon çok hoş..gerçek fotosunu da görürüz inş....

bence de gayet hoş görünüyor. sadece halıyı da lilalı falan geometrik desenli yüksek yünlü halılar var ya onlardan da seçebilirsin gibi düşündüm. ama genel olarak güzel görünüyor. umarım hayalindeki gibi döşeyebilirsin evinin her köşesini

amiiinn cnm.. hepimiz hayallerimize kavuşalım inş.. daha bende de nişan falan yok..kurbanda istemeye geliyolar ama hayal kurmak gibisi yok çok mutlu oluyorum bunları düşündükçe:))

bende gri mor yapcamm salonumu ramazandan sonra hersey tadilata gircek bakalim nasil basliycaz resimleri eklerim yapinca

Back
X