Soru....Duşakabindeki Silikonlarin Kararmasi

bende bu dertten muzdariptim.bitürlü çıkaramıodum.tesadüfen banyoyu yıkayacağım gün kabinin içine çamaşır suyu dökmüştüm.bi işim çıkınca evden ayrılmak zorunda kalmıştım.kabin çamaşır sulu bi şekilde iki üç saat falan kaldı öylece.geldiğimde ne görüyüm heryer bembeyaz olmuş.hiç uğraşmadn geçti gitti.bi fırçaladım gelince işlem tamam oldu:))

Ben silikonları hiç üşenmeden söktüm ve yeniden silikonlattım. Pek pratik bir yöntem değil ama pırıl pırıl oldu :))

Arkadaşlar, evimde tuvalet ve banyonun tavanında rutubet var. Kireç boya kabarmış. Giriş katta oturuyorum. Üstümde iki kat var. Benim alt kat bodrum. Ne kullanmamı önerirsiniz? Sutut diye bir maddeden bahsettiler ? Faydası olur mu?

arkadaşlar konu biraz eskidi ama on ay önce duşakabin yaptırdım, yaptırırken ustaya sordum, çamaşır suyu kullanmazsanız kararmaz dedi, amonyaklı cifle temizlenmeliymiş,duş teknesine dökseniz bile silikonlara gelmemeliymiş şamaşur suyu. gerçekten de öyle yapıyorum ve kararma yok..

Arkadaşlar, evimde tuvalet ve banyonun tavanında rutubet var. Kireç boya kabarmış. Giriş katta oturuyorum. Üstümde iki kat var. Benim alt kat bodrum. Ne kullanmamı önerirsiniz? Sutut diye bir maddeden bahsettiler ? Faydası olur mu?

senın sorunun senden kaynaklanmıyıor arkadasım,ust kattakı komsuna soyle sızıntı var dıye onlar yaptırsınlar tesisatcı cagırtıp baksınlar caresıne.. ustten alta su sızıntısı var canım..aynısı kardesıın evınede olmustu ordan bılıyorum

bende domestosta sılıyorum oraları ama sılıkonları çıkıyor oyle yapıncada :) eşimde bi çaresını bulkdu ben her kuvetı temızledıkten sonra esım elşne silikon tabancasını alıp bastan sılıkonluyor heryeri :KK70:

Merhaba, arkadaslar duşakabinlerdeki silikonların zamanla kararmasını engelliyecek birşey biliyormusunuz? Çamaşırsuyu, kaynaksu cif ile fırçalayarak siliyorum bir türlü çıkmıyor sılıkonun üstü değil içi karardı sanki, bir arkadasım ıslak zeminlerde akvaryum yapımında kullanılar silikonlar kullanılıyormus dedı onlar suya dayanıklıymıs mantar olusmuyormus onlarda , şimdi yeni bir eve taşınıcaz yenı duşkabin yaptırcaz yaptırmadan önce öğrenip ona göre yaptırmak ıstıyorum...

Arkadaşlar aşağıda vereceğim linge tıklayın ve sizi bu dertten kurtaracak olan ürünü bulacaksınız. Aynı dert bendede vardı ve bu ürünü aldıktan sonra sıkıntım kalmadı sizlerede şiddetle tavsiye ediyorum. İnternetten satışları var firma yetkilileri kesin çözüm diyorlar fiyatıda çok uygun silikoncu.net

Merhaba, arkadaslar duşakabinlerdeki silikonların zamanla kararmasını engelliyecek birşey biliyormusunuz? Çamaşırsuyu, kaynaksu cif ile fırçalayarak siliyorum bir türlü çıkmıyor sılıkonun üstü değil içi karardı sanki, bir arkadasım ıslak zeminlerde akvaryum yapımında kullanılar silikonlar kullanılıyormus dedı onlar suya dayanıklıymıs mantar olusmuyormus onlarda , şimdi yeni bir eve taşınıcaz yenı duşkabin yaptırcaz yaptırmadan önce öğrenip ona göre yaptırmak ıstıyorum...

Arkadaşlar aşağıda vereceğim linge tıklayın ve sizi bu dertten kurtaracak olan ürünü bulacaksınız. Aynı dert bendede vardı ve bu ürünü aldıktan sonra sıkıntım kalmadı sizlerede şiddetle tavsiye ediyorum. İnternetten satışları var firma yetkilileri kesin çözüm diyorlar fiyatıda çok uygun silikoncu.net

Duşakabin Sızdırmazlık Conta Temizliği
1 Contaların kararması önlenmek isteniyorsa, onları sürekli temiz tutmak gerekir. Peki nasıl? Çok basit, çözüm evinizde saklı.
2 Oldukça basit fakat aynı derecede etkili olan, evde yapılan çare: limonla hidrojen peroksit (oksijenli su) karışımı.
3 İşlem çok kolay. Sadece limonu yarıya keserek karartılmış kısımda dikkatlice ovun.
4 Daha sonra yüzey, çoğu süpermarkette kolayca bulunabilen hidrojen peroksitle (oksijenli su) silinerek problem çözülebilir.

Alıntı : http://temizlenir.com/dusakabin/

Duşakabin Sızdırmazlık Conta Temizliği
1 Contaların kararması önlenmek isteniyorsa, onları sürekli temiz tutmak gerekir. Peki nasıl? Çok basit, çözüm evinizde saklı.
2 Oldukça basit fakat aynı derecede etkili olan, evde yapılan çare: limonla hidrojen peroksit (oksijenli su) karışımı.
3 İşlem çok kolay. Sadece limonu yarıya keserek karartılmış kısımda dikkatlice ovun.
4 Daha sonra yüzey, çoğu süpermarkette kolayca bulunabilen hidrojen peroksitle (oksijenli su) silinerek problem çözülebilir.

Alıntı : http://temizlenir.com/dusakabin/
Tesekkurler

Duşakabin yaptırırken yapan usta her silikon kararır kararmamasi için haftada bir elma sirkesiyle silin dedi ve gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.

X